Kad sam kukO ?
Ko god je iole sposoban i ima neke kvalifikacije može sebi priuštiti dobar život. Mislim na Sarajevo, ne znam kako je u ostatku BiH.
Moderator: VIP

Kad sam kukO ?

Ma bilo je haman neke kuknjave oko kasnjenja ili guzvi sa kamionima..

Meni je samo zao bolesnog

A koje su to neotesane budale na balkonu seći nokte. Tako je i kreten iznad mene seko svoje i bacao u moju bastu. Srecom je to drugi komsija video i nazvao me.Chan wrote: 03 Jul 2022, 23:44 Izašo na balkon kad tamo na nekom drugom balknu žena čojku viče nemoj sjeći nokte kad je noć... ja ne znam stvarno kako ljudi mogu vjerovati u ove budalaštine.

Morgen je trebala dinamit

Baš htjedoh to napisati Duminju, penzioneri i bolesni.Fuddo wrote: 03 Jul 2022, 23:38Meni je samo zao bolesnogXoKli wrote: 03 Jul 2022, 23:28
Kad sam kukO ?
Ko god je iole sposoban i ima neke kvalifikacije može sebi priuštiti dobar život. Mislim na Sarajevo, ne znam kako je u ostatku BiH.
A onog sto moze konju rep iscupat i vice nema se, bas me briga.
Zapni rodjo, i bices ok.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Morgen wrote: 03 Jul 2022, 23:58 Imali smo on i ja dugo rat. Zapravo, ja sam se derala na njega a on samo, ok necu vise.
Al najjace kad je prebacio mokar tepih preko balkona i to je kapalo dole ko Niagara falls bilo,i ja se derem odozdo, on meni, ok izvini sestro, a ja njenu nisam ti ja sestra!!!
Pffff trebalo je par godina da ga prevaspitam.
Sad je ka bubica

Brt nisam ja ni pola toliki kako ti mislis, sve su to fotografije, a znas da fotografije lazu.

Brt, niži sam cent. Ok, malo sam teži
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests