Vrag wrote: 10 Aug 2022, 23:11Ma ovo njegovo je izivljavanje. Provocira kako stigne. Jbt jedna pijandura koga je zena odjebala, a vjerovatno i dijete ce cim prestane biti maksum, pljuje po kome stigne i kako stigne, provocira, vrijedja. I jos mu to dopustis. Onoj rekao djeca ko unproforac, jednoj da je nabije na kurac, proganja druge ko psihopata. Prijavis, eto poslala sam mu pp nece vise. Ona se raspizdi zbog zgazene macke, neka moralna vertikala, a pusti onog drugog kera da pljuje po ubijenoj djeci.Chan wrote: 10 Aug 2022, 15:14
A dobro brate. Tebi smetaju i jednorečenični postovi
Pusti narod da piše![]()
Onda kontas ko je ba ovdje lud. Debilizam
TROSJED
Moderator: VIP
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8066 times
- Been thanked: 19078 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Re: TROSJED
Cemu ovakav post? Jesam li tebe ikad licno necim uvrjedio?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Maja
- Administrator

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
Ne znaju se ljudi volit, pa to ti je
Nema ljubavi
A u ljubavi je spas
Eee, jah
Nema ljubavi
A u ljubavi je spas
Eee, jah
Dozvolite da se obratimo
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9390 times
- Been thanked: 10160 times
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4404 times
- Been thanked: 3356 times
Pare su najbitnije
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
Pa evo vidis gore
Cemu ovo ovako grubo?
Aj zeza i sve
Al sto ovako okrutno?
Emoj vragec
Nije ti ovo bilo cool, al nikako
Cemu ovo ovako grubo?
Aj zeza i sve
Al sto ovako okrutno?
Emoj vragec
Nije ti ovo bilo cool, al nikako
Dozvolite da se obratimo
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13314 times
- Been thanked: 14517 times
Nemogu sebi da dodjem da ima ljudi sa toliko negativne energije, kritike, arogancije... Ti ljudi su toliko nesretni, nezadovoljni da jednostavno neznaju drugacije... Tuzno
Ovo je samo forum da se druzimo, citamo, diskutujemo I samo po vlastitoj zelji nekome odgovorimo, lajkamo... ovdje nista nije pod moranje ( naravno osim postovanja pravila foruma)
Dajte pozitivne price, energije, vijesti, da se smijemo, radujemo ako nekom treba pomoc da pomognemo....
Ovo je samo forum da se druzimo, citamo, diskutujemo I samo po vlastitoj zelji nekome odgovorimo, lajkamo... ovdje nista nije pod moranje ( naravno osim postovanja pravila foruma)
Dajte pozitivne price, energije, vijesti, da se smijemo, radujemo ako nekom treba pomoc da pomognemo....
- Bego
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 258 times
- Been thanked: 1702 times
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13314 times
- Been thanked: 14517 times
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24580 times
- Been thanked: 6396 times
...neka kaosa, ali ne precerujte! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
joooooooj, gledajti face
aaa vaki si, a naki si fuj, fuj, fuj! ...ako ista mrzim u zivotu, to!
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20617 times
Veca wrote: 11 Aug 2022, 00:04 joooooooj, gledajti faceaaa vaki si, a naki si fuj, fuj, fuj! ...ako ista mrzim u zivotu, to!
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
To je ocigledno bila zezancija.
Sad me ti Koraci prozovi sto sam ga citirala. Samo prije toga pokusaj shvatiti da postoji ogromna razlika izmedju random citiranja i provociranja.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ja se zezam sa VecomLavlje_srce wrote: 11 Aug 2022, 00:15To je ocigledno bila zezancija.
Sad me ti Koraci prozovi sto sam ga citirala. Samo prije toga pokusaj shvatiti da postoji ogromna razlika izmedju random citiranja i provociranja.
Opušteno sestro
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Maja
- Administrator

Dostavljač iz Srbije otpušten nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je donio hranu

Dostavljač hrane iz Srbije dobio je otkaz nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je odnio narudžbu, a poruke koje joj je uputio i cijeli slučaj postale su predmet rasprava na Twitteru.
Screenshot razgovora s uposlenikom kompanije za dostavu hrane objavila je neimenovana djevojka, a na snimku se mogu vidjeti poruke koje joj je uputio.
"Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", pisalo je u prvoj poruci nakon čega je djevojka odlučila prijaviti dostavljača zbog zloupotrebe podataka koji su mu bili dostupni zahvaljujući poslu koji obavlja.
"Ej, samo da ti se zahvalim. Jučer sam dobio otkaz na poslu zbog tebe. Ne mogu vjerovati da si se žalila jer sam ti se javio na najnormalniji način i poslao jednu poruku, niti sam bio vulgaran niti bilo šta. Svaka čast, ne znam kakvu ti korist imaš od toga, ali eto ja sad posao više nemam, niti imam mjesečne prihode", pisalo je u drugoj.
Prepiska je nakon objave postala predmet rasprava na društvenim mrežama, a dok su neki tvrdili da prva poruka nije dovoljan razlog za otkaz, drugi su opet vidjeli problem u neovlaštenom korištenju podataka.
"Ljudi stvarno napadaju ženu što je prijavila da je neko prilično neuviđavno iskoristio njen broj telefona koji je dobio jer radi negdje", istaknuo je jedan korisnik koji je postupak dostavljača smatrao neprihvatljivim.
Dok je cijeli slučaj postao predmet rasprava, mnogi su iskoristili priliku te su se odlučili našaliti pa je tako dostavljač postao predmet brojnih memeova.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Re: Dostavljač iz Srbije otpušten nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je donio hranu
Meni je to bezveze razlog za otkaz, ali je i to njegovo ipak jedna vrsta uznemiravanja.
Naručiš hranu, dostavljač donese, platiš i doviđenja. Sve mimo toga nema smisla. Kupac, tj. naručilac, može i treba sam dati ocjenu ili rating na internetu ili društvenim mrežama i tako je ispravno.
Loše je odabrao način uleta djevojci.
Naručiš hranu, dostavljač donese, platiš i doviđenja. Sve mimo toga nema smisla. Kupac, tj. naručilac, može i treba sam dati ocjenu ili rating na internetu ili društvenim mrežama i tako je ispravno.
Loše je odabrao način uleta djevojci.