Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 07 Aug 2022, 09:28 Bravo. Ma simpaticno je to dok mi ne moramo deverat iza njih. Dojadi. A sto su tvrdoglavi to je cudo jedno.
evo vako zavaclji se sredio/prodao i josh zaradio 15 000$ prodali...svima dobro.haha
Kako je prelep
Moj stric imao takvog, nabio preko milion km.. i proda ga za 100 eura….
Posle saznam da muzej mercedesa uzima takve i vraca nauzvrat koji god zelis auto…..
Do dan danas mu nisam rekla, toliko mi žao, ceo zivot se mucio
Dori wrote: 07 Aug 2022, 10:15
Malo vam bezveze tema….Svako žali na svoj način. A o umrlima je ružno pričati poslije, ma šta i kako se desilo.
S ovim se ne slazem. Ne amnestira te smrt od svih losih dijela.
Znaci o ubicama, ratnim zlocincima, mafijaskim sefovima itd ne treba ruzno jer su umrli
A u ovom slucaju prevarantsko govno crknuto u narucju ljubavnice.
Da je moj tako otkopala bih ga samo da mu les unakazim.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Dori wrote: 07 Aug 2022, 10:15
Malo vam bezveze tema….Svako žali na svoj način. A o umrlima je ružno pričati poslije, ma šta i kako se desilo.
Znaci o ubicama, ratnim zlocincima, mafijaskim sefovima itd ne treba ruzno jer su umrli
Joj
Ne bi.
Ne znas ti kako sam ja luda
Nema oprosta i nema zaborava pa ni mrtvom
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa budala je ako nije imao ljubavnicu..
pa nisu zivjeli skupa, kakav je to brak bio..
Brak je brak. Potpisao si ugovor evtl. I pred bogom se zakleo. Onda se nemoj ženiti ako hoces da šveraš.
Pa nisu zivjeli skupa, koliko sam ja procitao..
i brak je kao i sve ostalo u covjeka..
kod nekoga brak, kod nekoga mrak..
sve u svemu, ljudski proizvod, i kao takav nesavrsen..