sigurno opet luta po bespucima Hercegovine,,

Moderator: VIP
Duminjo wrote: 07 Aug 2022, 01:14 Drama na nastupu: Rada Manojlović pala na bini, stigla Hitna pomoć
Pjevačica Rada Manojlović doživjela je nezgodu u Vrnjačkoj Banji i pomoć joj je odmah ukazana.
Kako piše Kurir.rs, na festivalu “Vrnjačka muzička noć” pred 20.000 ljudi, penjući se na binu Rada je pala i posjekla koljeno.
Ja lopova gdje joj je uperio ovaj reflektor![]()
Kako je fuddo zna li se ista, jel se nasekiro?Zana wrote: 07 Aug 2022, 06:38Duminjo wrote: 07 Aug 2022, 01:14 Drama na nastupu: Rada Manojlović pala na bini, stigla Hitna pomoć
Pjevačica Rada Manojlović doživjela je nezgodu u Vrnjačkoj Banji i pomoć joj je odmah ukazana.
Kako piše Kurir.rs, na festivalu “Vrnjačka muzička noć” pred 20.000 ljudi, penjući se na binu Rada je pala i posjekla koljeno.
Ja lopova gdje joj je uperio ovaj reflektor![]()
Zbog ovog hitna dolazila?![]()
Zadnji post je viko call 911
Pa kako se koja uhljebi tako i nestane s forumaZana wrote: 07 Aug 2022, 10:09 Jebo mater sve extra žene po forumima. Nikad nijedna prevarena. O maltretiranju da ne pričam. Sve su oduvijek i samo u sretnim vezama sa savršenim muškarcima. Na svim forumima je tako. Fascinantno.
Sam' kaTI ja je'nom nestanem, vićešinsomnia wrote: 07 Aug 2022, 10:54Pa kako se koja uhljebi tako i nestane s forumaZana wrote: 07 Aug 2022, 10:09 Jebo mater sve extra žene po forumima. Nikad nijedna prevarena. O maltretiranju da ne pričam. Sve su oduvijek i samo u sretnim vezama sa savršenim muškarcima. Na svim forumima je tako. Fascinantno.
A smrcnucu dva, tri put i nastaviti dalje. Kae jedna se otegla druga se protegla stas sad