Pa ja, nema mi nista gore kad me neko pozove u neki nas lokal..
i vidim ona nase face sto bulje u tebe..
odem fino u neki Austrijski ili ima kod mene i neki Arap drzi..
ali moderan i dolaze svi ljudi svijeta..
jebo nase lokale i glupu raju tamo..
Pa ja, nema mi nista gore kad me neko pozove u neki nas lokal..
A ne idem ni ja, rijetkost.Matan wrote: 15 Jul 2022, 13:03Pa ja, nema mi nista gore kad me neko pozove u neki nas lokal..
i vidim ona nase face sto bulje u tebe..
odem fino u neki Austrijski ili ima kod mene i neki Arap drzi..
ali moderan i dolaze svi ljudi svijeta..
jebo nase lokale i glupu raju tamo..
Izlazis globalno, falis se lokalno.Matan wrote: 15 Jul 2022, 12:59Nema njega u Becu..
I ne izlazim po nacionalnim lokalima..
samo internacionalni..
Ma ne izlazim skoro nikako...The 51st State wrote: 15 Jul 2022, 13:14Izlazis globalno, falis se lokalno.Matan wrote: 15 Jul 2022, 12:59
Nema njega u Becu..
I ne izlazim po nacionalnim lokalima..
samo internacionalni..
To je to sto sam ja pricao na pocetku al ne jebe me niko, nake krstove i prste zadali...Pruzaju se djeci druge mogucnosti,interesovanja,uzori itditd Bacis basketa sa musom pa te zainteresuje a imas gdje itd...Rum wrote: 15 Jul 2022, 13:17NBA ZVIJEZDE ZA DJECU BEZ RODITELJA | VISOKO
Fondacija „ Arheološki park :Bosanska piramida Sunca“ organizuje po drugi put manifestaciju „NBA zvijezde za djecu bez roditelja."
Danas na programu je bio basket
na
sa bh. košarkašima i košarkašicama među kojima su prisustvovali: Džanan Musa, Amar Gegić, Kenan Kamenjaš, Azra Alispahić, Nejra Alispahić i Zerina Alispahić koji su radost podijelili s mališanima iz domova za djecu bez roditeljskog staranja iz nekoliko bh. gradova.
Osim bh. košarkaša i košarkašica sa djecom su vrijeme proveli teniseri Aldin Šetkić, Novak Đoković, bh. rukometaši Senjamin i Benjamin Burić i atletičar Amel Tuka.
Na ovom događaju čelnici OK BiH predsjednik prof.dr Milanko Mučibabić i potpredsjednik akademik Izet Rađo su podjelili zahvalnice i prigodne poklone sportistima i organizatoru ove manifestacije dr. Semiru Osmanagiću.
Olimpijskom komitetu BiH je uvijek bilo veliko zadovoljstvo podržavati i učestvovati u ovakvim manifestacijama jer su dječija sreća i osmijeh najveća nagrada koju možemo dobiti.
🫶
#OKBiH#nbazvijezdezadjecubezroditelja #visoko
Đoković ne jede meso? E znao sam da je četnik kojeg treba protjerat
Ajdeeeeee, znaci i kum izbacuje slovo H.Matan wrote: 15 Jul 2022, 13:16
Ma ne izlazim skoro nikako...
ponekad, kad me kum nazove ili prijatelj, pa kazu, ajmo na pice..
jednom u pet mjeseci..
Svojim sa ocim gledo, u Donjim Mostrima ima neki parkic, sjedi zena i drzi bebu, beba se poce kmezit, ona joj izvadi kolut sudzuka i dade da cucla, odmah usutila.
Pa realno i ti bi usutio.Dje nes vriskat da ti onu hapicu isto nista.Il cuclu.Fuddo wrote: 15 Jul 2022, 14:17Svojim sa ocim gledo, u Donjim Mostrima ima neki parkic, sjedi zena i drzi bebu, beba se poce kmezit, ona joj izvadi kolut sudzuka i dade da cucla, odmah usutila.
Sta je njima naumpalo
Šejtan. Došo da zavodi pošten mesarski narod. Visoko je mesna mekka.
Jbo te kolutić, ne spominji ga. Namah mi pašaga naumpadneHAVANA wrote: 15 Jul 2022, 14:22Pa realno i ti bi usutio.Dje nes vriskat da ti onu hapicu isto nista.Il cuclu.Fuddo wrote: 15 Jul 2022, 14:17
Svojim sa ocim gledo, u Donjim Mostrima ima neki parkic, sjedi zena i drzi bebu, beba se poce kmezit, ona joj izvadi kolut sudzuka i dade da cucla, odmah usutila.
Sta je njima naumpaloVako fino kolutic i svi mirni.
Sta mislis, pocnu bebama davat pasagin kolutic da prestanu plakat?