Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Izašo na balkon kad tamo na nekom drugom balknu žena čojku viče nemoj sjeći nokte kad je noć... ja ne znam stvarno kako ljudi mogu vjerovati u ove budalaštine.
Chan wrote: 03 Jul 2022, 23:44
Izašo na balkon kad tamo na nekom drugom balknu žena čojku viče nemoj sjeći nokte kad je noć... ja ne znam stvarno kako ljudi mogu vjerovati u ove budalaštine.
A koje su to neotesane budale na balkonu seći nokte. Tako je i kreten iznad mene seko svoje i bacao u moju bastu. Srecom je to drugi komsija video i nazvao me.
A ja ovako mirna i dobra…. Mmmmm kako sam mu ******* sve po ********
XoKli wrote: 03 Jul 2022, 23:28
Kad sam kukO ?
Ko god je iole sposoban i ima neke kvalifikacije može sebi priuštiti dobar život. Mislim na Sarajevo, ne znam kako je u ostatku BiH.
Meni je samo zao bolesnog
A onog sto moze konju rep iscupat i vice nema se, bas me briga.
Zapni rodjo, i bices ok.
Baš htjedoh to napisati Duminju, penzioneri i bolesni.
Njih mi je žao u ovoj državi.
A ove prave zdrave, ma mrš ...
Imali smo on i ja dugo rat. Zapravo, ja sam se derala na njega a on samo, ok necu vise.
Al najjace kad je prebacio mokar tepih preko balkona i to je kapalo dole ko Niagara falls bilo,i ja se derem odozdo, on meni, ok izvini sestro, a ja njenu nisam ti ja sestra!!!
Pffff trebalo je par godina da ga prevaspitam.
Sad je ka bubica
Morgen wrote: 03 Jul 2022, 23:58
Imali smo on i ja dugo rat. Zapravo, ja sam se derala na njega a on samo, ok necu vise.
Al najjace kad je prebacio mokar tepih preko balkona i to je kapalo dole ko Niagara falls bilo,i ja se derem odozdo, on meni, ok izvini sestro, a ja njenu nisam ti ja sestra!!!
Pffff trebalo je par godina da ga prevaspitam.
Sad je ka bubica
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
E ako ga uzmeš, obavezno uslikaj. Baš me zanima kako će toliki čovjek stati u onolipacno auto.
Biće ko u filmu policijska akademija kad iščupa prednje sjedište
Brt nisam ja ni pola toliki kako ti mislis, sve su to fotografije, a znas da fotografije lazu.
100 kg na visinu od 190 nije nista specijalno
Sve raje sto sam prvo vidio na fotografijama pa poslije live je manje, mrsavije.
MrH wrote: 04 Jul 2022, 07:59
100 kg na visinu od 190 nije nista specijalno
Brt, niži sam cent. Ok, malo sam teži i vozio sam minija. Bgmi se raja smijala, kažu ko da sam ušao u igračku.
Al probaj. Ako se tebi sviđa i zadovoljava potrebe, boli te briga šta kaže narod.