Dobro starije generacije ne vole jer nisu provaliHAVANA wrote: 03 Jul 2022, 16:59 Cuj sir u tortu. Odlucno odbijam ideju. Mama je u pravu. Slusaj mater.

Moderator: VIP
Dobro starije generacije ne vole jer nisu provaliHAVANA wrote: 03 Jul 2022, 16:59 Cuj sir u tortu. Odlucno odbijam ideju. Mama je u pravu. Slusaj mater.
Bolje da si me kolacem il pivom pocastila nego tom recenicom.
I mi smo tako, al ispod jednog velikog hrastaTAFKAP wrote: 03 Jul 2022, 17:55 Bili u gradskom parku, zabili se ispod jednog niskog stabla i uživali u povjetarcu.
Ma iste sveZanki wrote: 03 Jul 2022, 17:11Dori wrote: 03 Jul 2022, 17:01
Ma presmjesna je….Kasnimo malo sa ručkom, čekamo brata. Ona već sjedi za stolom i milion scenarija zašto on kasni.
Kažem joj “pa jedi ti ako si gladna”. Kaže:”Ma nisam gladna,ali eto moram popiti tablete”![]()
Pa kao dijete. Ne bi priznala da jede ili spava, nema šanse. Eto legne poslijepodne, ali sve ona nas čuje. Samo onako malo. A hrče![]()
![]()
Iman jednu takvu, uvik ona kunja nikad ne spava...
Di bi priznala ne daj bože da je dite probudilo, ali nekad je bilo tako, brine, ne spava a sada bome mogli bi je van skupa s krevetom![]()
Pa ne voliš kolač sa sirom a ni sa mrkvom, počastiti ću te sladoled
Reci mu štae svileni
Sebi vi te mrkve i torte od sira a meni pive, mesa, salate i pituljice...
ti si idealni turistauvijek_kontra wrote: 02 Jul 2022, 19:24 A face..Ne mogu ja da se cenkam, sramota me. Ja platim pa onda jos 2€ ostavim za kavu.
![]()
![]()
Users browsing this forum: HAVANA and 7 guests