Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
da mi je konačno popravljen laptop, oči su mi ispale na onom mobitelu. 
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8903 times
- Been thanked: 5654 times
- Status: Offline
Koji ti kontrolišeš sigurno, pihIdeja wrote:Imam, obrati mu se na pp
The Dark Side Of The Forum...
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40964 times
- Been thanked: 27520 times
CestikusaDalia wrote:da mi je konačno popravljen laptop, oči su mi ispale na onom mobitelu.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Nisam ja popravila.Rum wrote:CestikusaDalia wrote:da mi je konačno popravljen laptop, oči su mi ispale na onom mobitelu.
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
Ne više, promijenio je pin pa nemam više uvid nikaakavMister No wrote:Koji ti kontrolišeš sigurno, pihIdeja wrote:Imam, obrati mu se na pp
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40964 times
- Been thanked: 27520 times
Nema veze ti si odnijela da se popraviDalia wrote:Nisam ja popravila.Rum wrote:CestikusaDalia wrote:da mi je konačno popravljen laptop, oči su mi ispale na onom mobitelu.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8903 times
- Been thanked: 5654 times
Došo tobeIdeja wrote:Ne više, promijenio je pin pa nemam više uvid nikaakavMister No wrote:Koji ti kontrolišeš sigurno, pihIdeja wrote:Imam, obrati mu se na pp
De ga bona pusti da nam dođe. Obećavam da ću pazit na Ruma da ne pravi probleme na svadbi vam...Tita mi
The Dark Side Of The Forum...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9733 times
- Been thanked: 11469 times
A ja taman pomislio da ti ovdje niko nije drag pa te nemaIdeja wrote:Samo da pozdravim drage forumašice i forumaše
Poz vas dvoje
A ništa, džaba mi se braniti, mogu samo reći da ću ga pokušati nagovoriti
Behko, pa naravno da ste mi (i vi drugi jel
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Nema potrebe za štednjom ova ti-ovi viIdeja wrote:jao jao pa mogla sam i pretpostaviti da ćete mene okriviti za njegovo odsustvovanje...o sudbo ženska
A ništa, džaba mi se braniti, mogu samo reći da ću ga pokušati nagovoriti
Behko, pa naravno da ste mi (i vi drugi jel) dragi ali nažalost imam jako puno obaveza (valja rintati i štediti za tu kuću u Hercegovini)
Mi smo tu. Čitaš li ti logo našeg foruma ikako? Mi sve možemo. Samo reci kakva kuća i gdje i mi ćemo je naći za trećinu cijene. Garantovano će biti u Hercegovini kad ste već zapeli
Ja otkad sam došla stalno slušam o Ideji, Grani, Stringu i nekakvom mandiju... sad vas već i ja čekam ko ozebli sunce. 
Ma nisam ja zapela već on. Ja kontala popustiće, onaj osjećaj znaš, skidaće mi zvijezde sa neba... Šta god ja kažem tako će biti... Ali džaba, on zapeo za Hercegovinu i ne popusta.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Bar je mediteranska klima. Možeš da sadiš mandarine i limune a to je zdravo voće 
Mislio je Grana na sve. E jedino ne znam šta je predvidio kad zvizdan upekne na 48+
Mislio je Grana na sve. E jedino ne znam šta je predvidio kad zvizdan upekne na 48+
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14512 times
- Been thanked: 10024 times
i meni StringKonsultant wrote:nedostaje mi adacta i na danasnji dan
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Uh, nepomirjive su to razlike. Meni sve cvjeta kad kiša pada a on samo suncu priča. Mandarine i limune doduše i ne spominje a mislim da on sanja samo o duhanu.
Ma Katja, mi smo stari forumaši, bili pa se spominjali...a na vama mladima svijet (forum) ostaje
Ma Katja, mi smo stari forumaši, bili pa se spominjali...a na vama mladima svijet (forum) ostaje
- Konsultant
- Legenda foruma

gdje su jos mandi, poker, nurudin... bramsica, merlyn, vucka?Julia-Klara wrote:i meni StringKonsultant wrote:nedostaje mi adacta i na danasnji dan
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18677 times
On se zbog tebe odrekao cigareta. Sad je red na tebi da mu udovoljiš oko HercegovineIdeja wrote:Ma nisam ja zapela već on. Ja kontala popustiće, onaj osjećaj znaš, skidaće mi zvijezde sa neba... Šta god ja kažem tako će biti... Ali džaba, on zapeo za Hercegovinu i ne popusta.
-
bubica
- Aktivni forumaš

i meniJulia-Klara wrote:i meni StringKonsultant wrote:nedostaje mi adacta i na danasnji dan
siromah nema sta a bogatas nema kad