Ovu sve zagledam, mnogo volim slanu karamelu.

Moderator: VIP
Upravo me taj tempo/energija iznenadila.Koraci_u_noci wrote: 27 Jul 2022, 21:12 Igrale su zene uvijek dopadljivo za oko, ali sad ima i vise tempa. Inace su najbolje reprezentacije otprilike na nivou ekipa do 17 godina u muskoj konkurenciji
Jedi luk
Zizi wrote: 27 Jul 2022, 21:11 Nemam ih kome proslijediti, nisam trenutno kući.
Ovu sve zagledam, mnogo volim slanu karamelu.![]()
IMG_20220727_210830.jpg
Zana wrote: 27 Jul 2022, 21:35
Pa haman, nije nego ... ušla u taksi, pozadi, reko "Możete li molim vas zatvoriti taj prozor? " Pa sam dodala samodopadno "Mi stariji ne volimo propuh"
I znaš śta on?
Niśta, zatvori prozor
Ne reče mi "Ma niste vi stariji". Jok, samo zatvori prozor
Gotovo je moj insomnia, go to vo![]()
Jah.insomnia wrote: 27 Jul 2022, 21:26 Ne pregonite ba. Evo francuzi komentarisu kako su i oni u studiju ko i ovi u publici gotov zaspali. Kae hocel poceti ovo
Neki dan ja na kasi a radi slatka,Best Travnik ,reko jel ono Aida kaze ona nije vec Amela nema reko veze obe ste lijepe
Eto izjednacise. Kasni ti internet
Ne kasni, nego bas brzo izjednacise.
Pa ne znam šta si drugo mogla? Da ga zamoliś da napusti prostorije?Morgen wrote: 28 Jul 2022, 04:41 Probudila se oko 4, otisla do wc-a i vidim ogromnog pauka u hodniku, kad me je osetio poceo je da bezi munjevitom brzinom i ja sam ga ipak stigla i zgazila. Sad mi tako krivo, greota, koliko li mu je trebalo da toliko naraste (zivota mi bio je 6 cm najmanje) i ja sam ga onako krvnicki zgazila. U drugu ruku, brrrrr sto je gadan bio.
I sad ne mogu da zaspim vise
Users browsing this forum: Veca and 16 guests