Ma slusam svasta,odrastao sam na dzoniju,ekv i taj rock a i bavio sam se muzikom dugo.
[/quote]
Aha, zato si ti kivan.
I ja sam nekad slusala samo rock, dok mi nisu rekli, slusaj ne mozes vise tako, obuci se normalno, skini te lance.
Moderator: Krokodil Behko

Ma slusam svasta,odrastao sam na dzoniju,ekv i taj rock a i bavio sam se muzikom dugo.

Ali ovo za nju i ne samo za nju nego za kamaru estrade je ziva istina. Bukvalno su je dale za veceru. Sad slave slave, posjecuju manastire, poliraju ikone

Znaci hasisar

Brat voli brenu![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Evo ga “ikona”
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Prodao Ilmihal za iftar

moj čojkNovi Član wrote: 12 Aug 2022, 11:57 Ma slusam svasta,odrastao sam na dzoniju,ekv i taj rock a i bavio sam se muzikom dugo.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
-hamse

Nocima luduje votka u mojim venama

(Se)Nada Topcagic

I to su dobre grupe, ali Azra i EKV su nesto posebno.

spacebound wrote: 12 Aug 2022, 12:49(Se)Nada Topcagicinsomnia wrote: 12 Aug 2022, 12:02
Ali ovo za nju i ne samo za nju nego za kamaru estrade je ziva istina. Bukvalno su je dale za veceru. Sad slave slave, posjecuju manastire, poliraju ikone
Boga ti kakav moras bit da bi pogazio sve svoje i uzeo tudje, ne mozes takav nikom valjat![]()

Aha, zato si ti kivan.

Pa ne nosim ja lance o cemu ti pricas. Ja sam otac dvoje djece,ne pijem ne pusim,ne drogiram se i oblacim se normalno kao i uvjek sto sam se oblacio. Bio sam roker bavio sam se muzikom i to je sve,kakvi lanci. Poslusam dobru pjesmu rado,neka i ovdje objavim.

Pa nemere slava bez ikone