SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41494 times
- Been thanked: 28283 times
- Status: Online
Re: SDA
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
- Status: Offline
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Kod političarki su ove godine stare fotografije ili filteri "in"
Borjana Krišto

Borjana Krišto

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2912 times
- Been thanked: 24133 times
Stalno mislim da sam sve vidio i da me vise nista ne moize iznenaditi od ovih prodanih dusa i svaki put se opet iznenadim.Danima kontam gledajuci satro kritike obnove pruge itd,podmetanja,olajavanja,bukvalno bi volili da se to sve obustavi...Ne mogu da vjerujem da neko moze biti toliko smece,nevezano sad za politicke opcije itd.Vidis da ide nesto novo,radi se,pravi se i sve bi ti to sjebao zbog svojih interesa i moci,para,vlasti...Majku li im j.... smetljarsku.I onda sinoc ovo citam sto je jos neki dan bilo aktuelno kad je pascad sa taldzijama iz banjaluke zaustavila obnovu u sarajevu...Idu dalje,idu jace,idu i ovi al ne mozes ti protiv govana pa dzaba ti.
Večeras u 21 sat su započeli radovi na sanaciji, popločavanju i uređenju trga ispred upravne zgrade "Sarajevo šuma" . U 21:23 stigao je federalni inspektor, bez ikakvog zvaničnog papira, zaustavio radove i blokirao gradilište. U pitanju je izmijenjeni projekat, bez ikakvih "neiskrenih" namjera, kako nam je to nedavno napisala Kapidžićeva šefica gđa Anđelina Ošap Gaćanović. I, opet zabrana, najefikasnija inspekcijska akcija u istoriji BiH! G. Kapidžiću, prvo nam niste dali da mijenjamo vodovodne cijevi u centru grada, usporavate uređenje Parka gdje je bila Kalin hadzi Alijina džamija. Opstruišete sanaciju šetnice u velikom parku, projekat za koji ste dali usmenu podršku. Ne dozvoljavate rekonstrukciju Gospodičine kuće, spriječavate privatne investitore. A nas optužujete da rušimo državu! Smijete li poslati inspektora u Banja Luku ili Mostar da zaustavi sanaciju trga? Naravno da ne! Sramite se zbog svega ovoga!
Večeras u 21 sat su započeli radovi na sanaciji, popločavanju i uređenju trga ispred upravne zgrade "Sarajevo šuma" . U 21:23 stigao je federalni inspektor, bez ikakvog zvaničnog papira, zaustavio radove i blokirao gradilište. U pitanju je izmijenjeni projekat, bez ikakvih "neiskrenih" namjera, kako nam je to nedavno napisala Kapidžićeva šefica gđa Anđelina Ošap Gaćanović. I, opet zabrana, najefikasnija inspekcijska akcija u istoriji BiH! G. Kapidžiću, prvo nam niste dali da mijenjamo vodovodne cijevi u centru grada, usporavate uređenje Parka gdje je bila Kalin hadzi Alijina džamija. Opstruišete sanaciju šetnice u velikom parku, projekat za koji ste dali usmenu podršku. Ne dozvoljavate rekonstrukciju Gospodičine kuće, spriječavate privatne investitore. A nas optužujete da rušimo državu! Smijete li poslati inspektora u Banja Luku ili Mostar da zaustavi sanaciju trga? Naravno da ne! Sramite se zbog svega ovoga!
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
SDA simpatizer napao prostorije stranke Fuada Kasumovića i slomio nogu policajcu
U pokušaju privođenja, u krugu Kantonalne bolnice Zenica, H.I. je pružio otpor, napao policajca, a potom pokušao pobjeći

Isaković je otvoreni simpatizer SDA, čiji klipovi kruže internetom sa jednog od centralnih skupova ove stranke u zeničkoj "Areni"
Foto: Avaz
Prava drama odvijala se jučer u centru Zenice kada je Husrem Isaković iz Zenice polupao staklo na prostorijama stranke Bosanskohercegovačka inicijativa - Kasumović Fuad (BHI - KF), pokušao fizički nasrnuti na Kenana Uzunovića, zamjenika predsjednika ove stranke, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu.
Brzom intervencijom policijskih službenika MUP-a ZDK, Isaković je identificiran, a potom i pronađen.
- Do incidenta je došlo u 13:15 sati, u ulici Islambegovića put, kada je razbijeno staklo. Potom je na licu mjesta izvršen uviđaj uz upoznavanje tužioca Tužilaštva ZDK, a potom se tragalo za počiniocem. Nakon što je identifikovan i lociran, s obzirom na to da je davao znakove nervne rastrojenosti, prevezen je na Neuropsihijatriju, gdje je konstatirano da nije slučaj za njih.
U pokušaju privođenja, u krugu Kantonalne bolnice Zenica, H.I. je pružio otpor, napao policajca, a potom pokušao pobjeći. Tom prilikom policajac je zadobio teške tjelesne povrede - rekao je za portal "Avaza" Elvedin Fišek, portparol MUP-a ZDK.
Saznajemo kako je policajac odmah jučer operisan u zeničkoj bolnici, a protiv Husremovića će nadležnom Tužilaštvu biti dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, između ostalog i zbog napada na ovlašteno službeno lice.
Inače, Isaković je otvoreni simpatizer SDA, čiji klipovi kruže internetom sa jednog od centralnih skupova ove stranke u zeničkoj "Areni".
Povodom ovog događaja oglasili su se i iz BHI - KF.
- Ovo nije prvi slučaj da se pokuša udariti na jedini ispravni politički projekat u BiH, međutim, ovakve stvari neće ugasiti ogromnu želju da naš grad, kanton i država krenu pravim putem nakon Općih izbora.
Vjerujemo da će nadležni adekvatno sankcionirati "robota" koji stoji iza ovog vandalskog čina i pokušaja fizičkog nasrtaja, a mi nastavljamo još jače i hrabrije na putu do borbe i promjena za bolji život svih građana. Demokratski, iskreno i svim srcem protiv osovine zla - poručili su, između ostalog, iz BHI KF.
Isaković je otvoreni simpatizer SDA, čiji klipovi kruže internetom sa jednog od centralnih skupova ove stranke u zeničkoj "Areni"
Foto: Avaz
Prava drama odvijala se jučer u centru Zenice kada je Husrem Isaković iz Zenice polupao staklo na prostorijama stranke Bosanskohercegovačka inicijativa - Kasumović Fuad (BHI - KF), pokušao fizički nasrnuti na Kenana Uzunovića, zamjenika predsjednika ove stranke, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu.
Brzom intervencijom policijskih službenika MUP-a ZDK, Isaković je identificiran, a potom i pronađen.
- Do incidenta je došlo u 13:15 sati, u ulici Islambegovića put, kada je razbijeno staklo. Potom je na licu mjesta izvršen uviđaj uz upoznavanje tužioca Tužilaštva ZDK, a potom se tragalo za počiniocem. Nakon što je identifikovan i lociran, s obzirom na to da je davao znakove nervne rastrojenosti, prevezen je na Neuropsihijatriju, gdje je konstatirano da nije slučaj za njih.
U pokušaju privođenja, u krugu Kantonalne bolnice Zenica, H.I. je pružio otpor, napao policajca, a potom pokušao pobjeći. Tom prilikom policajac je zadobio teške tjelesne povrede - rekao je za portal "Avaza" Elvedin Fišek, portparol MUP-a ZDK.
Saznajemo kako je policajac odmah jučer operisan u zeničkoj bolnici, a protiv Husremovića će nadležnom Tužilaštvu biti dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, između ostalog i zbog napada na ovlašteno službeno lice.
Inače, Isaković je otvoreni simpatizer SDA, čiji klipovi kruže internetom sa jednog od centralnih skupova ove stranke u zeničkoj "Areni".
Povodom ovog događaja oglasili su se i iz BHI - KF.
- Ovo nije prvi slučaj da se pokuša udariti na jedini ispravni politički projekat u BiH, međutim, ovakve stvari neće ugasiti ogromnu želju da naš grad, kanton i država krenu pravim putem nakon Općih izbora.
Vjerujemo da će nadležni adekvatno sankcionirati "robota" koji stoji iza ovog vandalskog čina i pokušaja fizičkog nasrtaja, a mi nastavljamo još jače i hrabrije na putu do borbe i promjena za bolji život svih građana. Demokratski, iskreno i svim srcem protiv osovine zla - poručili su, između ostalog, iz BHI KF.
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Re: SDA simpatizer napao prostorije stranke Fuada Kasumovića i slomio nogu policajcu
ha haaa HAAAA
pa lik je fanatik idolopoklonik
pa lik je fanatik idolopoklonik

niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9492 times
- Been thanked: 10306 times
Re: SDA simpatizer napao prostorije stranke Fuada Kasumovića i slomio nogu policajcu
Ovo nije prvi slučaj da se pokuša udariti na jedini ispravni politički projekat u BiH, međutim, ovakve stvari neće ugasiti ogromnu želju da naš grad, kanton i država krenu pravim putem nakon Općih izbora.
Pobjeci sad od svega zelim
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2912 times
- Been thanked: 24133 times
Ja ne znam ima li iko plejadu likova ko sda. Romane pisat o njima, skeceve snimat...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Jel to taj Fudin rođo Hido?
Vidim ja, on stalno meće njegov gif po forumu
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9492 times
- Been thanked: 10306 times
Riba smrdi od glave. Ovi veze o zivotu nemaju, ako su oni alternativa, nahebali smo ga svakako
Pobjeci sad od svega zelim
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 167 times
- Been thanked: 374 times
Sta vele s neuropsihijatrije,mi radimo s obicnim budalama ovaj em simpatizer sda em misli da je Sebija heroina,vodte to hodzi kakvom i to bismiletom 
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Fudo lajka vise ovog a i ludji je od HideKrokodil Behko wrote: 30 Jul 2022, 16:05
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Rum wrote: 30 Jul 2022, 16:52Fudo lajka vise ovog a i ludji je od HideKrokodil Behko wrote: 30 Jul 2022, 16:05
no,lik postoji

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3406 times
Srce ko lopata
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce