Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ljudi svijetom umiru, mladi ljudi takodje... nikake paznje za to u mediji.
sudden arrhythmic death syndrome - sads
For they shall see the end of the wise and shall not understand what God in His counsel hath decreed of him, and to what end the Lord hath set him in safety. They shall see him and despise him; but God shall laugh them to scorn: and they shall hereafter be a vile carcase, and a reproach among the dead for evermore. For He shall rend them, and cast them down headlong, that they shall be speechless; and He shall shake them from the foundation; and they shall be utterly laid waste
Lavlje_srce wrote: 23 Jul 2022, 20:39
Kakvi digitalni tragovi, kakve sifre, kakav pp? O cemu ti bulaznis? Tu sam 10 godina s pauzama i sad mi naumpalo da glumim nekoga ko kaze da je iz Hrvatske i ima cerebralnu paralizu kako sam shvatila? Je li tebi dobro? Jesi li siguran da ti je dobro?
lajkam behkin kaubojski imidj al brate stvarno je
krajnje deplasirana izjava "jedino je nepravedno,
zarez (o ovom extra zarezu vise neki drugi puta),
sto ste vi prezivijeli epidemiju"
pa stvarno ? spavas li mirno behko ?
radi izjave mislim ne radi reumatoskih problema
a inace mi je ovo uvjek bila izjava nad izjavama
"svakak ja tebe ne smatram za ozbiljnog forumasa"
eh da sam dobio pfening za svaki put imo bi vilu
na jadranu i kraj nje prikladnu konjusnicu, ko fufe.
al evo me. neozbiljan medj ozbiljnim
bagra wrote: 24 Jul 2022, 16:29
lajkam behkin kaubojski imidj al brate stvarno je
krajnje deplasirana izjava "jedino je nepravedno,
zarez (o ovom extra zarezu vise neki drugi puta),
sto ste vi prezivijeli epidemiju"
pa stvarno ? spavas li mirno behko ?
radi izjave mislim ne radi reumatoskih problema
Pitaj porodice pomrlih od korone, šta oni misle o antivakserima.
Siguran sam da će oni biti i "konkretniji" od mene.
Krokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 16:53
znam za te prve
al sta cemo i za ove druge, ove sto su primili
dvije-tri pa sad ne izlaze iz domova zdravlja.
i to pobodose ljude kada je vec smrtnost od
korone drasticno pala, eh...
krajem 2021. kae mora se, svi su. daj ruku.
ma bizi. sad ne bi bogami. jos sam ja dobar
al cujem, svi se pitaju "cudna koincidencija"
i da ne spominjem sad ove najnovije izume
vakcine za djecu. il profitiraju il se drogiraju
nema trece
kako god ne opravdava te da kazes "trebali ste
pomrijet", da parafraziram. al aj... moze ti se
pa sto ne bi
Krokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 16:53
znam za te prve
al sta cemo i za ove druge, ove sto su primili
dvije-tri pa sad ne izlaze iz domova zdravlja.
i to pobodose ljude kada je vec smrtnost od
korone drasticno pala, eh...
krajem 2021. kae mora se, svi su. daj ruku.
ma bizi. sad ne bi bogami. jos sam ja dobar
al cujem, svi se pitaju "cudna koincidencija"
i da ne spominjem sad ove najnovije izume
vakcine za djecu. il profitiraju il se drogiraju
nema trece
kako god ne opravdava te da kazes "trebali ste
pomrijet", da parafraziram. al aj... moze ti se
pa sto ne bi
Pravicemo se da postoji nesto gore od toga da nekom drugom zelis smrt.
Lavlje_srce wrote: 23 Jul 2022, 20:39
Kakvi digitalni tragovi, kakve sifre, kakav pp? O cemu ti bulaznis? Tu sam 10 godina s pauzama i sad mi naumpalo da glumim nekoga ko kaze da je iz Hrvatske i ima cerebralnu paralizu kako sam shvatila? Je li tebi dobro? Jesi li siguran da ti je dobro?
Nemam cerebralnu paralizu.
Oprosti onda, cini mi se da si napisao da se radi o nekom urodjenom poremecaju, pa sam to mozda nesvjesno povezala s tvojim nickom.
Last edited by Lavlje_srce on 24 Jul 2022, 20:50, edited 1 time in total.
pa teoreticari zavjera poput ove Ls, sjede i drkaju na to kad
će početi da se desavaju nekakve katastrofe, da se svijet urušava
da sve ide u pm....a ona će da likuje i govori " aha jesam li vam rekla"
treba samo pogledati koliko su se smijali na vijesti o umrlim od korone, a ovdje sad kao glumata nesto
carobnjak N wrote: 25 Jul 2022, 09:03treba samo pogledati koliko su se smijali na vijesti o umrlim od korone, a ovdje sad kao glumata nesto
Daj citat gdje sam se ja smijala umrlima.
Sram te bilo. Moje ucesce na ovoj temi nije bilo da bilo kome 'solim pamet', niti sam ikoga ismijavala (a na smrt se u zivotu nisam nasmijala pa prestani siriti svoje morbidne ideje), nego sam pokusala (po cijenu dosta svog vremena i niza uvreda) dati drugu perspektivu osim mainstream-ovske.
carobnjak N wrote: 25 Jul 2022, 09:03treba samo pogledati koliko su se smijali na vijesti o umrlim od korone, a ovdje sad kao glumata nesto
Daj citat gdje sam se ja smijala umrlima.
Sram te bilo. Moje ucesce na ovoj temi nije bilo da bilo kome 'solim pamet', niti sam ikoga ismijavala (a na smrt se u zivotu nisam nasmijala pa prestani siriti svoje morbidne ideje), nego sam pokusala (po cijenu dosta svog vremena i niza uvreda) dati drugu perspektivu osim mainstream-ovske.
Cekam citat.
ne postoji druga perspektiva
nauka je majnstrim i neka je, da nije mi sad nebi bili na forumu,
vozili auta, pricali s ljudima na drugom kraju planete itd
to sto ti nauku koja ti je sve to omogucila, omalovazavas svojim
priglupim tezama, je uvreda za sve ono sto je covjecanstvo dobilo pomocu nauke, to je oholost i egomanija
ako imas fb garant si se kleberila na vijesti o umrlim, to je bio trend kod antivaxa
Nemam o cemu s tobom razgovarati, pogotovo ne na ovoj temi. Ti si u stanju ponuditi samo otrcane floskuletine i dijagnoze za koje nisi kvalificiran, o nauci (i historijatu iste) ne znas nista. Posebno ti nije jasan odnos izmedju nauke kao takve i farm. korporacija. Jednostavno ne znas nista konkretno o ovoj temi, ali si se drznuo izmisljati. FB nemam niti sam ikad imala, a sad izvoli dati citat gdje sam se ja 'smijala' umrlima.
Za dalju diskusiju mozes se referirati iskljucivo na ovaj klip koji sam vec postavljala i izazvala forumase da ga obore (u roku dvije godine). Niko nije ni pokusao, a poznajuci te (daleko bolje nego ti mene), neces uspjeti ni ti. Ali mozes pokusati. Kad budes u stanju oboriti izreceno, javi se. Do tada se meni ne obracaj, nemamo mi o cemu. Sheraj fotke, to je tvoj domet.