ne stoji ti biti ozbiljan... ni taj avatar ti ne stoji...POSAVLJAK wrote:Da ću pisati normalno i da idem promjeniti avatar

Moderator: VIP
ne stoji ti biti ozbiljan... ni taj avatar ti ne stoji...POSAVLJAK wrote:Da ću pisati normalno i da idem promjeniti avatar
I ja sam.greeneyes wrote:...da je Igor Stimac protiv istospolnih brakova.![]()
Dalia wrote:I ja sam.greeneyes wrote:...da je Igor Stimac protiv istospolnih brakova.![]()
Sad će me nazvat homofob.
jest boga mi, pito za tebe maksuzKrokodil Behko wrote:Ej djesi Zgggg..
Možda mi nećeš vjerovati ali poželio sam te. Ako mi ne vjeruješ, pitaj našu ženu
mora se ona utrpati......jašta je neg' pito.......Luna. wrote:jest boga mi, pito za tebe maksuzKrokodil Behko wrote:Ej djesi Zgggg..
Možda mi nećeš vjerovati ali poželio sam te. Ako mi ne vjeruješ, pitaj našu ženu
dusa nasa, akko se on brine.. dal bi se tako i za mene brino?
...zato sto zna da si tu i da neces da se javis!bubica wrote:Pa ljudi boziji ovo je za poludit. Kako neko nemoze da shvati ako nazove jednom i niko se ne javi na tel, zasto zove u minutnom taktu narednih 30x. Neizmjenicno fiksni / mobitel.
Zagorka nekada radila od šest,a ustajala u pet.Spominjalo se,ne vraćalo se.Maja wrote:Super sve. A ustajem u 7. U pola 8 polazim odavde s rođakom i do 8 sam u Mostaru.gejsha wrote:
Kako prođe? U koliko ustaješ?
Jesam li ti ja falioZagorka wrote:Vjerujem ti.........i meni je falio forum.....