Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Iskace osigurac onaj mali na generatoru cijelo jutro, hajd reko mozda je kablo malo se grije , kupim novo - opet. Onda standardno rjesenje / izvadi osigurac i spoji direkt radi kao u pjesmi
Samo sam u dilemi , na generatoru imaju dva izlaza 230v = e sad jel moze generator dati komplet snagu na jednu ili dijeli 5kw na dvije uticnice
Ne znam
Al znam da ces ti to sve zapalit.
Ugasi dok nije Lilijeva bejkeri nestala u plamenu.
Napisi na vratima, oso sam na Dzumu, vracam se u sest.
Happy wife , happy life / valja kuci doc posle evo radi sve neureklo se. Mijenjao sam i ulje kupio neko najskuplje ocekujem da sad 5Kw generator daje makar 7Kw
Ne znam
Al znam da ces ti to sve zapalit.
Ugasi dok nije Lilijeva bejkeri nestala u plamenu.
Napisi na vratima, oso sam na Dzumu, vracam se u sest.
Happy wife , happy life / valja kuci doc posle evo radi sve neureklo se. Mijenjao sam i ulje kupio neko najskuplje ocekujem da sad 5Kw generator daje makar 7Kw
Pa pise ti na njemu kolko cega mores popalit i kolko sta vuce struje.
A garant si ono upustvo frljio u smece, i ja tako sta god kupim, pa kasnije guglam kad pocne nesta varnicit po kuci.
A garant si ono upustvo frljio u smece, i ja tako sta god kupim, pa kasnije guglam kad pocne nesta varnicit po kuci.
Ma nasao sam na internetu uputstvo , original je ... Negdje medjutim nista - kaze 5kw 230v single phase 50hz bla bla , ali nigdje ne pise koliko moze povuci ampera po uticnici hajd radio je do sada
Ma nasao sam na internetu uputstvo , original je ... Negdje medjutim nista - kaze 5kw 230v single phase 50hz bla bla , ali nigdje ne pise koliko moze povuci ampera po uticnici hajd radio je do sada