cuj,ovo je vejsta izvlakusaKrokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 21:40 Pa to znači, odluku nije ni donio, bar ne još uvijek.
Da nam se neće obiti o glavu, ovolika hampa?
vidio je da je u.sro
kladim se na bilo sta ....
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

cuj,ovo je vejsta izvlakusaKrokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 21:40 Pa to znači, odluku nije ni donio, bar ne još uvijek.
Da nam se neće obiti o glavu, ovolika hampa?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
U kojoj ti galaksiji živiš? Kakve to gljive jedeš, čime se drogiraš, daj nam broj od dilera.Calla wrote: 25 Jul 2022, 14:14 Kako god,
ja jos uvjek mislim da će Kris sa konacnim odlukama odraditi samo najbolje za cjelovitu Bosnu I Hercegovinu.

Yebemga, cim mene nema ,odmah si u belaju

Calla wrote: 25 Jul 2022, 14:14 Kako god,
ja jos uvjek mislim da će Kris sa konacnim odlukama odraditi samo najbolje za cjelovitu Bosnu I Hercegovinu.

"Jako sam zadovoljan da je u razgovoru nagovijestio kako trenutno neće doći do nametanja novih izbornih pravila, a da će se o izmjenama Izbornog zakona BiH razgovarati nakon izbora. Drago mi je da je g. Schmidt uvidio da je nametanje izmjena Izbornog zakona BiH u ovom trenutku kontraproduktivno", kazao je Nikšić.

Vijest da i Radončićev SBB podržava večerašnje mirne proteste ispred zgrade OHR-a, mostarski poirtal HMS, blizak Čovićevm HDZ-u, objavio je pod uvredljivim naslovom "Kud svi Turci, tu i mali Mujo".