Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma nisu dobre slike izabrali, od tad je jos pala po neka plasticna operacija, a pride sminka je danas daleko bolja i profesionalni sminkeri pravi umjetnici.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ziva bica koja stare svakim danom nisu kao antikvitet da budu bolji sa godinama.
Bezveze se neki zavaravaju.
Ali ono sto covjek moze uraditi njegom je da za svoje godine izgleda najbolje sto moze. Pri tome ne mislim da se izlaze plasticnim operacijama jer proces starenja se ne moze zaustaviti.
Ljude uvijek odaju ruke i vrat. Nema te plasticne operacije koja ti moze podmladiti lice koĺiko ima starost da progovori na vratu i rukama.
Treba to sinhronizovati i stariti skupa, ali uz dobru zajednicku njegu.
Prvo mojoj zeni se vidi svaka godina. Moze ona pit dva litra sojinog mlijeka danas, dzaba. Ali svjesna je ona toga, zato se i ne ljuti kad malo sarnem sa strane
Shadow wrote: 15 Aug 2022, 14:19
Samo je Angelina nesto cudna tu..lice..
Ma odrzavanje..
svaki dan samo sredjivanje, operacije, mora biti lijepa..
ima zena koje su lijepe i sa 60 bez ikakvi operacija i sminke..
kao i nas muskaraca..
spacebound wrote: 15 Aug 2022, 15:03
Ma nisu dobre slike izabrali, od tad je jos pala po neka plasticna operacija, a pride sminka je danas daleko bolja i profesionalni sminkeri pravi umjetnici.
Ma čini ti se
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Jel me ovo slucajno nazva Mindzi a ne Mundzi, ili ima neki razlog?
Calla wrote: 15 Aug 2022, 16:23
Da meni kao zeni aktivno starenje ne predstavlja nikakav problem I da starost nije bolest nego normalna fizioloska pojava.
Pa mogla si i otipkati misljenje kao sto si to sad uradila.
Jesi li sigurna da nisi jos nesto htjela reci sa slikama?