Jedva čekam da isprobam. Njam, njam, mljac, mljac...Maja wrote:Odoh praviti Jonasu tortu.
PS: Hoce li biti torta sa višnjama ili jagodama, sa sirom i čokoladom...?
Moderator: VIP

Jedva čekam da isprobam. Njam, njam, mljac, mljac...Maja wrote:Odoh praviti Jonasu tortu.

fino i realno receno..Blackhawk wrote:I opet mi stavljas rijeci u usta.. Nigdje nisam rekao da su forumasice bezveze, nego da ne ostavljaju nikakav dojam na mene.. Ni pozitivan ni negativan, a nit sam na forumu da bih kupio necije dojmove..
I za drugu stvar si pogrijesila, ne zanima me skidanje rekorda nego osvajanje turnira, i mozes i primjetiti da rijetko igram igrice kada nema turnira.. A i turnir igram samo zbog boje nicka, (sad ces opet reci da to samo zbog toga da se vidi da ja najbolji)..
Ohol i nepristupacan zbog toga sto se u vecini stvari ne slazem sa tobom, da ti idem niz dlaku tj kako tebi pase promjenila bi misljene. i ti i svi ostali forumasi..O ovome govorim... Sve dok vam se salju komplimenti doticni forumas je najbolji, ocit primjer Jonas cim stigao na forum, dok vas obasipao slikama, ruzama svi ste ga u nebesa dizali, cim rekao nesto kontra vas, a u vecini bio i upravu, odmah je dno dna..Mister No će baciti neku zezanciju tj bockanje, a ostali će reći pravu istinu...kako smo predivne
A ja nisam tu da bih se nekome dopao, nisam tu da bih nabijao karmu, postove ili nesto slicnu, tu sam jer imam viska vremena i ovo jedno od mjesta gdje ga trosim..

Joj, ovog Jonasa da nema trebalo bi ga izmislitiAlexandar wrote:sve njih treba fino poleci pa poceti s ledjima, polako od vrata pa niz kicmu..
sem Katju. nju sibom po guzici.

Ja mislim da nije samo njegov problem, dovoljno je tvoje rijeci citirati: "...to sto ti ne znas citati..", "...ne da objasnjavati sta su osnovne boje trinaestomjesecnjacima..." (...), time si zatvorila vrata svakom (pametnom) razgovoru.dacina_curica wrote:Oh burecheZao mi je da ti se stav ne svidja, ali takav je kakav je.
No, to sto ti ne znas citati je ipak samo tvoj problem, ne?
Nigdje niko nije rekao da su svi forumashi ovakvi/onakvi, nesto ili pak nista, nego da meni licno u ovih 8 godina forumanja pojmjenje mene kao osobe u stvarnom svijetu (a i forumasice) ne interesuje pisljiva boba...To sto na ovom forumu postoje ljudi (jedan muskog i nekoliko zenskog spola) koji su meni bitni u stvarnom zivotu je jednostavno cinjenica...I njihovo je misljenje jedino koje vrijedi...
O tome ko je sretnik, ko ne, ko je princeza a ko nakurceni stavec necu ni da pocinjem, nemam toliko vremena a vala mi se ne da objasnjavati sta su osnovne boje trinaestomjesecnjacima.....
Peace out.

Cini mi se da ćemo sami jesti tortu koji smo sami napravili.Mister No wrote:Joj, ovog Jonasa da nema trebalo bi ga izmislitiAlexandar wrote:sve njih treba fino poleci pa poceti s ledjima, polako od vrata pa niz kicmu..
Katja je najgora od sve djece.
Samo umjesto šibe radije koristiti rukicu, ono da tragovi od prstića posle ostanu
Jonas wrote:
Ja mislim da nije samo njegov problem, dovoljno je tvoje rijeci citirati: "...to sto ti ne znas citati..", "...ne da objasnjavati sta su osnovne boje trinaestomjesecnjacima..." (...), time si zatvorila vrata svakom (pametnom) razgovoru.
Ako te on (stvarno) ne razumije (jer je slabiji u razumijevanju, citanju od tebe), umjestom da mu pruzis neku podrsku na neki taktičan ili na diplomatski način kako bi se izbjegale tenzije, ti ga osuđujes na križ. Pa time i potvrđujes da je on "u pravu".

Kako kuhaju i bolje je takoJonas wrote:Cini mi se da ćemo sami jesti tortu koji smo sami napravili.Mister No wrote:Joj, ovog Jonasa da nema trebalo bi ga izmislitiAlexandar wrote:sve njih treba fino poleci pa poceti s ledjima, polako od vrata pa niz kicmu..
Samo umjesto šibe radije koristiti rukicu, ono da tragovi od prstića posle ostanu

da ne duzim,tvoje misljenje mi je ionako iRelevantno...,a i ono da nemas vremena to ne stoji,mogu pretpostavit koliko te pogodila Majina ideja da se ukine opcija skrivanja bez prijavljivanja na forumdacina_curica wrote:Oh burecheZao mi je da ti se stav ne svidja, ali takav je kakav je.
No, to sto ti ne znas citati je ipak samo tvoj problem, ne?
Nigdje niko nije rekao da su svi forumashi ovakvi/onakvi, nesto ili pak nista, nego da meni licno u ovih 8 godina forumanja pojmjenje mene kao osobe u stvarnom svijetu (a i forumasice) ne interesuje pisljiva boba...To sto na ovom forumu postoje ljudi (jedan muskog i nekoliko zenskog spola) koji su meni bitni u stvarnom zivotu je jednostavno cinjenica...I njihovo je misljenje jedino koje vrijedi...
O tome ko je sretnik, ko ne, ko je princeza a ko nakurceni stavec necu ni da pocinjem, nemam toliko vremena a vala mi se ne da objasnjavati sta su osnovne boje trinaestomjesecnjacima.....
Peace out.

Pametna forumasica ne podizi za sobom prasinu.dacina_curica wrote:Jonas wrote:
Ja mislim da nije samo njegov problem, dovoljno je tvoje rijeci citirati: "...to sto ti ne znas citati..", "...ne da objasnjavati sta su osnovne boje trinaestomjesecnjacima..." (...), time si zatvorila vrata svakom (pametnom) razgovoru.
Ako te on (stvarno) ne razumije (jer je slabiji u razumijevanju, citanju od tebe), umjestom da mu pruzis neku podrsku na neki taktičan ili na diplomatski način kako bi se izbjegale tenzije, ti ga osuđujes na križ. Pa time i potvrđujes da je on "u pravu".
Ni tebe nisu puno grlili i mazili kad si bio mali, ha? Zao mi je.

Da. Kako se ono lijepo kaze, ako poznajemo rijeku, lakše ćemo upravljati čamcem.Mister No wrote:Kako kuhaju i bolje je takoJonas wrote:Cini mi se da ćemo sami jesti tortu koji smo sami napravili.Mister No wrote:Joj, ovog Jonasa da nema trebalo bi ga izmislitiAlexandar wrote:sve njih treba fino poleci pa poceti s ledjima, polako od vrata pa niz kicmu..

Ja ti ružna avatara, pobogu. Jonas učini neštoMaja wrote:Ne znam burek što tebe boli što daca želi držati muškarce na distanci. Ona nigdje nije izjavila da joj se niko ne smije obratiti i koliko vidim piše s vama na temama, samo ne želi da joj šaljete svakakve pp i da je ubacujete u neke šeme. I ne znam kakve veze to sve ima s temom, pa bih vas molila da ne započinjete opet kao prošli put.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests