Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- Toruk Makto
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: FOTO: Zgrada u Kini postala predmet ismijavanja!

Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9628 times
- Been thanked: 11373 times
Samozvani pastor uhapšen zbog "svetog mlijeka" iz penisa

Valdeci Sobrino Picanto (na slici) je brazilski Evanđeoska Pastor, koji je uhapšen zbog uvjeravanja svojih sljedbenika da njegov penis sadrži "sveto mlijeko".
Picanto je rekao svojim sljedbenicima da se Sveti Duh luči iz njegovog penisa u obliku "svetog mlijeka". Ovaj pastor je rekao da je njegov penis bio blagoslovljen i da ga je "Gospod" posvetio s božanskim mlijekom od" Svetog Duha ", javlja Vatican crimes.
Jedna od Picantovih sljedbenica je rekla: "On je uvjeren da je samo nas Bog odabrao i da može doći u naš život kroz naša usta i zato će učiniti ono što je on uradio. Često, nakon predavanja, pastor Valdeci bi nas vodio u stražnji dio crkve i zamolio nas na oralni seks s njim dok "Sveti Duh" ne izadje iz njegovog penisa putem ejakulacije. "
Dobra vijest za ovaj slučaj je da Valdeci Sobrino Picanto u zatvoru!
Prema Vatican crimesu, Picanto je rekao da namjerava da nastavi svoju misiju prosipanja "Svetog Duha" svojim cimerima u zatvoru.
Valdeci Sobrino Picanto, brazilski Pastor, uhapšen je zbog tvrdnji svojim sljedbenicima da njegov penis sadržava "sveto mlijeko".
(agencije)
-
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3898 times
- Been thanked: 2930 times
- Status: Online
Re: Samozvani pastor uhapšen zbog "svetog mlijeka" iz penisa
...isprani mozgovi.... 

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
Re: Samozvani pastor uhapšen zbog "svetog mlijeka" iz penisa
"sveto mlijeko" iz njegovog penisa!?!
...ebo sebi oca milog,koji sarlatan!...i vecina na ovom rangu i poziciji su neki cudaci i prevaranti,bez obzira koja konfesija..i sto veci i jaci rang,to vece djubre i bolesnik..

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Muškarac silovao osinjak pa umro

Muškarac (35) pronađen je bez svijesti na svojoj farmi u blizini Istada u Švedskoj. Samo nakon sat vremena je preminuo.
Šveđanin je imao 146 uboda osa po svom telu, od kojih 54 na genitalijama. Čovek je bio toliko natečen od uboda da su komšije mislile da leži mrtav na travnjaku.
Nakon autopsije i istrage na licu mesta, utvrđeno je da je preminuli pokušao da seksualno opšti sa osinjakom.
To je potvrđeno nakon što su ostaci sjemene tečnosti pronađeni na mrtvim osama.
Istražitelji su čak pronašli i stidne dlačice na ulazu u osinjak i otiske obje ruke.
(depo.portal)
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 362 times
Re: Muškarac silovao osinjak pa umro

ja velim da ona stara "svugdje mu je bolje nego u gacama" ne drzi vodu,
et zivi dokaz,coek otegnu papke,a da je bio u gacama sta znas mozda bi nekad u zivotu posevio nest ko coek

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23604 times
- Been thanked: 6206 times
...boze me sacuvaj i sakloni!

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
harlekin wrote:![]()
ja velim da ona stara "svugdje mu je bolje nego u gacama" ne drzi vodu,
nico wrote:Boze sacuvaj...![]()
koliko moras biti opaucen u glavu pa kitu zastekat u osinjak![]()

koja je ovo livada.........
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Dječaku rodjenom sa oba spola odstranili pogrešan spol

Bračni par Pam i Mark Crawford iz Kolumbije, u američkoj državi Južna Karolina, tužili su Ministarstvo za socijalna pitanja Južne Karoline, socijalne radnike i ljekare zato što su odstranili muški spolni organ bebi koja se rodila i s muškim i ženskim unutrašnjim spolnim organima.
Dijete, koje Crawfordovi u postupku i razgovorima s medijima nazivaju M. C, kako bi zaštitili njegovu privatnost, usvojeno je nekoliko mjeseci nakon što su joj ljekari, postupajući po instrukcijama socijalnih službi, hirurškim putem odstranili muške spoljne i unutrašnje spolne organe, “dodijelivši” joj ženski spol.
Dijete je operisano kada je imalo samo 16 mjeseci, dok je bilo pod nadzorom socijalne službe jer su biološki roditelji izgubili pravo starateljstva. Tužba je uslijedila tek ovog ljeta, kada je dijete napunilo 8 godina i požalilo se očuhu i maćehi da se ipak osjeća kao – dječak!
M. C, koji je poslije odsijecanja muških genitalija vaspitavan kao djevojčica, uvijek se identifikovao sa dječacima. Nedavno je tražio da ga ošišaju kao dječaka i kupe mu mušku odjeću. Ljekaru je rekao da je dječak i da želi trenira sa dječacima u teretani.
U svojoj tužbi, očuh i maćeha su naveli da operacija sa medicinskog aspekta nije bila neophodna i da je njome M. C. lišen šanse da kao odrasla osoba donese odluku o tome da li će ostati takav kakav jeste ili se podvrgnuti operaciji.
Riječ je inače o rijetkom stanju koje se uočava ubrzo poslije rođenja. Spoljni spolni organ djeteta nije izričito muški ili ženski. Bebine genitalije ne mogu da se formiraju kako treba, ili dijete može imati obilježja oba spola. Osim toga, spoljni spolni organi ne moraju da se podudaraju sa unutrašnjim spolnim organima.
Re: Dječaku rodjenom sa oba spola odstranili pogrešan spol
Kako ocuh i maceha, kada su ljudi usvojili dijete? Nisu bioloski roditelji, ali su roditelji.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Zar ne postoji onaj neki test koji se radi bebama u ovakvim slucajevima po kojem se cini mi se vide hormoni il nesto tako jesu li muski il zenski pa u skladu s rezultatima se odstrani ovaj ili onaj organ.
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
pa postoji ali vidis da je kolumbija u pitanju i to prije 7-8 godina.. nisu to oni bog zna vodili racuna o tome... zalosno je toDalia wrote:Zar ne postoji onaj neki test koji se radi bebama u ovakvim slucajevima po kojem se cini mi se vide hormoni il nesto tako jesu li muski il zenski pa u skladu s rezultatima se odstrani ovaj ili onaj organ.

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Ja sam razumio da su iz Kolumbije ali da je ta pogrešna operacija izvedena na teritoriji SAD, odnosno u Južnoj Karolini.
Grad Columbia u Saveznoj Drzavi S. Carolilna.
Gledam te nekim drugim ocima
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Naprava pomoću koje dame mogu da piške stojeći (VIDEO)

Pipipop je silikonski dodatak ženskom rublju koji ženama omogućava da piške stojeći, poput muškaraca. Drage dame vjerovatno ste nebrojeno puta imale problem kada je u pitanju mala nužda. Bilo zbog higijenskih ili nekih drugih razloga. E pa, problemima ...
... je došao kraj jer je patentiran "Pipipop".
Silikonski dodatak koji se zalijepi veš i omogućava ženama da mokre stojeći i da pritom ne moraju da skidaju sav veš sa sebe, prenosi 24sata.rs.
Proizvođač kaže da je namijenjen ženskim osobama od 15 do 70 godina.
"Pipipop" možete kupiti u nekoliko veličina, dobićete ga u plastičnoj kesici na kojoj se nalazi uputstvo za upotrebu. "Pipipop" se može koristiti nekoliko puta dnevno, a moguće ga je prati ručno ili u veš mašini.
Kako se koristi:
1. Pažljivo izvucite "Pipipop" iz kesice
2. Postavite Pipipop ispod rublja
3. Povucite silikonski deo Pipipopa, blago raširite noge, "nacentrirajte" ... i dalje znate i same.
Nadamo se da će "Pipipop" imati više uspjeha nego njegov prethodnik "Pipi" koji je predstavljen na Egzitu prije nekoliko godina.
[ytube][/ytube]
Re: Naprava pomoću koje dame mogu da piške stojeći (VIDEO)
e jos da za muske izmisle spravu kako cuceci da piske poput zemskih

- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
paparaci wrote:e jos da za muske izmisle spravu kako cuceci da piske poput zemskih![]()
To je cak iz vise razloga i preporucljivo za muskarce... Ali ovo za zene je uzas..
-
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Ovo nemoze ni funkcionirat. Nema sanse, ode sve niz noge.
siromah nema sta a bogatas nema kad
Peggy Sue wrote:paparaci wrote:e jos da za muske izmisle spravu kako cuceci da piske poput zemskih![]()
To je cak iz vise razloga i preporucljivo za muskarce... Ali ovo za zene je uzas..
ma ne zbog toga - nego zbog "tush-funkcije".

a ova sprava je mozda za samo jednokratnu upotrebu. zbog higijenskih razloga cisto sumnjam da se moze vise puta koristiti.