Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Imaju oči ali izgleda da nemaju fotoaparate, pa čak ni mobitele. Ili ako ih i imaju, onda nemaju talenta za slikanje ali kako vidim, jezika im ne manjka u kritici priloženog.
Krokodil Behko wrote:Imaju oči ali izgleda da nemaju fotoaparate, pa čak ni mobitele. Ili ako ih i imaju, onda nemaju talenta za slikanje ali kako vidim, jezika im ne manjka u kritici priloženog.
...ma.draga moja lutka! ...kazi ti njima,kazi!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Krokodil Behko wrote:Imaju oči ali izgleda da nemaju fotoaparate, pa čak ni mobitele. Ili ako ih i imaju, onda nemaju talenta za slikanje ali kako vidim, jezika im ne manjka u kritici priloženog.
zna se da ja mirzim da se slikam i da ne znam.......ali evo zamolim sestru da mi to uradi.....pogotovo to da izrezem......nemam pojma ......kako ide........potrudim se
Sto se tice Behkovih ociju......zna se...........ima cojek svoj stav
zna se da ja mirzim da se slikam i da ne znam.......ali evo zamolim sestru da mi to uradi.....pogotovo to da izrezem......nemam pojma ......kako ide........potrudim se
Sto se tice Behkovih ociju......zna se...........ima cojek svoj stav
Imam. Naravno. da imam. Čak imam i razumjevanja za to što ne znaš da izrežeš sliku.
Vjerujem ti na riječ, to jeste na lijepe oči
imaju sve samo manjka DA_MU ... sve voajeri,ali corak kad je staviti svoje slike ... a svi su iskreni, dobri, fini... kao i uvijek
imaju sve samo manjka DA_MU ... sve voajeri,ali corak kad je staviti svoje slike ... a svi su iskreni, dobri, fini... kao i uvijek