Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41774 times
- Been thanked: 28599 times
- Status: Offline
Re: Zločin kakav Crna Gora ne pamti: 11 mrtvih u pucnjavi na Cetinju
Vučko je pucao u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, deca, starije žene, nije gledao u koga puca...Ubio je čak i mog druga automehaničara koji je slučajno naišao ulicom.
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Kako.je.uspio.sa.lovackom tako brzo pobiti sve
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4151 times
- Been thanked: 3108 times
Pricala sam sad s frendicom Crnogorkom. Ona kaze da je sigurno da je ubio 3 djece, mozda i cetvoro.spacebound wrote: 12 Aug 2022, 19:26 Gdje pise to o cetvero djece, ja sam dosad samo nagadjanja nasla.
Ne daj Boze nikome. Jezivo.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23182 times
- Been thanked: 21196 times
Ni ja se ne sjećam da je bilo nešto ovog tipa... strašno jbtKoraci_u_noci wrote: 12 Aug 2022, 19:17 Ne sjecam se da je ikad bio zlocin sa vise mrtvih na ovim prostorima. Onomad je Mile Matic ubio 9 ljudi, ako se dobro sjecam. Znam da nam je skolu tada naoruzana policija cuvala
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Kako sagovornik otkriva, Borilović je ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.
- On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Mnogo nam je teško, ne možemo da verujemo da je ovo uradio - slomio se naš sagovornik.
- On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Mnogo nam je teško, ne možemo da verujemo da je ovo uradio - slomio se naš sagovornik.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ubio ga civil a ne policajac
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ubio podstanare a ne svoju zenu. Uostalom evo sta kaze direktor policije
Takođe, nadam se da će se povrijeđeni brzo i uspješno oporaviti. Prema za sada poznatim okolnostima, danas oko 15.30 časova tridesetčetvorogodišnji muškarac V.B., sa Cetinja, pucao je na porodicu, čiji su članovi boravili u postorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja – lovačke puške – lišio života dvoje
djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla povredama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a
ranio šest".
Po pozivu građana, na lice mjesta su upućeni policijski službenici, a u razmjeni vatre teško je ranjen jedan policijski službenik.
"Za sada nije jasno što je potaklo V.B. na ovako gnusan čin, kojom prilikom je i sam lišen života. Naglašavam da se okolnosti cjelokupnog događaja, uključujući i lišenje života V.B. i dalje utvrđuju, a javnost će, posredstvom medija, biti obaviještena o svim detaljima. Želim i da izrazim nadu da više nikad nećemo svjedočiti ovakvoj tragediji u Crnoj Gori. Vjerujem da svi poštujemo bol porodica, a zahvaljujem medijima na korektnom odnosu u dosadašnjem izvještavanju i apelujem da se sa maksimalnim oprezom nastavi izvještavanje",kazao je Brđanin.
Takođe, nadam se da će se povrijeđeni brzo i uspješno oporaviti. Prema za sada poznatim okolnostima, danas oko 15.30 časova tridesetčetvorogodišnji muškarac V.B., sa Cetinja, pucao je na porodicu, čiji su članovi boravili u postorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja – lovačke puške – lišio života dvoje
djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla povredama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a
ranio šest".
Po pozivu građana, na lice mjesta su upućeni policijski službenici, a u razmjeni vatre teško je ranjen jedan policijski službenik.
"Za sada nije jasno što je potaklo V.B. na ovako gnusan čin, kojom prilikom je i sam lišen života. Naglašavam da se okolnosti cjelokupnog događaja, uključujući i lišenje života V.B. i dalje utvrđuju, a javnost će, posredstvom medija, biti obaviještena o svim detaljima. Želim i da izrazim nadu da više nikad nećemo svjedočiti ovakvoj tragediji u Crnoj Gori. Vjerujem da svi poštujemo bol porodica, a zahvaljujem medijima na korektnom odnosu u dosadašnjem izvještavanju i apelujem da se sa maksimalnim oprezom nastavi izvještavanje",kazao je Brđanin.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13649 times
- Been thanked: 14873 times
Boze sacuvaj
ova majka ubijene djece sto je umrla u bolnici bolje joj je na sta bi joj zivot licio.... 

- Lavlje_srce
- Alienka

I ja sam to pomislila. Navodno su mu bili podstanari i kasnili su s placanjem stanarine. Navodno je on psihijatrijski pacijent, samo mi nije jasno (ako je to istina) odkud mu dozvola za vatreno oruzje.immuno wrote: 12 Aug 2022, 22:03 Boze sacuvajova majka ubijene djece sto je umrla u bolnici bolje joj je na sta bi joj zivot licio....
![]()
Memento Mori
- Lavlje_srce
- Alienka

"Na liječenju je šest osoba, od kojih je troje životno ugroženo."
https://www.slobodnaevropa.org/a/napad- ... 85619.html
"Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić je nakon okončanog uviđaja na Cetinju rekla da su na licu mjesta zatekli devet smrtno stradalih osoba. U međuvremenu su, kako prenose crnogorski mediji, dobili informaciju iz Kliničkog centra Crne Gore da su još dve osobe podlegle povredama.
Napadača, kako je rekla Nastić, usmrtio je sugrađanin."
https://www.nedeljnik.rs/tragedija-na-c ... ugradanin/
https://adriamedia.tv/Vesti/a45188/OVO- ... tinju.html
Memento Mori
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
Boze sacuvaj 
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31866 times
- Been thanked: 29728 times
Cus dozvola u crnu goru…Lavlje_srce wrote: 12 Aug 2022, 23:50I ja sam to pomislila. Navodno su mu bili podstanari i kasnili su s placanjem stanarine. Navodno je on psihijatrijski pacijent, samo mi nije jasno (ako je to istina) odkud mu dozvola za vatreno oruzje.immuno wrote: 12 Aug 2022, 22:03 Boze sacuvajova majka ubijene djece sto je umrla u bolnici bolje joj je na sta bi joj zivot licio....
![]()
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Vuk kako ko vozačka, psihijatrijski pregled u ovim našim ko fol drzavama sastoji se od dva pitanja Jesi li normalan? Uzimas li kakve lijekove?Lavlje_srce wrote: 12 Aug 2022, 23:50I ja sam to pomislila. Navodno su mu bili podstanari i kasnili su s placanjem stanarine. Navodno je on psihijatrijski pacijent, samo mi nije jasno (ako je to istina) odkud mu dozvola za vatreno oruzje.immuno wrote: 12 Aug 2022, 22:03 Boze sacuvajova majka ubijene djece sto je umrla u bolnici bolje joj je na sta bi joj zivot licio....
![]()
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4512 times
- Been thanked: 3500 times
Ovaj mora da je tuko poluautomatskom puškom. Lično smatram da je to ludost dozvoljavati takvo oružje za lova. U stvari, ni ne znam da li to dozvoljavaju dole ali u Švedskoj nikakvih problema nema to nabaviti.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10162 times
- Been thanked: 17267 times
Kazu lik je skoro pusten sa psihijatrije. Tu i nije on kriv, covjek bio bolestan, vec sistem koji ga je pustio medju ljude, i 10 ih glavom plati 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma

- Mood:
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 298 times
Mislim da je Vinko Pintarić iz HR činio veće zločine. Al to je bilo mislim prije 90-tih godina.Koraci_u_noci wrote: 12 Aug 2022, 19:17 Ne sjecam se da je ikad bio zlocin sa vise mrtvih na ovim prostorima. Onomad je Mile Matic ubio 9 ljudi, ako se dobro sjecam. Znam da nam je skolu tada naoruzana policija cuvala
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma

- Mood:
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 298 times
U Hrvatskoj te psihijatar pita, kako se osjećaš. Spavaš li dobro? imaš li nekakve čudne ideje? imaš li ideje da nešto napraviš sebi ili drugima? I ako kažeš npr. da imaš samo problema sa spavanjem postavi ti još potpitanja oko spavanja, odredi hipnotik i pozove slijedećeg. Pregled traje 7-8 minuta. Dođite na kontrolu za 2-3 mjeseca, osim ako vam hipnotik ne bude odgovarao. I tako možda skokneš nekoliko puta svaka dva-tri mjeseca na pregled koji traje 7-8 minuta i ako psihić u tim pregledima prosudi da nisi prošvikao slijedeća kontrola je za godinu dana.CikCikCikPogodi wrote: 13 Aug 2022, 10:40Vuk kako ko vozačka, psihijatrijski pregled u ovim našim ko fol drzavama sastoji se od dva pitanja Jesi li normalan? Uzimas li kakve lijekove?Lavlje_srce wrote: 12 Aug 2022, 23:50
I ja sam to pomislila. Navodno su mu bili podstanari i kasnili su s placanjem stanarine. Navodno je on psihijatrijski pacijent, samo mi nije jasno (ako je to istina) odkud mu dozvola za vatreno oruzje.
Last edited by BritkiMozak on 13 Aug 2022, 18:28, edited 1 time in total.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
U Svedskoj uzme iz vojske kad zavrsiMelek wrote: 13 Aug 2022, 11:59 Ovaj mora da je tuko poluautomatskom puškom. Lično smatram da je to ludost dozvoljavati takvo oružje za lova. U stvari, ni ne znam da li to dozvoljavaju dole ali u Švedskoj nikakvih problema nema to nabaviti.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4512 times
- Been thanked: 3500 times
Ma jok.CikCikCikPogodi wrote: 13 Aug 2022, 13:39U Svedskoj uzme iz vojske kad zavrsiMelek wrote: 13 Aug 2022, 11:59 Ovaj mora da je tuko poluautomatskom puškom. Lično smatram da je to ludost dozvoljavati takvo oružje za lova. U stvari, ni ne znam da li to dozvoljavaju dole ali u Švedskoj nikakvih problema nema to nabaviti.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.