Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Imamo jednu temu za torte, recepti. Eh, hajmo malo uciti i dijeliti znanje o dekoracijama. Dajite savjete, trikove, upozorite na moguce greske, mozemo stavljati slike i video raznih torti. Trendove u dekorisanju itd, itd. Tema je nepresusna, a mene sve vise zanima
U zadnje vrijeme mi je jako zanimljiva Island cake. Gledala sam par tutorijala i ovako na oko ne cini se strasno tesko. Kazem na oko, mada vjerujem da kad se ufatis u kostac moze dosta stvari poci krivo.
Evo kako to izgleda i kako se radi
Na Pinterestu se isto, izgubim, bukvalno se izgubim, kao i ppjam o vremenu u tom slatkom raju
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ako bih ista voljela da imam to je ovaj rotationi stolic za Torte pa mazi, vrti, okreci a ono sve pod konac. Kupila bih al kud vise sa skulama istjerat ce me ovaj moj iz kuce Nasla sam jednu radnju prodaju samo utensilie za torte, nesmijem da odem u nju...
Ja bih kupila da imam gdje. Spremam se otici u Tuzlu, ima specijalizovana radnja. Svakakvih cudesa. Sve cu da kupim
Sve!
Ovako imam par nastavaka, Maja mi poklonila, par spatula, neke sam kupila, neke mi Maja poklonila I kupila kesice za slag. Imam i dva kalupa i to bi bilo to
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Rotirajuci stalak, podesivi kalupi, cetvrtasti i okrugli, zice za sjeci koru, acetilna folija, rizin papir, kalup za jestivu cipku. To mi na prvu pade na pamet
Pasaga wrote: 01 Aug 2022, 20:56
ono cudo gore..
sahat vremena....i gotovo
doduse,imam sav halat...
Daj da vidimo neku tvoju tortu.
cuj,zena mi to radi cesto
i budu bas dobre
radila je to cesce,dok su tu bila djeca,i dok su bili mali
to sam i njoj napravio
samo kao sto znas,nemam obicaj ovde kacit cesto neke fotke
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Spejs ova torta je wow
Puna caka, i detalja, pa se bas moras dobro organizovat i promislit dvaput o svakom koraku i ne bi trebalo bit problema.
Ako ti se pravi, naprijed.
Ja volim ovaj" marble " efekat sa par detalja jos izgleda super a elegantno.
Modeling chocolate je super stvar ko ne voli fondant za izradu dekoracija i svega.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Djelic moje kuhinje
I uvijek kad odem u kupovinu vazda vidim neki novi kalup, nove spatule , nove nastavke
Ali mislim da je u svemu kreativnost najbitnija.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Shadow wrote: 01 Aug 2022, 21:36
fcb0a82872353bdacf2cea7ab73bac01.jpg
A nije ovo tesko nista mislim, jednom kad udjes u fazon.
Shadow, ove slike nam nista ne znace bez objasnjenja kako je dekorisana. To je ovdje tema.
A tema za samo slike lijepih torti i kolaca odavno postoji. Slatka fantazija. Cak mislim da sam te nekad na nju vec upucivala
Kad strucnjaci rade nista ne izgleda tesko.
Hop, hop, gotovo. I njima nije tesko. Treba "samo" puno prakse i tona odgovarajuceg alata.