Novak Đoković - Nole

Košarka, boks, skijanje, atletika, bacanje pogleda u vis itd
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times
Status: Offline

Re: Đoković otvorio teniski kompleks: Ovo je poseban dan za Visoko i tenis u BiH

Post by insomnia »

Evo ga sa sparing partnerom
Image
Jbt cak su francuski mediji koji su tradicionalno naklonjeni Srbima pricali o ovome i o tome kako se đovak nikad nije izjasnio povodom slike ali jok. Dao, doniro
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13895 times
Been thanked: 22848 times

Re: Đoković otvorio teniski kompleks: Ovo je poseban dan za Visoko i tenis u BiH

Post by Fuddo »

insomnia wrote: 15 Jul 2022, 01:23 Evo ga sa sparing partnerom
Image
Jbt cak su francuski mediji koji su tradicionalno naklonjeni Srbima pricali o ovome i o tome kako se đovak nikad nije izjasnio povodom slike ali jok. Dao, doniro
Pa jel to djokalj na slici sa sratkom?
Dozvolite da se obratimo
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Pa ne stize. Morebit da bi bio
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Bizi goni. Odoh pustiti kakav film sa golim sisatim tetama. Nema smisla boriti se sa potrebom ‘snjaka da budu prihvaceni i voljeni
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Lazem, necu. Odoh gledati dizel bracu 😀
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

insomnia wrote: 15 Jul 2022, 01:26 Bizi goni. Odoh pustiti kakav film sa golim sisatim tetama. Nema smisla boriti se sa potrebom ‘snjaka da budu prihvaceni i voljeni
Pametno.
Ja se citav zivot borim da me neki mitar prihvati i voli.
Iz sanduka.
Dozvolite da se obratimo
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Image
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

:D.
Dozvolite da se obratimo
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

Jeste li znali da je Novak Djokovic dobitnik Ordena Republike Srpske (2020) koji su prije njega primili Radovan Karadzic, Ratko Mladic, Momcilo Krajisnik, Biljana Plavsic i Slobodan Milosevic

Naravno da niste, samo nek se para vrti i glava u piiesak, a insomniji ne hvaleci mu vjere, svaka cast sto glavama pokusava mrvu logike unjeti u rezonovanje.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Fuddo wrote: 15 Jul 2022, 01:32
insomnia wrote: 15 Jul 2022, 01:26 Bizi goni. Odoh pustiti kakav film sa golim sisatim tetama. Nema smisla boriti se sa potrebom ‘snjaka da budu prihvaceni i voljeni
Pametno.
Ja se citav zivot borim da me neki mitar prihvati i voli.
Iz sanduka.
Biži ba, nije normalan. Rum mu pojeo mozak. Govori "vjera za večeru" tebi i havani koji ste stali na crtu.
pitaš insomniju šta je bio u vojsci, kae drogalj. On je u vojsci roko tablete :D.
Znači, sjebo je i vojsku. :ooo
Kad bi se zateko u bosni kad bi opet puklo, pa da ga mobiliše i metne u rov, čim bi mu nestalo brlje, pljuni me ako ne bi prešo četaljima :ooo
Svi mi se morete obratit
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Post by Naseef Mushroom »

insomnia wrote: 15 Jul 2022, 01:18 Niko jos uvijek nije napisao nesto o tome sto je Novak samo Srbin. Novak je Srbin koji pozira sa rakijom koja nosi ime Draze Mihailovica, Srbin koji doruckuje sa komadantom cija je jedinica ucestvovala u genocidu. Malo li je majku li mj j.... il je to sto je odigro mec na terenu u Visokom dovoljno da mu se halali sve?
Pa isto kao Zvezde Granda, niko nije bio toliko glasan jer se pjeva prrd Srbima koji se zovu Aleksandar, Marija ili Ana već što u žiriju sjedi arkanova udovica lično ali kada na to ukažeš još si nacionalista.
Na kraju ispade da većina koja je se zgražavala nad onim nastupom nije zbog toga što se radi o arkanovoj udovici već što ne vole narodnjake jer se oni slično ponašaju kod drugih stvari kao npr. Doković ili aplaudiranje srbijanskij himni
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Post by Naseef Mushroom »

Fuddo wrote: 15 Jul 2022, 01:03
Naseef Mushroom wrote: 15 Jul 2022, 01:02
Pa lik čitavu godinu piše da planira dolaziti u Bosnu da se nađemo a ja svo vrijeme u Njemačkoj kao i on :D.
Da ga nema trebalo bi ga izmisliti :oo
Bizi ba, prodji se belaja
Namarace te, ne zajebaje se.
Takvi što tako prijete na internetu su najveće vagine :oo
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2772 times
Been thanked: 22901 times
Status: Online

Post by HAVANA »

Evo malo guglajte i ovu djecu jel ciji dedo sta s tavana skido il obrok prodavo...Nemoj da ostane neobradjeno.Niposto.Fgr,ono naslo nesta ucit i racunat.Vracaj ih na fabricke postavke hitno.

https://faktor.ba/vijest/historijski-us ... pdBrbV8Ymo
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

djokovic je presudan za njihov uspjeh, ucio ih da broje do tri.
Skin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 2937 times
Been thanked: 3314 times

Post by Skin »

ko podrzi fasisticke ideje na bilo kakav nacin, slikom, ordenjem, druzenjem sa cetnicima - meni to nesto govori. koliko god da ga dozivljavate kao apoliticnog, mogao je odabrati da bude u drustvu i nekih drugih svjetskih ljudi koji predstavljaju neke bolje, humanije ideje. ali ne moze ga se bas vidjeti u nekim krugovima ljudi malo viseg nivoa svijesti. uglavnom vidjamo slike po medijima koje vriste nacionalizam.
sad, da li je to neki benigni patriotizam obicnog covjeka iz naroda... ne znam... kad si javna licnost, bitno je sta govoris i radis, jer uvijek mozes odabrati da se ne slikas sa cetnikom recimo. s druge strane mnogo je takvih ljudi, sportista, slavnih i ovih i onih...i radikalnih i liberalnih i svasta ljudi govore i rade zaista...ali bas da trebamo slijepi kod ociju pozdraviti ovu "investiciju"...ne znam, meni to stvara neki los osjecaj...
vise ono.. ne tice me se, nije nesto sto bih moralno pozdravila kao super stvar. ali ljudi uzivaju i u cecinim hitovima, bez ikakve kocnice.. tako da, kompleksno i licno valjda...
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA »

Ne znam sta ste se njega svezali.Fokus je na semiru a nole je samo slag na toru promocije necega sto se lakse zakotrlja u njegovom prisustvu.A tu je ocito bez ikakvih zlih namjera i sa najboljim namjerama.Realno,koji ce njemu ovo qrac? Sanjo je da otvara terene na livadi kod visokog,priprema teren da ih podavi sve tamo,bas je grozan,kako jer on to sve smislio... :hm
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA »

Nema mjesta u svijetu da ovo ne bi jedva docekalo,eto mi cemo ga otjerat.Nek fadil otvori najbolje...
Skin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 2937 times
Been thanked: 3314 times

Post by Skin »

HAVANA wrote: 15 Jul 2022, 08:45 Evo malo guglajte i ovu djecu jel ciji dedo sta s tavana skido il obrok prodavo...Nemoj da ostane neobradjeno.Niposto.Fgr,ono naslo nesta ucit i racunat.Vracaj ih na fabricke postavke hitno.

https://faktor.ba/vijest/historijski-us ... pdBrbV8Ymo
divno! pametnice nase male. pokazuju da se moze zajedno, jer ih se i bira po nacionalnom kljucu, pa ono uptkos tome...mozda i jedini takav primjer.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA »

Pogledaj ti dokle ide nasa bolest.Radi politickih poena i zastupanja neke strane i stranke ljudi su u stanju oboriti projekat sa kojim se kasni 25 godina.Cuj dace ostavku ako u dan ne zavrsi...Pored svih otezavajucih okolnosti,problema sa radnicima,materijalima,cijenama jos ce i stici zavrsiti...Nevidjeno za ovih 30 godina i sad problem i pritisak hoce li mjesec kasniti ili ne.Nevjerovatni smo majke mi.Ne daji ostavku rahmeta ti dedinog ,sve ce sjebat... :lupa
https://ba.n1info.com/vijesti/nove-tram ... sehAQy09fc
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1335 times

Post by MorningStar »

HAVANA wrote: 15 Jul 2022, 09:13 Ne znam sta ste se njega svezali.Fokus je na semiru a nole je samo slag na toru promocije necega sto se lakse zakotrlja u njegovom prisustvu.A tu je ocito bez ikakvih zlih namjera i sa najboljim namjerama.Realno,koji ce njemu ovo qrac? Sanjo je da otvara terene na livadi kod visokog,priprema teren da ih podavi sve tamo,bas je grozan,kako jer on to sve smislio... :hm
Upija Novak gratis jone oko piramide, sve je to korist :ooo
Post Reply

Return to “Ostali sportovi”