Ne lici na mene da otvaram ovakvu temu, jer takve stvari drzim iskljucivo za sebe (bar u pocetku)... Cak vam nisam pisala ni o svojoj udaji, a bila je za vrijeme mog staza na ovom forumu, hihihi

Dakle, zanimaju me vaša iskustva. Ne naucna istrazivanja, niti statisticki podaci, nego vi i vasi stomacici...
Mi smo trudni drugi mjesec. Tek smo saznali (radila sam test), ali vec i ranije se moglo naslutit. Naravno, najraniji simptom je bio izostanak menstruacije (mrzim ovu rijec), ali ono sto me odalo jest moja nervoza, zatim moje grudi koje su narasle za broj (na radost mog muza) i stomacic koji je promijenio oblik. Ne kazem da je narastao, ali vidljive su promjene..
Trudicu se da budem prizemna. Ne volim kreveljenja, niti zalopojke, niti konstantnu pricu o trudnoci. u svom okruzenju imam trudnicu u 8.mjesecu koja smara!!! Pitas je (radi reda) kako si, a ona samo sto ne place.. Ok, bole te ledja, natekle su ti noge, ali to je normalno! Budi zahvalna Bogu sto sve ide svojim tokom. Logicno je da ne mozes biti savrseno zdrava, ipak je to drugo stanje...
Mudro zborim, ha?

Polako mijenjam/popravljam ishranu i jezim se kad ova gore ispusi kutiju cigareta tokom jedne kafe.. Ubijte me ako budem neodgovorna!