Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
XoKli wrote: 23 Jun 2022, 12:19
Ma cijena 15-20pf dole neće ništa pomoći.
Ovo ie globalni problem i jedino kako možemo uticati je smanjiti vozanje automobilom kako bi smanjili potražnju,a samim tim i cijenu.
Doduše, da bi to uspjelo treba se pridružiti jedno 100 mil. ljudi, i više.
bolje proc 12 krugova gradom
golfom kecom
no jednom eletrišnim skuterom
Ka'e jaran da na almy pumpama pise obavjestenje/pojasnjenje na vratima da kao nije do njih, tj. da im je marza ista, ali da je gorivo skuplje zbog akciza i sl.
Brata mi mog,svako jutro sve manje i manje vozila na cestama...
ne znam je li zbog završetka škoslke godine,korištenja starog godišnjeg odmora ili je baš zbog visokih cijena goriva...
XoKli wrote: 21 Jun 2022, 19:45
Kako sam kupio elektr. romobil, auto haman ne palim preko dana.
Neki dan sa Ilidže otišao do Grbavice na šišanje pa u SCC nešto kupio.
Hem nisam marke na gorivo i parking potrošio hem dobio boje. Puše na njemu ne osjetiš zvizdan.
Još mi fali prikolica da mogu gospođicu vozati sa sobom.
Onda mi auto neće ni trebati
I ja baš intenzivno koristim i što kažeš, dobije se fina boja Joj pukla mi neki dan guma Skupa zmjena, užas
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Tokmak wrote: 23 Jun 2022, 13:54
ne znam je li zbog završetka škoslke godine,korištenja starog godišnjeg odmora ili je baš zbog visokih cijena goriva...
Raspust, da. Uvijek je tako u ovo doba.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
To je jedina prednost ove krize i poskupljenja. Granice prazne, niđe nikog
Krokodil Behko wrote: 03 Jul 2022, 19:54"CIJENA BARELA U SVIJETU 105 DOLARA, KOD NAS 605 KM": Prevoznici u oba bh. entiteta sutra obustavljaju rad zbog cijena gorica
Krokodil Behko wrote: 03 Jul 2022, 19:54"CIJENA BARELA U SVIJETU 105 DOLARA, KOD NAS 605 KM": Prevoznici u oba bh. entiteta sutra obustavljaju rad zbog cijena gorica