Ne vjerujem. Kaže da neće. Ne želi da postane ovisan o forumu

Moderator: VIP
Ne vjerujem. Kaže da neće. Ne želi da postane ovisan o forumu
Pa jest. Uspio se oduprijeti toj ovisnosti
Forumski galebovi na haparatima.Lavlje_srce wrote: 23 Jul 2022, 10:30Dakle ima nesto sto vi nemate.Koraci_u_noci wrote: 23 Jul 2022, 09:57 Kad je uspio Lavlje, Shadow i Zanu, te tvrdjave, osvojit, kud ces dalje![]()
Uf, ureci cu ga...![]()
Ja sam to uvijek govorio, al vi niste vjerovali. E sad se spasavajte kako znate i umijeteLavlje_srce wrote: 23 Jul 2022, 10:30Dakle ima nesto sto vi nemate.Koraci_u_noci wrote: 23 Jul 2022, 09:57 Kad je uspio Lavlje, Shadow i Zanu, te tvrdjave, osvojit, kud ces dalje![]()
Uf, ureci cu ga...![]()
Ja cem da pokusam.
Ta faca kada vidiMaja wrote: 23 Jul 2022, 11:12 Jao sto ce cvjetati kad dodje na forum i vidi da se pisalo o njemu. On za to zivi. I kad nema novih postova, citira forumase pa im potura linkove do starih postova u kojima je on glavna tema.
Budući da mi se kupa, ovaj dio je bezzeLavlje_srce wrote: 23 Jul 2022, 11:08 Treba mi neko da me postom časti
bilo ko večeras samo neka tu je
Kome nije do dodira i strasti
Obrisi postoveMaja wrote: 23 Jul 2022, 11:12 Jao sto ce cvjetati kad dodje na forum i vidi da se pisalo o njemu. On za to zivi. I kad nema novih postova, citira forumase pa im potura linkove do starih postova u kojima je on glavna tema.
Ne vjerujem da je veliki narcis. Jednostavno, lik se fata za svaku slamku(temu) kako bi skratio vrijeme.Maja wrote: 23 Jul 2022, 11:12 Jao sto ce cvjetati kad dodje na forum i vidi da se pisalo o njemu. On za to zivi. I kad nema novih postova, citira forumase pa im potura linkove do starih postova u kojima je on glavna tema.
Kad sam plaho raspoložen, onda čitam i njegove duge postove. Inače samo one kratke, dvorečenične
Rekoh ja da ti zivis u nekom paralelnom svijetu.Taare wrote: 23 Jul 2022, 11:32Ne vjerujem da je veliki narcis. Jednostavno, lik se fata za svaku slamku(temu) kako bi skratio vrijeme.Maja wrote: 23 Jul 2022, 11:12 Jao sto ce cvjetati kad dodje na forum i vidi da se pisalo o njemu. On za to zivi. I kad nema novih postova, citira forumase pa im potura linkove do starih postova u kojima je on glavna tema.
citiranjem linkova koji vode do njegovih kako on misli provokativnih postova, samo je želja i uvjerenje da će se narod raspisati o tome.
Pročitan je
Valja mu se uozbiljiti i napisati par ontopića![]()
Koraci_u_noci wrote: 23 Jul 2022, 11:38 Procitam mu skoro svaki. I vecina je po genijalnosti, kreativnosti i duhovitosti skoro pa nenadmasna
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests