ponavljam ti nije to bas tako ko sto se propagira, 9% vojske koristi a mi svi guramo ukrajince od obuke do opreme ,,danas priznaju ukrajinci da su rusi usli u rafineriju u Lisicijansk ako su tu znaci zatvaraju im izlaz jer ih vec tuku sa bokova, ili ce morat da se povuku u Slavijansk ili Krematorsk ili ce da se pridruze 14000 zarobljenih. Na 5 kilometar su od Kharkiva, uduplali su borbena dejstva po Ukrajini, a kod njih fabrike valjaju municiju i oruzije svaki dan , uhvatili firmu iz USA kaok je krsila sankcije i prodala cipove, kradu ves, masine, tv, perilice za sudje i vade cipove ( dual use) i trpaju u rusiji u rakete . A 3 godine su kupovali oni i kinezi sve zitarica i rize sto je bilo na trzistu , kupovali strane valute mi znali da se spremaju i jedni i drugi za dugorocan rat, jos sad izguro Saudisku Arabiju sa 2 mjesta izvoznika nafte u Indiju . Sankcije nikakvog efekta.insomnia wrote: 01 Jul 2022, 17:24Ma oni mogu samo lajati. Jedva se nose sa Ukrajinom. Kad bi otvorili front i sa Norveskom ne bi ih niđe bilorocko wrote: 01 Jul 2022, 17:23
ja svo vrijeme govorim eto hladnog rata i daj boze da svako ostane na svojoj strani zavjese, danas prijeti norveskoj kaje sklonite se sa puta ili palim iskander.
Pogledaj snimke sto sam postavio sve domobran, komedijas poslo u smrt profesionalne vojnike da brane nedobranjivo,