Protesti
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2624 times
- Been thanked: 21886 times
- Status: Offline
Re: Protesti
Nama i ne ostaje nista drugo nego da se zajebavamo. Mi zivimo u top listi nadrealista, alan fordu, nesta... Rasporedite se, neko je hakala, neko hamus, sir oliver a neko jeremija, grunf, broj 1,bob rock...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Pituljica
Nista se moj fuddo ne mijenja. Vazda isti konce vuku... I vuce jos izgleda...Fuddo wrote: 04 Jul 2022, 13:44 Pa de realno,
30 godina se mijenja i kurta i murta
Stranka ova, pokret onaj, zastupnik vaki, zastupnik naki
I za sve to vrijeme da se bar jedan normalan ne potrefi?
Sta to govori?
Pa ne valjamo![]()
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2548 times
- Been thanked: 7855 times
- Status: Online
Ti si kineski placenik.Taare wrote: 04 Jul 2022, 13:46Siva, brato, siva
Imaš čitave firme koje nikada nisu platile ni marke poreza.
Jarane, zaboli me i za bosnom i za penzijama.
Kad si mišljenja da imaju tačno ono što zaslužuju, jedini logičan odgovor na tvoje pitanje jeste taj da me zaboli za njihovim penzijama.
Što se ja imam brinuti za bošnje koji iz godine u godinu bacaju milijarde na kladaru? One koji zagađuju okolinu? One koji varaju i kradu?
One kojima je, očigledno, dobro pa ih moraš moliti da izađu na proteste il izbore?
Jednostavno, kod mene je nestao bilo kakav interes za stanje u bih.
Napusti sijelo (temu)
- Duminjo
- Urednik foruma
Realno je da su i opozicija i vlast loš i losiji.Fuddo wrote: 04 Jul 2022, 13:44 Pa de realno,
30 godina se mijenja i kurta i murta
Stranka ova, pokret onaj, zastupnik vaki, zastupnik naki
I za sve to vrijeme da se bar jedan normalan ne potrefi?
Sta to govori?
Pa ne valjamo![]()
I sta tu mozes ako ne mozes dovesi nekoga boljeg?
Mozes ovoga, koji je trenutno tu, natjerati da radi koliko toliko bolje, da bilo šta radi.
A to mozes jedino protestima

- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Samo se ti sikiraj za one koji ne žele dobro ni svojim najbližima, a kamoli državi

Mene trenutno sekiraju tri stvari.
1. Zašto je u mom omiljenom restoranu na turskoj obali opao kvalitet bifteka.
2. Ko će pobijediti u utrci "henkel preis der diana"
3.

Nema treće stavke.

Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Pituljica
Pa evo radi ova vlada i podmece im se i sto jest i sto nije. Prugu jebenu bi najradje da je ovi nikad i ne zavrse, nek izgori sve i stane, boli njih qrac, samo nek zadrze vlast i moc... Zlo mi je od svega. A ovi bas navalili, eno ih i na 40 stepeni rade, cir ce fasovat od muke... I tako redom, sve je njihova pozicija i moc, borba za fotelje. Jebe se koga za drugo...Da ne idem dalje u podmetanja i stimaljke dok oni snsd i hdz-u daju da odlucuju u opstini centar i srebrenice i mnoge druge price.Jok, pedja je cetnik a sabina je svakakva, konakovic je vakav, komsic je nakav, hadzikadic coro, becirevic zlo... Sam je sebija fina i u nje bakir, haris nam je nada... j.... im sisu koju su dojili. A fadil ce govore drzat, njemu je sevap usta sasit...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13434 times
- Been thanked: 22040 times
Ja od ljudi koji kilu brasna, koja je dosla u humanitarnoj pomoci prodaju sunarodnjacima za 100 maraka, ne ocekujem nikakvu drzavu.
Onaj zaduzio unucad, kupio novi tramvaj, babun ga sutradan isaro.
I vice ne valja mu drzava?
Bizi, nosi to.
Bizi, nosi to.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma
Pa ovi protesti idu najvise na stetu SDA, HDZ i SNSD.HAVANA wrote: 04 Jul 2022, 14:04 Pa evo radi ova vlada i podmece im se i sto jest i sto nije. Prugu jebenu bi najradje da je ovi nikad i ne zavrse, nek izgori sve i stane, boli njih qrac, samo nek zadrze vlast i moc... Zlo mi je od svega. A ovi bas navalili, eno ih i na 40 stepeni rade, cir ce fasovat od muke... I tako redom, sve je njihova pozicija i moc, borba za fotelje. Jebe se koga za drugo...Da ne idem dalje u podmetanja i stimaljke dok oni snsd i hdz-u daju da odlucuju u opstini centar i srebrenice i mnoge druge price.Jok, pedja je cetnik a sabina je svakakva, konakovic je vakav, komsic je nakav, hadzikadic coro, becirevic zlo... Sam je sebija fina i u nje bakir, haris nam je nada... j.... im sisu koju su dojili. A fadil ce govore drzat, njemu je sevap usta sasit...
Ovim protestima ti mogu najvise Konakovic, Niksic i Pedja dobiti
- Duminjo
- Urednik foruma
Pa ne valja drzava jer tog majmuna koji je posaro nije kaznila i natjerala da posarano plati 10 puta više nego sto treba.Fuddo wrote: 04 Jul 2022, 14:09 Ja od ljudi koji kilu brasna, koja je dosla u humanitarnoj pomoci prodaju sunarodnjacima za 100 maraka, ne ocekujem nikakvu drzavu.
Bizi, nosi to.
Zna da moze posarati i da mu nista nece biti.
Onaj djeparos obicni zna da moze nekoj babi ruku slomiti dok joj ukrade novcanik i za to ce prenociti dvije noci u pritvoru. Eto ga opet na "poso".
Nista ne valja. Ne valja od vrha. A ove na vrhu boli karina upravo zato sto se niko ne buni
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1050 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20947 times
- Been thanked: 18900 times
Kad smo mi već nesposobni onda treba bar svim silama težiti ka EU bez obzira što znaju biti itekako licemjerni prema nama. Nema nam druge opcije ako mislimo vidjeti bar malo bolju situaciju. Sanader i ekipa su u Hrvatskoj divljali kao i ovi kod nas i bili su Bogovi, pa završiše u zatvoru. Završili bi i ovi naši.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3848 times
- Been thanked: 2891 times
EU sa svojim trabantima,poput stalera,onog madjaraDuminjo wrote: 04 Jul 2022, 14:11Pa ovi protesti idu najvise na stetu SDA, HDZ i SNSD.HAVANA wrote: 04 Jul 2022, 14:04 Pa evo radi ova vlada i podmece im se i sto jest i sto nije. Prugu jebenu bi najradje da je ovi nikad i ne zavrse, nek izgori sve i stane, boli njih qrac, samo nek zadrze vlast i moc... Zlo mi je od svega. A ovi bas navalili, eno ih i na 40 stepeni rade, cir ce fasovat od muke... I tako redom, sve je njihova pozicija i moc, borba za fotelje. Jebe se koga za drugo...Da ne idem dalje u podmetanja i stimaljke dok oni snsd i hdz-u daju da odlucuju u opstini centar i srebrenice i mnoge druge price.Jok, pedja je cetnik a sabina je svakakva, konakovic je vakav, komsic je nakav, hadzikadic coro, becirevic zlo... Sam je sebija fina i u nje bakir, haris nam je nada... j.... im sisu koju su dojili. A fadil ce govore drzat, njemu je sevap usta sasit...
prave ovde ite kakav nered,planski
koji ide na ruku etnonacionalistima,torovodjima
Istima otkazat gostoprimstvo,progon
Necemo drugacije.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3734 times
- Been thanked: 3460 times
Ali si zato najmanje 50 puta ponovio da treba Hrvatima dati da biraju predstavika što u prijevodu znači da HDZ i sateliti vječno vladaju jer oni nisu vukovi, rak, leukemija i jer im je u krvi da popravljaju stanje u državi, jel tako Josipe?Taare wrote: 04 Jul 2022, 08:02 Trideset godina kako ti jedni te isti likovi kroje sudbinu, nižu aferu za aferom, potkradaju te, bogate se, itd.
trideset godina gledaš njihovu nesposobnost i primitivizam.
nesposobni za bilo šta osim namiriti sebe.
i sad tražiš od tih istih ljudi da ti poprave stanje u državi.
To je isto ko kad bi tražio da vuk popravi stanje u stadu ovaca.
godinama izlaziš na izbore i biraš između raka i leukemije.
plus, ono glavno, država ti je puna prodanih duša i izdajnika poput ovog nazifa koji zbog svojih sitnih šićara brane te kriminalce itekako znajući da su kriminalci.

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Taare
- greatest
Samo ti. Ti i tebi slični ste najgori. Najgora bića. Četnici i ustaše su mala maca za vas, kanceru.
Svi mi se morete obratit
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1415 times
Treba dati građanima BiH da biraju GRAĐANINA BiH a ne po defaultu nekog iz nacionalnog tora ... mi svoje, vi svoje, a oni njihove. Doklegod se budu izbori ''rješavali'' po principu rotacije stranaka i trpanja građana u ''etnička stada'' nama hajra nema.Naseef Mushroom wrote: 05 Jul 2022, 07:45Ali si zato najmanje 50 puta ponovio da treba Hrvatima dati da biraju predstavika što u prijevodu znači da HDZ i sateliti vječno vladaju jer oni nisu vukovi, rak, leukemija i jer im je u krvi da popravljaju stanje u državi, jel tako Josipe?Taare wrote: 04 Jul 2022, 08:02 Trideset godina kako ti jedni te isti likovi kroje sudbinu, nižu aferu za aferom, potkradaju te, bogate se, itd.
trideset godina gledaš njihovu nesposobnost i primitivizam.
nesposobni za bilo šta osim namiriti sebe.
i sad tražiš od tih istih ljudi da ti poprave stanje u državi.
To je isto ko kad bi tražio da vuk popravi stanje u stadu ovaca.
godinama izlaziš na izbore i biraš između raka i leukemije.
plus, ono glavno, država ti je puna prodanih duša i izdajnika poput ovog nazifa koji zbog svojih sitnih šićara brane te kriminalce itekako znajući da su kriminalci.![]()
![]()
Jel treba Nazife Baketa, Dodu i Čovketa u predsjedništvo, Fadila za premijera a Sebiju u kanton, onako DOŽIVOTNO??
Jel to SDA i SNSD nemaju svoje satelite ..... nešto ti ne smeta kad se oni tale međusobno jelda??
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
Prvo mi trebamo napraviti progon naše domaće ''kvislinške'' gamadi na svim stranama, koja bi mater svoju prodala za fotelju i još jedan mandat, pa se onda okrenuti EU i ostalima ....Pasaga wrote: 04 Jul 2022, 17:35EU sa svojim trabantima,poput stalera,onog madjaraDuminjo wrote: 04 Jul 2022, 14:11
Pa ovi protesti idu najvise na stetu SDA, HDZ i SNSD.
prave ovde ite kakav nered,planski
koji ide na ruku etnonacionalistima,torovodjima
Istima otkazat gostoprimstvo,progon
Necemo drugacije.
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
smiri se taare de. udahniTaare wrote: 05 Jul 2022, 08:01 Samo ti. Ti i tebi slični ste najgori. Najgora bića. Četnici i ustaše su mala maca za vas, kanceru.
izdahni
udahni
izdahni
srecom brate nisi naoruzan
zapuco bi i ti po berlinu nedje
po raskrsnici makar kakoj

Ja nit sam u "kladari" nit "zagadjujem okolinu"Taare wrote: 04 Jul 2022, 13:46 Jarane, zaboli me i za bosnom i za penzijama.
Kad si mišljenja da imaju tačno ono što zaslužuju, jedini logičan odgovor na tvoje pitanje jeste taj da me zaboli za njihovim penzijama.
Što se ja imam brinuti za bošnje koji iz godine u godinu bacaju milijarde na kladaru? One koji zagađuju okolinu? One koji varaju i kradu?
One kojima je, očigledno, dobro pa ih moraš moliti da izađu na proteste il izbore?
nit "varam il kradem" al et... tebe ipak zaboli
za mene vam

bilo bi onda i nama lakse. jok oni brinu o svojim

- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
Samo ću ti reći kratko Taare ..... SRAM TE BILO JARANE .... toliko ....Taare wrote: 04 Jul 2022, 13:46 Jarane, zaboli me i za bosnom i za penzijama.
- Taare
- greatest
Što bi reko insomnija, lahko je odvadit.bagra wrote: 05 Jul 2022, 08:55smiri se taare de. udahniTaare wrote: 05 Jul 2022, 08:01 Samo ti. Ti i tebi slični ste najgori. Najgora bića. Četnici i ustaše su mala maca za vas, kanceru.
izdahni
udahni
izdahni
srecom brate nisi naoruzan
zapuco bi i ti po berlinu nedje
po raskrsnici makar kakoj
Ja nit sam u "kladari" nit "zagadjujem okolinu"Taare wrote: 04 Jul 2022, 13:46 Jarane, zaboli me i za bosnom i za penzijama.
nit "varam il kradem" al et... tebe ipak zaboli
za mene vameh sto nisu i srbi i hrvati taki.
bilo bi onda i nama lakse. jok oni brinu o svojim
![]()
Imaš tu manjinu koja pati zbog iskvarene većine i njih treba žaliti. Takvi će, najvjerovatnije, napustiti bih.
Ako neki i ostane, sigurno će se izolovati od društva.
Svi mi se morete obratit
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times