Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Taare wrote: 05 Jul 2022, 21:28
Haj sad da vidimo šta nudi i šta je dala sda
Pa ne nudi naravno ništa u poređenju sa senzacionalističkim ublehama Hadžikadića gdje sam objasnio zašto.
Čuj on nudi neki program što okuplja sve probosanske stranke a jedini iz neke stranke koja nije u koaliciji ili bliska SDA nije se udružio da podrži Bećirevića.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Eto, jednog smo raskrinkali. Prodana duša.
Ima li još neki sda-ovac da nam ponudi konkretan odgovor?
Ako ništa, može li nam barem obećati da će manje krast?
Taare wrote: 05 Jul 2022, 22:56
sta ti imas protiv brata nazeefa
cojk osebi prisebi. al SDA. sta sad
Pa ti ponosno postavljaš plan ublehaša koji ima cilj da okupi sve stranke a pazi ovo, ne želi se sa ostalim strankama udružiti na izborima već se kandiduje sam.
I time što se kandiduje sam povečava mogućnost da Bakir pobjedi na izborima jer će se podjeliti glasovi između Hadžikadića i Bećirevića, taj isti Bakir i SDA kojeg ti redovno pljuješ a na koga Hadžikadić misli kada kritikuje vlast.
Znači iako i slijepac vidi da je kontradiktorno šta profesor radi ti i dalje braniš njegov program i ublehe. Po čemu se onda razlikuješ od onih što kritikuješ jer time se ne razlikuješ od SDA glasača, samo na nekom urbanijem ozbiljnijem nivou.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Taare wrote: 06 Jul 2022, 18:24
Ope ovaj brabonja
Samo nek je šuplje i sipanja brabonjaka.
Samo da ponovim, profesor koji obećava glasačima program ujedinjena svih stranaka i borbu protiv vladajućih stranaka nije se ujedinio u predizbornoj sa drugim strankama i kandiduje se sam, što povećava šansu da pobjedi lider vladajuće stranke jer će doći do podjele glasova.
I neko i dalje vjeruje u taj program a pita ostale kako može neko sa trunom mozga glasati za druge
Profesor koji je u ovoj predizbornoj definicija šuplje i sipanja brabonjka.
Taare wrote: 06 Jul 2022, 19:26
Ne kontam zašto me flopina citira kad i sam zna da neću pročitati njegovu mentalnu dijareju.
Valjda da može pokazati davaocima sendviča koje jede.
Uvijek ću te citirati kada je vezano za temu, kao npr. kada na odgovarajućim temama zagovaraš treći entitet, UZP izbornu jedinicu, da narodu koji je odbranio državu sa 50x manje podrške i naoružanja koje ima Ukrajina napišeš da ne zaslužuju državu i kada prezentiraš ublehe od tog profesora.
Tvoja reakcija i lične uvrede su samo dokaz da ti to ne negiraš.
sta ti imas protiv brata nazeefa
cojk osebi prisebi. al SDA. sta sad
Ja samo vjerujem u Kuku, Kiflu, Šćepu, El-Zinu, Fudu, Arnauta 3#4, Neku prosvjetitelja i ostalu ekipu prosvjetitelja...+ njihove prijatelje iz alternative ludilu na čelu sa Nešom, Branom i Šarom:)