Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Melek wrote: 28 Jul 2022, 15:30
Ono nije da nije pretrpio i mahovo i grahovo pa to reko. Vjerovatno mu je kap bila kad je vidio da OHR prelazi crvenu liniju. Nek, nek rekne malo i on, šta? Pa imamo 3-4 s-h politička hiperhajvana koji odvaljuju gluposti i bljuvotine na dnevnoj bazi, tako da don’t judge Bake too hard.
Dzafer im je rekao u brk..
Mi to trpimo svaki dan,sa obe strane,zasto sutite ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Na stranu gluparije o dronovima i lovcima, ovdje je pogodio kó prstom u govno. Bjelosvjetski olos nas ocito ne preferira, kao sto nikad ni nije. Najjace mi je guslanje o pomirenju i odgovornosti politicara da rade svoj posao te gradjana da biraju bolje opcije.
Fascinantno je kako koalicija uvijek propusti ovakve prilike (valjda da se nekom od stranaca ne zamjeri), dok se iscudjavaju i kmece kad ih SDA prevesla. Ne kazem da je to sto SDA radi prihvatljivo, ali je svakako ocekivano. Od opozicije ocekujem bolji i ozbiljniji pristup i drzavnicki stav.
Krokodil Behko wrote: 29 Jul 2022, 22:31
E evo dobre ideje. Nek oni fino preuzmu odgovornost. Super stvar
ADVOKAT ANTE GOTOVINE
Luka Mišetić: Hrvatska i Srbija će imati pravo raskinuti Dejtonski sporazum nakon izbora u BiH
Znas kako kaze Svetomir Ilic “ne brani se Srbija u kafani sine”?
E tako isto ovdje. Sanse da dobijes drzavu “za zelenim stolom” su ti otprilike ko i Kurdima. Mada su Kurdi Zapadu bili kudikamo korisniji
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 29 Jul 2022, 23:27
Jasta. Evo sutra pukne i na celu drzave i vojske ti se nađu Bakir, Fadil, Zahiragic, Asim i ekipa. Ne vidim zasto ne bi pobjedili
"NATO održava politički dijalog na visokom nivou sa Bosnom i Hercegovinom. U maju sam se u Briselu susreo sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Šefikom Džaferovićem. Ministar odbrane BiH pridružio se našim diskusijama na Samitu u Madridu a nedavno je BiH posjetio predsjedavajući Vojnog komiteta NATO, admiral Rob Bauer. Štaviše, kao što su se lideri NATO dogovorili u Madridu, spremni smo da pojačamo političku i praktičnu podršku partnerima koji se nalaze pod rizikom od ruske agresije, uključujući i BiH", naveo je Stoltenberg