POHOVANE PAPRIKE?? Ja mislila neke snicle
Pa ovo je raj za mene
Nikad nisam jela pohovane paprike
Ako ti nije tesko, kad nadjes vremena, napisi kako ih pripremas

paprike,mlade tikvice,cvjetovi od tikveMorgen wrote: 21 Jul 2022, 20:36 Bas me to u tiganju zanimalo, ako je nesto bez mesa molim te napisi
Pa ovo je raj za mene
Ako ti nije tesko, kad nadjes vremena, napisi kako ih pripremas![]()

Od svih pohovanja ovo je najMorgen wrote: 21 Jul 2022, 20:36 Bas me to u tiganju zanimalo, ako je nesto bez mesa molim te napisi
Pa ovo je raj za mene

Al sto je najtuznije, pravim fenomenalne becke snicleRum wrote: 21 Jul 2022, 20:41Od svih pohovanja ovo je najMorgen wrote: 21 Jul 2022, 20:36 Bas me to u tiganju zanimalo, ako je nesto bez mesa molim te napisi
Pa ovo je raj za mene

Seti me se

Te cvetove tikve nigde ne mogu da nadjem ovde gde zivim, bas bi to probala…Pasaga wrote: 21 Jul 2022, 20:39paprike,mlade tikvice,cvjetovi od tikveMorgen wrote: 21 Jul 2022, 20:36 Bas me to u tiganju zanimalo, ako je nesto bez mesa molim te napisi
Pa ovo je raj za mene
to cesto pravim,vrh,beton ....

A beckuShadow wrote: 21 Jul 2022, 20:49 Ja ne volim skoro pa nista pohovano. Nekako mi suhoparno, gumeno, itd.

nemoj cekat da se ohladi,nista ukusnije ....Shadow wrote: 21 Jul 2022, 20:49 Ja ne volim skoro pa nista pohovano. Nekako mi suhoparno, gumeno, itd.

Zato sto mi je stomak katastrofa i morala sam se svake radosti sto na usta ulazi odreci