Novak Đoković - Nole

Košarka, boks, skijanje, atletika, bacanje pogleda u vis itd
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14408 times
Been thanked: 24186 times
Status: Online

Re: Đoković otvorio teniski kompleks: Ovo je poseban dan za Visoko i tenis u BiH

Post by Fuddo »

HAVANA wrote: 14 Jul 2022, 07:32 Bjezi odo na poso. Da mi je pradedo sta ostavio ne bi moro. :123
SaS ti onoj sextazi renoa utrpat :D.
Dozvolite da se obratimo
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Re: Đoković otvorio teniski kompleks: Ovo je poseban dan za Visoko i tenis u BiH

Post by Fuddo »

Naseef Mushroom wrote: 14 Jul 2022, 07:33
Fuddo wrote: 14 Jul 2022, 07:23

Pa, vece ti je ime djokalj od ove, realno
Pa dobro, iskreno gledajući Đoković je u tenisu među top 3 dok je djevojka u muzici aktuelno među top 10.
Ali dodaj uz to da je lik omražen u svijetu tenisa i uprkos tome da je svjetski sportaš toliko je antipatičan da može sam samo na Balkanu privući velike mase.

Sad na stranu šta je se pisalo o Đokoviću kao osobi, da je nacionalista i da je dobro puko zbog alternativnog načina života, zašto se ipak nije nikada iskoristila prilika pa tako vrbovala svjetski poznata pjevačica porijeklom iz BiH?
Zašto nam je domet samo to balkansko tele i zašto se ne trudimo za više od toga?
Bolan Nazife, na stranu to sto je i meni antipatican,
Al nije on balkansko tele.
Frajer je ba najbolji u tom dosadnom sportu na svijetu, a milioni to prate, vole, ne znam sto…
Pa veca je sirovina od njega onaj ludi Ibrahimovic, al ga svijet gotivi, poznat je, sutra da dodje u Bosnu pola bi naroda svrsilo od srece, a ne jebe nas za suhu sljivu, a kofol nas :D.
Dozvolite da se obratimo
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4449 times
Been thanked: 3405 times
Status: Offline

Post by Melek »

HAVANA wrote: 14 Jul 2022, 07:28
Melek wrote: 14 Jul 2022, 07:20 Ma bolje bi mu bilo da je i on Gospu prikazo. Ovo ovako će malo trajati dok svijet ne dodje tobe i onda opet pustahija :hm
Bio sam neki dan. Zato mi se i svidja. Onaj dio ravne, sutra da svi odu ostace lokalnoj zajednici predivan dio sa mnogo setnica, kucice i tereni za sportske dogadjaje, klubove, djecu i treninge... Vec sad pola moje familije je vise puta sedmicno tamo, setaju, sace unuke tu da treniraju itd... A mnogo je ljudi sto im kao pomazu ti tuneli itd. Ok, psiha je cudo. Nekom pomaze molitva, nekom yoga, neko grli drvo, neko jede samo celer i mrkvu, neko pije pivu, neko se kupa u rijeci sa mrtvacima, nekom stravu saliju, nekom hodza zapis da, neko gospu ganja da mu se ukaze po brdima... I svima pomogne. Ok. Ako im pomaze, bujrum.
Zanima me samo, kad se prevede u konkretne cifre, šta opšćina dobija konkretno financijski i mještani u njoj, koliko je otvorenih radnih mjesta i tako to. Isto tako, da li samo Osmanagić tu osmišljava stvari u kasabi ili postoji i neka lančana reakcija od strane drugih financijski kreativnih ljudi? Jer ako postoji, možda ideja ipak zaživi, inače je sve samo relativno kratkoročna farsa. Dobro, objekti ostaju, to stoji. Samo treba to i održavati i sa i mimo biznisa :hm
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

Nazife,ko je ona cura?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Pasaga wrote: 14 Jul 2022, 07:39 Nazife,ko je ona cura?
Dua Lipa.
100% svjetska
1/4 naša Bošnjakinja :)

Image
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Naseef Mushroom wrote: 14 Jul 2022, 07:47
Pasaga wrote: 14 Jul 2022, 07:39 Nazife,ko je ona cura?
Dua Lipa.
100% svjetska
1/4 naša Bošnjakinja :)

Image
Ima dobar supak, al nije u faci nesta :D.
Dozvolite da se obratimo
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

zahvaljujem ...
zgodna,a bgm i lijepa

i ima gace :D
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Fuddo wrote: 14 Jul 2022, 07:38
Naseef Mushroom wrote: 14 Jul 2022, 07:33
Pa dobro, iskreno gledajući Đoković je u tenisu među top 3 dok je djevojka u muzici aktuelno među top 10.
Ali dodaj uz to da je lik omražen u svijetu tenisa i uprkos tome da je svjetski sportaš toliko je antipatičan da može sam samo na Balkanu privući velike mase.

Sad na stranu šta je se pisalo o Đokoviću kao osobi, da je nacionalista i da je dobro puko zbog alternativnog načina života, zašto se ipak nije nikada iskoristila prilika pa tako vrbovala svjetski poznata pjevačica porijeklom iz BiH?
Zašto nam je domet samo to balkansko tele i zašto se ne trudimo za više od toga?
Frajer je ba najbolji u tom dosadnom sportu na svijetu, a milioni to prate, vole, ne znam sto…
Pa veca je sirovina od njega onaj ludi Ibrahimovic, al ga svijet gotivi, poznat je, sutra da dodje u Bosnu pola bi naroda svrsilo od srece, a ne jebe nas za suhu sljivu, a kofol nas :D.
Pa dobro, ignorisat ćemo da dobija napade na terenu, da živi nekim čudnim načinom života, da pravi retardirane grimase i da se svugdje ponaša kao da je upravo izašao iz svinjca kod Žitorađa a ne kao svjetski teniser koji je bio svugdje kd Sidneya di New Yorka...

Čak da je 100% korektan lik, zašto opet ne iskoristimo pored Đokovića i druge opcije već se nismo pomakeli od toga zadnjih 50 godin?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Naseef Mushroom wrote: 14 Jul 2022, 07:51
Fuddo wrote: 14 Jul 2022, 07:38

Pa dobro, ignorisat ćemo da dobija napade na terenu, da živi nekim čudnim načinom života, da pravi retardirane grimase i da se svugdje ponaša kao da je upravo izašao iz svinjca kod Žitorađa a ne kao svjetski teniser koji je bio svugdje kd Sidneya di New Yorka...

Čak da je 100% korektan lik, zašto opet ne iskoristimo pored Đokovića i druge opcije već se nismo pomakeli od toga zadnjih 50 godin?
De ba, pa to je svijet ludaka, eno ti onaj Boris Beker u zatvoru, nema sta nije radio.
Ima tu bolan i stresa kolko hos, mos mislit kolko se trebas naprezat da budes prvi u svom selu, a kamo li svijetu?
Dobro je normalan ikako :D.
Dozvolite da se obratimo
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Odlična reklama za bih.
Svi mi se morete obratit
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Fuddo wrote: 14 Jul 2022, 07:54
Naseef Mushroom wrote: 14 Jul 2022, 07:51

De ba, pa to je svijet ludaka, eno ti onaj Boris Beker u zatvoru, nema sta nije radio.
Ima tu bolan i stresa kolko hos, mos mislit kolko se trebas naprezat da budes prvi u svom selu, a kamo li svijetu?
Dobro je normalan ikako :D.
Ma kad se samo sjetim McEnroa :oo
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11851 times

Post by Krokodil Behko »

Naseef Mushroom wrote: 14 Jul 2022, 06:40 Image
Dua Lipa (born 22 August 1995) is an English singer. Possessing a mezzo-soprano vocal range, she is known for her signature disco-pop sound. Lipa has received numerous accolades, including six Brit Awards, three Grammy Awards, two MTV Europe Music Awards, an MTV Video Music Award, two Billboard Music Awards, an American Music Award, and two Guinness World Records.

Future Nostalgia received critical acclaim and earned six Grammy nominations—including Album of the Year, Record of the Year and Song of the Year—and became her first UK number-one album. The album helped Lipa win British Female Solo Artist and British Album of the Year at the 2021 Brit Awards. She has received many accolades, including recognition on the Time 100 Next list (2021).

CHART HISTORY
Adult Contemporary
2
No. 1 Hits
4
Top 10 Hits
7
Songs
Pa kaže
Dua Lipa was born in London, the eldest child of Kosovo Albanian parents Anesa (née Rexha) and Dukagjin Lipa from Pristina, FR Yugoslavia (present-day Kosovo[a]).Her family is of Muslim heritage. Through her maternal grandmother, she is of Bosnian descent
Umjesto da se fokusiramo što joj je dio familije Bošnjaci iz Bosne i profitiramo od toga i dovedemo svjetsku zvijezdu koja bi privukla tutiste iz čitave Europe, Amerike i ostatka svijeta mi se fokurisamo na ovog četalja koji je čak u svijetu tenisa omražen samo radi podaničkog mentaliteta koji nam je ostao iz Srboslavije.

Ona se makar izjasnila o Srebrenici

https://www.klix.ba/magazin/film-tv/dua ... /210122137
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Ovako to rade zapadni, demokratski mediji. Iako luka niti su jeli, niti su mirisali
Image
Izjasni der se nevista
Zamisli tek da ih je Putin ubijo snajperima, zive palio po kucama

Al jbg kad si kmet stotinama godina onda se i nemeres drugacije ponasati nego kmet
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2320 times
Been thanked: 5736 times

Post by Beni »

insomnia wrote: 13 Jul 2022, 20:56 Umjesto da se ovom stakoru zabrani ulazak u zenlju oni mu jos dodjeljuju plakete
Image
I to sve zbog vecere
sad htio pitat je bila ta :ok
Fuck you a friendly note to start the day
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

I pustite se bgt megalomanije. Ko jebeni Musa koji kae kako Je vrijeme da BiH stavimo na mapu sportskih velesila. 😂😂

U teoriji
Musa je istaknuo da su tereni vrhunske klase i da se radi o svjetskom događaju, o čemu govori i samo prisustvo jednog od najboljih tenisera današnjice Novaka Đokovića, koji je učestvovao u egzibicionim mečevima.

"Ovakve projekte svi treba da podržimo. U BiH imamo mnogo potencijala koji treba iskoristiti, kako bismo ovu zemlju stavili na mapu svjetskih velesila", rekao je Musa.
A u praksi
Među posjetiteljima našle su se i brojne poznate ličnosti. U Visoko su danas tako stigli Džanan Musa, Elmedin Konaković, Nermin Muzur, Samir Avdić, Dino Begić, Zoran Mamić, Enes Begović, Goran Karan, Hanka Paldum...
Last edited by insomnia on 14 Jul 2022, 10:38, edited 1 time in total.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

Post by Beni »

insomnia wrote: 14 Jul 2022, 10:33 I pustite se bgt megalomanije. Ko jebeni Musa koji kae kako Je vrijeme da BiH stavimo na mapu sportskih velesila. 😂😂
Jesmo velesila vidjeli smo na OI kolko nas je
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15099 times
Been thanked: 14878 times

Post by Dori »

Vegetarijanac iz Visokog :D.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15099 times
Been thanked: 14878 times

Post by Dori »

Beni wrote: 14 Jul 2022, 10:31
Zar si sumnjao? :)
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

Post by Beni »

Dori wrote: 14 Jul 2022, 11:16
Beni wrote: 14 Jul 2022, 10:31
Zar si sumnjao? :)
malo jesam, al brat franuz je tu
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

za insomnijne arhive i potrebe, a i za afirmatore koji kaju ne zna on svjetski cojek i te baljezgarije...
FXnjEu-XkAEnBQM.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Post Reply

Return to “Ostali sportovi”