A koja Mu je Tema?

Moderator: VIP
Ti si ba samo obicni papak
Jes i ti iz Buca potoka..
Ja sam.iz medzedze
Tam.gdje su Vampiri
Zašto?Duh wrote: 19 Jul 2022, 20:45 poslije 6 godina, npr nastanu problemi u braku cesto...
sljedeca kobna godina je 12...
pa nemaju se uvijek isti interesi, pogledi, shvatanja, ..promjene se oboje, pa sta ispadne..
Dobro, to znam.
pa mislim da su najpopularnije...mada to moze biti npr i 7 i 13...ali tu je to.
Jarane, dođi u tuzlu da osjetiš miomirise koji izlaze iz jale. Ljeti haman pa presuši. Samo kanalizacija teče.
Pa kae,
niko u mojoj familiji nezivi na selu , jos most of the people in my family live abroad, sweden, australija, switzerland, italiaja i jedna famelija zivi u mostaru i drugi u centar sarajeva pored bas carsijeJulia-Klara wrote: 19 Jul 2022, 11:24To je prica o TVOJOJ FAMILIJI i ljudima oko tebe, TVOJIM POZNANICIMA< ne i nas ostalih.hopjoppe5 wrote: 19 Jul 2022, 11:11 uvjek se zalu da im zivot neide kako treba ali su reluctant to change , uvjek imaju neko u familju sto je dobro bolestan sa nekim problemama ali nece da to idu da traze spas
moras ih hraniti citav zivot radije bi umrli nego nesto nobo promjenili ili naucili
reluctant to change is the bottom line , resistant to change
uvjek trazu neku pomoc i uvjek igraju "victim card" i kako ih je zivot razocaro, i svako drugi je kriv osim oni sami sebe
drze se svoj stari glupi mentalitlet sto ih ustvari gusi ali radije bi umrli i sve izgubili nego promjenili sebe i svoju situaciju
sve nesta jadni me jadan nas zivot, a trud prema change 0, kad im kazes kao nece neznaju ,nerazumiju, nevole, previse kasno
etc etc
samo mole i trazu, nerazumiju nista kao ako pokazes pare" to je ukro siugunro ukro od nene" ko neke budal koda je jedini put u zivotu dobit pare da ukrades i to jos od svoje familje , koja pogani mentalitet
to su seljaci, i seljacki mentalitet, mogu ja dalje nabrajat ali dosta sam rekao
Ne mozes na osnovu par ljudi graditi misljenje o ostatku svijeta.
PLUS - kako bi bilo da na BOSANSKOM forumu pricas i pises BOSANSKI?
bas tako ovi drugi su u "denial"bagra wrote: 19 Jul 2022, 12:31 ja bgm odma prepoznam
kad je neko izgrada a neko sasela
po prici. odjeci. hodu. po faci cak![]()
mislim da se ne lazeno sad jel
mozemo se i lagat ako ocete...
al tako je kako je![]()
izaslo se ono malo u grad et...na sladoled. haj okej neka te...
samo de budi normalan mrvu. sinoc auto parkira pred zgradom
straha auto. Audi formula1. felge vrijede prosjecnog bh auta.
odose malo na trg polizat nesto. mescini mati sin i unuce
i dijetu se pripisalo kae de tu, u grm, kraj zgrade.
sa sela su bili, 200%. nije pišanja samo radi
sve na njima vristalo selo moje maleno
al zasto pricamo o tom![]()
nisi ti seljak i da zivis u selo jer ima progressive mentalitybagra wrote: 19 Jul 2022, 13:13ma znam...karikiram ono malo.
ne kazem ni ja da mogu bas svakog
prepoznatneki mi se i provuku
i nije isto bit iz sarajva i busovace npr
ja sam mozda seljak za ovog iz sarajva
a za mene ovaj iz busovace
al mene brinu oni sto dodju u taj veci grad
bilo turisticki bilo da zive i nastave po svom
pa jbte ja da odem zivit u London gledo bi sta
Londonci rade. ne bi garant iso pisat u Hajd Park![]()
Users browsing this forum: Zanki and 20 guests