Nedavno se gledo neku emisiju o nadogradnji u Beogradu. Vjeruj, malo mi je lakse bilo kad sam vidio da ima i gorihgricka vjestica wrote: 30 Jul 2022, 15:26ma svugdje u svijetu ima politike u tim stvarima, ali samo da bi se zakoni donijeli i sprovodili ispravno i tu politika prestaje da djeluje, dok kod nas u svemu se politika pita, od pravljenja strucne analize jednog objekta, cjeline, dijela prirode, pokretnog, nepokretnog i sl, pa do ovog sto sam gore napisala...ziva katastrofaDuminjo wrote: 30 Jul 2022, 15:18
A ne bi politika trebala da se miješa samo eto kod nas je tako da se bez politike ne moze kupiti ni trolejbus.
Igranka izmedju trojke i SDA. Blizi se Oktobar i treba se pohvaliti trolejbusima iz Bjelorusije, obnovom tramvajskih šina, prestankom redukcije vode, onim parkom kod ekonomije. Eto i ovime se valjda trebalo pohvaliti a izgleda da nece moci
Sarajevo je ogromna izborna jedinica a narod se privlaci najlakse onime sto je oku lako vidljivo. Neko bi reko Sarajevo Las Vegas![]()
prosto me stid kad dodju ljudi iz iste struke u nasu BiH, pa mi kazu wow kako imate super i objekte i prirodu, ali sto je ovako sve zapusteno i oronulo. prosto se pogubim od stida, pa sam ispocetka vrdala i mjenjala temu, a sad otvoreno kazem o cemu se radi. ljudi se bukvalno ibrete kad cujua tek kad nam vide zakone...
![]()
Hocu reci, hajd dobro je..nije bas tolika katastrofa. Eto ipak se nesto vrti, pazi se. Ima neka opozicija, ima neka kocnica pa nije sve bas toliko divlje.