Moderator: Krokodil Behko
Mister No wrote:Posve
Nije kao u Švajcarskoj
Pa naravno...Maja wrote:Listajući malo druge forume poodavno skontah da su na većini njih žene na ratnoj nozi...bore se za prevlast...osjeća se neprijateljstvo među njima. Na našem forumu žene su stvarno super.
Tacno tako u pravu ste oboje.Maja wrote:U pravu je black. To je zaista tako na forunima gdje je admin muško (još ako je pametan i sa stavom), a posebno na manjim forumima gdje je manje žena a i admin je aetivniji kroz teme.
Ruana wrote:Tacno tako u pravu ste oboje.Maja wrote:U pravu je black. To je zaista tako na forunima gdje je admin muško (još ako je pametan i sa stavom), a posebno na manjim forumima gdje je manje žena a i admin je aetivniji kroz teme.
I na jedan takav forum dodje neka zena i zeza se nikog ne dira, pise po skoro svim temama i kao takvu je admini simpatisu onda tarokuse pocnu paljbu i bljuvotine o tebi pisat, bukvalno "istinu" isisaju iz palca. Ti to danima ignorises, izbjegavas diskusiju sa takvima. Onda kad one predju sve granice sa bljuvotinama tebi pukne film pa odbrusis, odma te svrstaju pod isti kos sa njima.
Sreca ovdje toga nema. Mogu normalno da kazem da cu Behku biti treca zena, Rumu da napisem ljubavi, laganomsreco, sa Rambom da se zezam,bez da mi kazu da se svaleram sa njima.
Mislim da na ovom forumu preovladavaju uglavnnom obrazovane dame sa kojima mozes da se ne slazes na jednoj temi a da na drugoj budes super jaran.
Na jedom forumu gdje sam bila ti samo napiser isod recepta za kolace da ne volis taj kolac, odma adminu pp "ova Ruana mene mrzi"
Kad bi neko cak i psovao sve na forumu, ja se ne bih adminu obratila, jer smatram da nema te situacije u kojoj se ne mogu snaci ni osobe koju ne mogu postaviti na "mjesto" bez necije pomoci.