Kinezi kopaju i u Srbiji...
ako ga toliko ima, past ce mu vrijednost..
Moderator: VIP

Kinezi kopaju i u Srbiji...

nemoj preci na partizanske filmove.Morgen wrote: 03 Jul 2022, 11:34 Iljudi, ajmsori, moja greska.
Ne radi se o samohranim majkama, vec uopsteno o tome i opasnost kad odma prvu vece dovede nekog kuci.
I za muskarce vazi. Jer naravno i zene mogu da su psihopate, stalkerke, ubice.
Inina muskih droljetina.
I naravno prioritet mora biti sigurnost dece.
I mir u svetu.
Necu ni da gledam film, zamrzicu ceo muski svet

Pa, ne moras ga dovesti kuci..Morgen wrote: 03 Jul 2022, 11:34 Iljudi, ajmsori, moja greska.
Ne radi se o samohranim majkama, vec uopsteno o tome i opasnost kad odma prvu vece dovede nekog kuci.
Ima i muskih droljetina.
I mir u svetu.

Pa ok, ako je neku strah da vodi kući, more se odradit i u hali restorana u kojem ste na večeriMorgen wrote: 03 Jul 2022, 11:34 Iljudi, ajmsori, moja greska.
Ima i muskih droljetina.
I mir u svetu.

Reci to koraketuDuh wrote: 03 Jul 2022, 11:39 uvijek je lakse zamrziti bilo koji svijet, ako ga i ne volis...
muski..zenski...

Taare wrote: 03 Jul 2022, 11:40 I za kraj, imate oči. Birajte mudro. Evo, kad vidiš duminja, namah vidiš da je bezopasan.
Ne samo da ga možeš vodit kući, neg direktno roditeljima. Još će ti kupit mačku koju će zadržati ako raskinete![]()

Dislajk ko munara

Muskarci sa mackama su sumnjivi.Taare wrote: 03 Jul 2022, 11:40 I za kraj, imate oči. Birajte mudro. Evo, kad vidiš duminja, namah vidiš da je bezopasan.
Ne samo da ga možeš vodit kući, neg direktno roditeljima. Još će ti kupit mačku koju će zadržati ako raskinete![]()

dzaba je i to...mozda.

A joj, rokne mi inekciju ispod stola sa dugim stoljnakom

Pa sad, mogu se i druge stvari ispod stola radit

Jedi gofnaTaare wrote: 03 Jul 2022, 11:40 I za kraj, imate oči. Birajte mudro. Evo, kad vidiš duminja, namah vidiš da je bezopasan.