Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7802 times
- Been thanked: 18381 times
- Status: Offline
Re: MODNI HIT: Balenciaga prodaje vreće za smeće po cijeni od $1790
Bijela i ne izgleda plasticno ko one dvije
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3733 times
- Been thanked: 6861 times
- Status: Online
Ajde bolan, zenama mozes prodati i vrece od zraka..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Amsterdammer
- Na probnom
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Dosta naroda na dunjaluku kome pase ovo. Bas je savremeno, jer u ovim dobima generacije novije sve vise kao smece postaju.
For they shall see the end of the wise and shall not understand what God in His counsel hath decreed of him, and to what end the Lord hath set him in safety. They shall see him and despise him; but God shall laugh them to scorn: and they shall hereafter be a vile carcase, and a reproach among the dead for evermore. For He shall rend them, and cast them down headlong, that they shall be speechless; and He shall shake them from the foundation; and they shall be utterly laid waste
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1489 times
- Been thanked: 1396 times
Zvijezda Američke pite: Zbog uloge Stiflerove mame spavala sam s 200 muškaraca
https://www.index.hr/magazin/clanak/zvi ... n_ostalo_d
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/ame ... /220804111
Glumica Jennifer Coolidge koja je ostvarila ulogu u popularnoj komediji "American Pie" iz 1999. godine otkrila je kako joj je ova uloga donijela znatno više zadovoljstva nego slave.
Jennifer, koja će krajem augusta proslaviti 61. rođendan, izjavila je kako je spavala sa čak 200 partnera
što se, kako kaže, nikako ne bi desilo da nije bilo spomenutog filma gdje je utjelovila lik Stiflerove mame.
Iako joj je ta uloga bila "neslavna", ona se našalila kako joj je "donijela puno akcije".
Govoreći za Variety rekla je: "Imala sam puno seksualne akcije u 'Američkoj piti'
. Bilo je toliko koristi od snimanja tog filma.
Mislim, bilo bi oko 200 ljudi s kojima nikad ne bih spavala da nije te uloge."
Nakon originalnog filma, Jennifer se pojavila i u njegovom drugom nastavku, a zatim i "American Wedding, "American Reunion", ostvarivši uloge i u naslovima "Legally Blonde", "A Cinderella Story", kao i mini ulogu u seriji "Friends".
Jenniferin lik spadao je u podzaplet u filmu, u kojem je (uspješno) namjeravala zavesti kolegu svog sina Stevea iz razreda Paula "S**t Break" Fincha, kojeg je utjelovio Eddie Kaye Thomas.
Prije komedije "American Pie", Jennifer je priznala da se borila da dođe do uloga u filmovima, no kako je rekla, godine odbijanja samo su joj dale osjećaj da nema što izgubiti.
"Strah nestaje kada naviknete gubiti. Ima neke slobode u tome", izjavila je ona.
Glumica je nedavno ostvarila i ulogu u seriji "The White Lotus", koja joj je donijela njenu prvu nominaciju za Emmy, ali joj obezbijedila i prolaz u drugu sezonu kao jedinom glavnom liku koji je dobio ulogu bez audicije.
imbex.yu
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/ame ... /220804111
Glumica Jennifer Coolidge koja je ostvarila ulogu u popularnoj komediji "American Pie" iz 1999. godine otkrila je kako joj je ova uloga donijela znatno više zadovoljstva nego slave.
Jennifer, koja će krajem augusta proslaviti 61. rođendan, izjavila je kako je spavala sa čak 200 partnera

Iako joj je ta uloga bila "neslavna", ona se našalila kako joj je "donijela puno akcije".
Govoreći za Variety rekla je: "Imala sam puno seksualne akcije u 'Američkoj piti'

Nakon originalnog filma, Jennifer se pojavila i u njegovom drugom nastavku, a zatim i "American Wedding, "American Reunion", ostvarivši uloge i u naslovima "Legally Blonde", "A Cinderella Story", kao i mini ulogu u seriji "Friends".
Jenniferin lik spadao je u podzaplet u filmu, u kojem je (uspješno) namjeravala zavesti kolegu svog sina Stevea iz razreda Paula "S**t Break" Fincha, kojeg je utjelovio Eddie Kaye Thomas.
Prije komedije "American Pie", Jennifer je priznala da se borila da dođe do uloga u filmovima, no kako je rekla, godine odbijanja samo su joj dale osjećaj da nema što izgubiti.
"Strah nestaje kada naviknete gubiti. Ima neke slobode u tome", izjavila je ona.
Glumica je nedavno ostvarila i ulogu u seriji "The White Lotus", koja joj je donijela njenu prvu nominaciju za Emmy, ali joj obezbijedila i prolaz u drugu sezonu kao jedinom glavnom liku koji je dobio ulogu bez audicije.
imbex.yu
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13903 times
- Been thanked: 22873 times
Re: Zvijezda Američke pite: Zbog uloge Stiflerove mame spavala sam s 200 muškaraca
Tako smo mi svi drkali na edinu staru zijadu, bila ista ova stiflerova mater,
Al nije nikad u filmovima bila.
Steta.
Al nije nikad u filmovima bila.
Steta.
Dozvolite da se obratimo
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29997 times
- Been thanked: 27727 times
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Re: Zvijezda Američke pite: Zbog uloge Stiflerove mame spavala sam s 200 muškaraca
ja te pite uopće nisam ni gledao, niti ću...nije mi smiješno
i onog Adama Sandlera ne gumo uopće
od američanskog humora mogu gledati Bena Stilera u onoj
sa Fockerima ( de Niro) i The Office .
Iako je serija originalno engleska. Prejak humor , mislim da je jedna od prvih ako ne i prva, koja je izbacila sugestivni smijeh publike.
Ovdje malo ko da je gledao, valjda što je raja glupa, daj im onaj Hangover i ....viđaj onome spale gaće haaaahhaaaaha kako su smijesni ...gleaj napili se ahaha....ma fuck off
i onog Adama Sandlera ne gumo uopće
od američanskog humora mogu gledati Bena Stilera u onoj
sa Fockerima ( de Niro) i The Office .
Iako je serija originalno engleska. Prejak humor , mislim da je jedna od prvih ako ne i prva, koja je izbacila sugestivni smijeh publike.
Ovdje malo ko da je gledao, valjda što je raja glupa, daj im onaj Hangover i ....viđaj onome spale gaće haaaahhaaaaha kako su smijesni ...gleaj napili se ahaha....ma fuck off
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Maja
- Administrator
Juce naletim na ovu vijest i pomislim...ovo bi sigurno Tokmak postavio kao ljubitelj starijih zena.
I eto.
I eto.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4328 times
- Been thanked: 3256 times
I ti si stekla popularnost ovim svojim forumom, ne bi ni ta cifra bila zanemarljiva 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Maja
- Administrator
Kakva korist kad svi koji me znaju uzivo ne znaju za forum i obrnuto 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14376 times
- Been thanked: 9955 times
Rijetko bezlicna i iritantna glumica.
Ima ih jos dvije tri, kojima bih zabranila da se bave glumom, a filmove u kojima su glumile zakonom zabranila.
Ima ih jos dvije tri, kojima bih zabranila da se bave glumom, a filmove u kojima su glumile zakonom zabranila.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1489 times
- Been thanked: 1396 times
Maja wrote: 05 Aug 2022, 09:51 Juce naletim na ovu vijest i pomislim...ovo bi sigurno Tokmak postavio kao ljubitelj starijih zena.
I eto.

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Droljetina
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3888 times
- Been thanked: 2925 times
stoooo,ti bi se ko biva bunio da budes 2001...sretnik
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15095 times
- Been thanked: 14866 times
Joj ona i ona sto glumi Janice u Prijateljima 

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1214 times
- Been thanked: 3844 times
A jesu ove žene ljubomorne. 

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3733 times
- Been thanked: 6861 times
Ocekujem temu..
zvijezda forumske pite spavala sa 200 forumasa..
zvijezda forumske pite spavala sa 200 forumasa..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29997 times
- Been thanked: 27727 times
U tom svetu, u tim godinama, mozda 200 normalna cifra