insomnia wrote: 15 Jul 2022, 00:52 Vidi babo Nolo ima isti pozdrav ko div junaci iz kozarske pete
Ako sine ako, sutra te vodi babo u visoko da postanes vrhunski tenisaC

insomnia wrote: 15 Jul 2022, 00:52 Vidi babo Nolo ima isti pozdrav ko div junaci iz kozarske pete
Ako sine ako, sutra te vodi babo u visoko da postanes vrhunski tenisaC
Pa lik čitavu godinu piše da planira dolaziti u Bosnu da se nađemo a ja svo vrijeme u Njemačkoj kao i onFuddo wrote: 15 Jul 2022, 00:57Realno, trazis sebi belaj bezzeNaseef Mushroom wrote: 15 Jul 2022, 00:48
![]()
![]()
![]()
To samo možes ti, forumašu koji je u Njemačkoj kao ti napisati da si došao u Bosnu pa da se nađete a ja ti svo vrijeme u komšiluku u Deutschland![]()
Razbice te fufe ko zvecku
Sto ce ti to?
Bizi ba, prodji se belajaNaseef Mushroom wrote: 15 Jul 2022, 01:02Pa lik čitavu godinu piše da planira dolaziti u Bosnu da se nađemo a ja svo vrijeme u Njemačkoj kao i onFuddo wrote: 15 Jul 2022, 00:57
Realno, trazis sebi belaj bezze
Razbice te fufe ko zvecku
Sto ce ti to?![]()
Da ga nema trebalo bi ga izmisliti![]()
Jest, sakama
Pa jel Cedo zasluzio da mu vicemo, vlasino?insomnia wrote: 15 Jul 2022, 01:09 Jbt jos malo cete ko Nolo poceti kmeziti o nepravednoj NATO agresiji na Jugoslaviju.
Da ih odjebemo?insomnia wrote: 15 Jul 2022, 01:13 Nevjerovatno je sta vecera uradi Bosnjaku. Nole je sve ono protiv cega se borite na ostalim temama. Strasno
Pa tebi su svi vlasi i draza jebote
Pa lik se bukvalno sliko sa drazinom rakijom
“Ne bojte se, junak umire jednom, kukavica hiljadu puta. Budite smireni, pucajte samo u živu metu, ko nema oružja, nek’ otima od neprijatelja, ili neka uzme pušku ako mu saborac pogine. U tami slušajte moj glas, nemamo radioveza, nema motorola… I zapamtite, između ovog nezaštićenog i golorukog svijeta i njih, naoružanih najboljim oružjem i mržnjom u kojoj žele da nas sve unište, noćas stojite samo vi!”