A jarane, eto stavi se u poziciju da ti neko tvoju curicu onako dovede kuci?insomnia wrote: 09 Aug 2022, 16:09 Teror pod fesom crvenim u nekoj Bosni islamskoj
Jel vas stra’ ćafiri?
Pa izaso bi u onom gazete dela sportivo
A jarane, eto stavi se u poziciju da ti neko tvoju curicu onako dovede kuci?insomnia wrote: 09 Aug 2022, 16:09 Teror pod fesom crvenim u nekoj Bosni islamskoj
Jel vas stra’ ćafiri?
Ma ko zna sta je ovdje bilo. Pusti cigaru isprepadale ga vehabije. Evo maja kaze da su prethodno maltretirali nekaku zenu. Ovi na snimku bas i ne izgledaju ko klasicna braca
Ti bi bio bombastican novinar za informer/kurir i slicno.Chan wrote: 09 Aug 2022, 16:19Pa mora biti bombastičan naslov i preuveličano da bi ljudi čitaliMaja wrote: 09 Aug 2022, 16:08 Mali je psovao boga jednoj zeni po nagovoru malog sto snima.
Ovi myskarci su onda uhvatili malog i pitali ko ga je nagovorio da psuje boga. Nakon sto su skontali da je krivac mali sto snima, odveli su ga njegovim roditeljima.
Kakve pobogu to ima veze s serijatskom policijom?
A to opet ne mijenja plaho suštinu.
Sve je to ok, ali šamarati ne mozes tudju decucarobnjak N wrote: 09 Aug 2022, 16:24 Imam ja igraliste kod zgrade i dođu klapini nabijaju loptu u ponoć.
Izade zena iz zgrade preko puta i kaze im, molecivim glasom
- jel bilo dosta? spavali bi mi
kad ce oni njoj
- nije! ovo je igraliste sta hocete!
izadem ja na balkon, pitam ih hoce li prestati nabijati loptu.
samo ćute.
udem legnem, oni pocnu opet.
ja strčim dole, iznenadim ih u haustoru, tamam bili krenuli, valjda skontali da je bolje povuci se.
oduzmem im loptu, i reko opet ako budem silazio šamar ide.
i ovaj jedan nesto izvadi mobitel, i kao "vi napadate maloljetnike"
mrš reko u pizdu materinu, evo snimaj me
sutradan dođe izgleda otac od ovog jednog i nešto ljutito hoda, ja izađem na balkon, i papak ode onoj ženi tamo nešto nagovara se.
sretnem ga ja na ulici cesto, i piljim u njega, on samo zaobide
neko je u međuvremenu obavijestio muriju, i došli i rekli im do 22h da mogu max biti tu na igralistu.
kako su ta djeca neodgojena i bezobrazna, psuju sta smisle fakat užas. Mi smo imali respekt prema starijima, i sad ga imam, to je stvar kulture
Mijenja suštinu, taj bombastičan naslov bi bio bezopasan da je jedan od najvećih BH portala Avaz napisao cijelu priču (što ju je Maja napisala).Chan wrote: 09 Aug 2022, 16:19Pa mora biti bombastičan naslov i preuveličano da bi ljudi čitaliMaja wrote: 09 Aug 2022, 16:08 Mali je psovao boga jednoj zeni po nagovoru malog sto snima.
Ovi myskarci su onda uhvatili malog i pitali ko ga je nagovorio da psuje boga. Nakon sto su skontali da je krivac mali sto snima, odveli su ga njegovim roditeljima.
Kakve pobogu to ima veze s serijatskom policijom?
Naravno. Nisam jednom rekla da nema ljepse zemlje i goreg naroda, cast izuzecima. Ja bih platila da popijem kafu s nekoliko najbahatijih s foruma i gledam ih kako se migolje kao jegulje.Mundzira wrote: 09 Aug 2022, 16:30Da, da, odgoj, respekt, ......
Djeca su onakva kakvi su i odrasli oko njih. Vide bahatost kod odraslih pa tako i oni.
Ne mijenja suštinu u pogledu onog što je Fudo već objasnio.Naseef Mushroom wrote: 09 Aug 2022, 16:38Mijenja suštinu, taj bombastičan naslov bi bio bezopasan da je jedan od najvećih BH portala Avaz napisao cijelu priču (što ju je Maja napisala).Chan wrote: 09 Aug 2022, 16:19
Pa mora biti bombastičan naslov i preuveličano da bi ljudi čitali
Ovako se stvara atmosfera koja sa spin vijestima na temama koje nemaju veze ni sa islamom ni sa radikalnim vjernicima podsjeća na naslove u njemačkim novinama o Jevrejima 1930ih godina.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests