uoči dana mladosti....pa nek je sa srećom.......trebaće muLedena wrote:jebote udajem se u petak............

Moderator: VIP
uoči dana mladosti....pa nek je sa srećom.......trebaće muLedena wrote:jebote udajem se u petak............
moja rodica se udala prosle godine za Dan mladosti, sad im je godisnjicahojla wrote:uoči dana mladosti....pa nek je sa srećom.......trebaće muLedena wrote:jebote udajem se u petak............
Ja mrzim ove "slucajnosti".. Najezim se.. Ne znam cemu to da pripisem, nit je sujevjerje nit je.. Nemam pojma.. Al ne volim kad mi se dese slicne stvari..bubica wrote:Neki ce reci da sam pukla. Zar ovo nije cudno.
Poznajem jednu zenu koja je zivjela u Njemackoj pa se vratila za Mostar. Tu zenu sam sanjala
10.9. 2001 11.9.2001 dogodilo se to sto se dogodilo u New York
23.12.2004 26.12.2004 Tsunami u Thailandu
krajem 2011 je sanjam pa se desio zemljotres u Turskoj.
Sanjam je preksinoc tornado u USA .
Ovo nemoze biti slucajnost. Jucer kada sam ustala i pijem kafu pa razmisljam sta sam sanjala, i dodje mi ona u snu, samo sam pomislila : o ne , ne opet neka nesreca, i eto.
Lanci wrote:Da moja kcerkica danas punih 10 god,a kao da se jucer rodila..kako samo vrijeme leti
Čestitam tvojoj kćerkici rođenadan,nek je živa i zdrava i vi zajedno sa njom....Lanci wrote:Da moja kcerkica danas punih 10 god,a kao da se jucer rodila..kako samo vrijeme leti
Fatma wrote:Čestitam tvojoj kćerkici rođenadan,nek je živa i zdrava i vi zajedno sa njom....Lanci wrote:Da moja kcerkica danas punih 10 god,a kao da se jucer rodila..kako samo vrijeme leti
bubica wrote:Neki ce reci da sam pukla. Zar ovo nije cudno.
Poznajem jednu zenu koja je zivjela u Njemackoj pa se vratila za Mostar. Tu zenu sam sanjala
Ovo nemoze biti slucajnost. Jucer kada sam ustala i pijem kafu pa razmisljam sta sam sanjala, i dodje mi ona u snu, samo sam pomislila : o ne , ne opet neka nesreca, i eto.
Jeli kolegica singlegejsha wrote:Moram ići kod ginekologa, oftamologa, dermatologa, kod drugarice na useljenje, kad sve uskladiti
mogul ja pogledat umjesto ovog prvog??gejsha wrote:Moram ići kod ginekologa, oftamologa, dermatologa, kod drugarice na useljenje, kad sve uskladiti
bubica wrote:Neki ce reci da sam pukla. Zar ovo nije cudno.
Rum wrote:Jeli kolegica singlegejsha wrote:Moram ići kod ginekologa, oftamologa, dermatologa, kod drugarice na useljenje, kad sve uskladiti