ama nisam mislio naTe
ti imas BOK, ito kakav
bizi ba
the HIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

E ovako, ovako ce I meni thailandanke danasbagra wrote: 12 Jul 2022, 08:27Zana wrote: 11 Jul 2022, 22:15 To je tens, aparat, struja, za umanjenje bolova. Često koristim pa je zato uvijek negdje blizu mene. To je jedna kutija, ne znam o kojim kutijama pričaš.
I ako ti se ne sviđa outfit ili ja, generalno, moš ti Fudo samo preskočiti i temu i moj post, ha ya.Ne moraš vazda neštA zakerati![]()
sta gledas![]()
prvo ti mene pa cu ti uzvratit uslugu![]()
oj odo ti lajkat outfit brze bolje dok
me nisi ko brata fuadda zaskocila
#tens #napetost #engleskititlovi
ne daj joj da se zanese previseCalla wrote: 12 Jul 2022, 14:20 E ovako, ovako ce I meni thailandanke danas
Od 17:00 sati narucena,valjda cu imati srecu da su joj ruke bez ikakvih kocnica, mekane I gibke.![]()

I ja bila kod neke azijatkinje nedavno, nije masirala, vec mazilaCalla wrote: 12 Jul 2022, 14:20E ovako, ovako ce I meni thailandanke danasbagra wrote: 12 Jul 2022, 08:27
sta gledas![]()
prvo ti mene pa cu ti uzvratit uslugu![]()
oj odo ti lajkat outfit brze bolje dok
me nisi ko brata fuadda zaskocila
#tens #napetost #engleskititlovi
Od 17:00 sati narucena,valjda cu imati srecu da su joj ruke bez ikakvih kocnica, mekane I gibke.![]()

Reci cu ti sutra kako sam prosla!

Pa nije skupo..HAVANA wrote: 12 Jul 2022, 14:33 Ja bi vala volio da me tajlandjanka izmasira i da se sve lijepo i sretno zavrsi.

Nisam ni ja isao jos, sve se nakanjivam, ali sam polijen..

Senzualna brinetica,profi maserka pruža vam nezaboravne opuštajuće masaže cijelog tijela na stolu.HAVANA wrote: 12 Jul 2022, 14:33 Ja bi vala volio da me tajlandjanka izmasira i da se sve lijepo i sretno zavrsi.