Mislis? U Amsterdamu sam ih slabo vidio?? Pa cak sam se i druzio s njima,bio u kuci spavao gdje su svi narkici bili, jedan Turcin koji je udarao u vene. Ostali crack i heroin na lulu ili foliji... I opet ti kazem da je alkoholicar najgori.HAVANA wrote: 22 Jul 2022, 20:10Slabo si ti onda narkomana vidio.Amsterdammer wrote: 22 Jul 2022, 20:05
Gdje god se nalazi alkohol, tu su i kriminal i kurve... droga... i agresija... i ljudi koji su nevjerni partnerima. Da o alkoholicarima nepocinjem..vidjao sam svakake narkice jer sam bio i ja jedno vrijeme bezkucnik... nikad ovisnik, al opet sam se predugo igrao s otim svijetom... cek, ja sam vidio podzemlje prije bezkucnistva, jer sam po ilegalnim festama harao. Uglavnom s tim iskustvom ti kazem: gori su alkoholicari od crack i heroin narkomana. Vidio sam kad crack narkomanu dodje da mu zatreba, hiper-aktivni budu.. alkoholicaru kad dodje da mu nije dovoljno... pa jos gore i od heroin narkica, auuu... to drhti, to se znoji, jedva na nogama stoji.
Dobro sto sam vec bio prestao sa sranjem prije bezkucnistva, Boga pitaj gdje bi bio da sam jos pio i smrkao po ulici, nebi imao svoj stan sigurno.
Da vam nije mozda nezgodna istina o alkoholu?