HAVANA wrote: 14 Jul 2022, 22:21
Naseef Mushroom wrote: 14 Jul 2022, 21:18
Ovakvu kremu
bi okupili i da su gostovali Rizo Ruža i Amel Ćurić.
Ti si meni stvarno fascinantan. Bilo sta da se pozitivno desi, da je neki napredak, promocija... Vezes to za neke glupe price, vjerske i nacionalne teme i picke materine... Ovo je ba promocija, napredak, razvitak i dobitak...Semir je ozbiljnu stvar napravio. Ko to ne vidi nije dobre glave. I sta ti tu ima smetati? Haj mi samo reci ko valja i ko je taj koga treba podrzati, da i ja pljescem. Zeljan sam pozitive, uspjeha, rada, sporta, turizma, biznisa, bilo kakve lijepe vijesti. Samo da ne gledam politiku i glavonje, negativu, mrznju i olajavanje, podmetanje... Znaci bez kilometarskog posta. Daj mi par ljudi koji po tebi valjaju drustvu i domovini u bilo kojem obliku promocije i napretka...Ti ces se nasrat i ode ti u mrsku njemacku il nedje. Gore moze sve, ide to tebi na qrac, nasraces se i na njih al repa su drage... Pusti ba da i mi sta pravimo ovde, nek se vrte, nek ljudi dolaze, kapaciteti popunjeni, jaran jos jednu kucu sa sobama pravi. Djeca rade, zena radi, pa se namota para pa dodju kod mene, pa ja uzmem para pa odem kod nekog potrosim, pa on ode dalje, novac cirkulise, vise posla, ljudi nasmijaniji... Jes eto niko ne valja, samo ovi uhljupi valjaju sto ih gledamo toliko godine. Daj nam dodika, dragana, bakira i fadila, sebija... Neka njih. Nek nam sve prenose o njima. Dzeko ne valja, amra kurva, pjanic vakav, nurkic nakav, jasmila ovo, danis ono... Nije ni cudo sto na kraju sve ode. Nama niko ne valja ko bilo kako odskace od standardne matrice poganog jezika i mrznje, ustaljenog i nametnutog pravca... Go debil do debila komentarise po portalima dzeke i amre itd a komsija mu jebe zenu, ukro dje je sta stigo, prodo glas za jafa keks, trbuh do zuba, bubuljicavih ledja ganja puterice ne bi li umocio al on ce sudit svima, od amre do dzeke, semira i jasmile... Pogan bosanska nesposobna, lijena, bijesna i zla... Puni ih portali. A da ga uzivo vidi, qrac bi mu popusio za par stoja...Smetljari smrdljivi mali i jadni.Zasto ides na tu stranu, volis li ti ovu zemlju, raduje li te bilo kakav napredak...?
Nema potrebe za teškim riječima, moj komentar i stav niti je riječ Božija, niti tjeram druge sa pištoljem da razmišljaju kao ja, niti je činjenica već samo moje mišljenje. To što ti ipak reaguješ tako je možda što u mom komentaru ipak ima istine.
Eto naveo sam, svjetska pjevačica a bosanskog porijekla, 1/4 Bošnjakinja ali ne, ne možemo se trgnuti od naseg mentaliteta koji je isti kao prije 40 godina a i domet nam je Nole.
Dosta forumaša je postavio dokaze da Novaku nisu četnici mrski ali to ne može shvatiti neko čija je guzica u komfort zoni pa pada na koljena zbog George Floyda i bori se za prava pedera dok par metara dalje njegov narod nema pravo na svoj jezik i koje itekako pogađa sa kim Đoković sjedi. Takvi u komfort zoni su i oguglali na njihove probleme pa se čude zašto im neko iz čista mira kvari zabavu sa Noletom.
Evo, ne dajte si u komfort zoni kvariti raspoloženje da vam napadaju Noleta legendu
Đoković pobrojao zemlje u regionu, spomenuo RS, a izostavio BiH
Najbolji svjetski teniser Novak Đoković uputio je poruku mladim teniserima u regionu da sport ne poznaje granice i da je njegova fondacija održala javni čas tenisa za najmlađe i donirala loptice klubovima u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji i RS.
I kakav napredak? Je li došla ijedna svjetska zvijezda iz svijeta sporta, filma i muzike? Isti gosti kao kada Hayat gostuje, najpromitentnije ime je Goran Karan

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.