Sta ste dozivjeli na ovom forumu
Moderator: Krokodil Behko
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
- Status: Offline
Re: Sta ste dozivjeli na ovom forumu
Rumove bljuvotine o vagini....
............behkova ljubavna iskustva takodje nisu za odbaciti
.......ako se jos sjetim napisem.....
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27948 times
- Status: Online
Mrznju sakica ljudi a nemoze niko nikoga , sta je ovo usla neka mrznja u narod

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Pohasijalo se sve moj brate 
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9060 times
- Been thanked: 5795 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Mister No wrote:Posve
Nije kao u Švajcarskoj
-
Bambi
- Inventar foruma

Na forumu sam do sada doživljavala samo najbolje,nikada nešto loše,a sigurno da se mogu jako dobra prijateljstva sklopiti 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Listajući malo druge forume poodavno skontah da su na većini njih žene na ratnoj nozi...bore se za prevlast...osjeća se neprijateljstvo među njima. Na našem forumu žene su stvarno super.
-
Bambi
- Inventar foruma

Pa naravno...Maja wrote:Listajući malo druge forume poodavno skontah da su na većini njih žene na ratnoj nozi...bore se za prevlast...osjeća se neprijateljstvo među njima. Na našem forumu žene su stvarno super.
Tu smo da se družimo,a ne svađamo...
-
Blackhawk
Ovdje je zena sef pa mozda zbog toga tako 
Gdje musko sef, uvijek se zene ulizuju da sto blize sefu, pa onda dodje do ljubomore izmedju njih
Gdje musko sef, uvijek se zene ulizuju da sto blize sefu, pa onda dodje do ljubomore izmedju njih
Black, čovječe, kakvim si ti to ženama u životu okružen??
Bjež' od toga...
Bjež' od toga...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
U pravu je black. To je zaista tako na forumima gdje je admin muško (još ako je pametan i sa stavom), a posebno na manjim forumima gdje je manje žena a i admin je aktivniji kroz teme.
Ja nisam primijetila takva rivalstva niti među ženama niti muškarcima..
Bezveze mi je to generaliziranje.
Bezveze mi je to generaliziranje.
-
Bambi
- Inventar foruma

Ne vidim od kakve im je koristi ulizivati se administratoru
pa još zbog toga krene i psovanje
Na ovom forumu čovjek može dobiti korisne savjete, ismijati se pa čak i sklopiti prijateljstva
Na ovom forumu čovjek može dobiti korisne savjete, ismijati se pa čak i sklopiti prijateljstva
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
- Has thanked: 1368 times
- Been thanked: 4692 times
gledam ove stare postove, pa ja sam ovdje od pocetka rada foruma, bila sam medju prvim forumasima.. 
ja
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
-
Ruana
Tacno tako u pravu ste oboje.Maja wrote:U pravu je black. To je zaista tako na forunima gdje je admin muško (još ako je pametan i sa stavom), a posebno na manjim forumima gdje je manje žena a i admin je aetivniji kroz teme.
I na jedan takav forum dodje neka zena i zeza se nikog ne dira, pise po skoro svim temama i kao takvu je admini simpatisu onda tarokuse pocnu paljbu i bljuvotine o tebi pisat, bukvalno "istinu" isisaju iz palca. Ti to danima ignorises, izbjegavas diskusiju sa takvima. Onda kad one predju sve granice sa bljuvotinama tebi pukne film pa odbrusis, odma te svrstaju pod isti kos sa njima.
Sreca ovdje toga nema. Mogu normalno da kazem da cu Behku biti treca zena, Rumu da napisem ljubavi, laganomsreco, sa Rambom da se zezam,bez da mi kazu da se svaleram sa njima.
Mislim da na ovom forumu preovladavaju uglavnnom obrazovane dame sa kojima mozes da se ne slazes na jednoj temi a da na drugoj budes super jaran.
Na jedom forumu gdje sam bila ti samo napiser isod recepta za kolace da ne volis taj kolac, odma adminu pp "ova Ruana mene mrzi"
Kad bi neko cak i psovao sve na forumu, ja se ne bih adminu obratila, jer smatram da nema te situacije u kojoj se ne mogu snaci ni osobe koju ne mogu postaviti na "mjesto" bez necije pomoci.
-
Bambi
- Inventar foruma

Ruana wrote:Tacno tako u pravu ste oboje.Maja wrote:U pravu je black. To je zaista tako na forunima gdje je admin muško (još ako je pametan i sa stavom), a posebno na manjim forumima gdje je manje žena a i admin je aetivniji kroz teme.
I na jedan takav forum dodje neka zena i zeza se nikog ne dira, pise po skoro svim temama i kao takvu je admini simpatisu onda tarokuse pocnu paljbu i bljuvotine o tebi pisat, bukvalno "istinu" isisaju iz palca. Ti to danima ignorises, izbjegavas diskusiju sa takvima. Onda kad one predju sve granice sa bljuvotinama tebi pukne film pa odbrusis, odma te svrstaju pod isti kos sa njima.
Sreca ovdje toga nema. Mogu normalno da kazem da cu Behku biti treca zena, Rumu da napisem ljubavi, laganomsreco, sa Rambom da se zezam,bez da mi kazu da se svaleram sa njima.
Mislim da na ovom forumu preovladavaju uglavnnom obrazovane dame sa kojima mozes da se ne slazes na jednoj temi a da na drugoj budes super jaran.
Na jedom forumu gdje sam bila ti samo napiser isod recepta za kolace da ne volis taj kolac, odma adminu pp "ova Ruana mene mrzi"
Kad bi neko cak i psovao sve na forumu, ja se ne bih adminu obratila, jer smatram da nema te situacije u kojoj se ne mogu snaci ni osobe koju ne mogu postaviti na "mjesto" bez necije pomoci.
U potpunosti se slažem sa ovim,svaka svađa se može riješiti na normalan način...
I meni se iskreno sviđa što Maja sve mirno rješava,viđala sam na nekim forumima admine kojima se ne sviđa mišljenje nekog forumaša pa ga zbog toga i banuje ili čak krene u raspravu s njim...
Na ovom forumu baš vlada pozitivna atmosfera to je sigurno.