Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8040 times
- Been thanked: 19026 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ja se sledila na poslu i čim sam došla kući,pravac kotlovnica...nije bitno što sam k'o dimnjačar,važno je da je milina u kući....Dalia wrote:Ma daj? Ja sve kontam da sam samo ja zimogrizna...uf sad bih i ja kakvu vatricu...Fatma wrote:Da sam naložila vatru......
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
I kod nas vatra gori 
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Stan ispod mene dvoje male djece od kojih jedno stalno plačeJulia-Klara wrote:nervira me ovo gazdaricino dijete...ima dvije-tri godine, i smao place,ali nonstop! neso malo prica, ali u posljednje vrijeme samo cmizdri,ali ono hinjski,lopovski... svaku noc me probudi, a nocas je i mama galamila, valjda zeni dojadilo vise... igra se-place, sjedi s njima na terasi-place...jedino ne place kad se negdje ide u setnju...strasno!
Ili lupa kašikom i rangom(tako bar zvuči).......oni uhom ne mrdaju,a neku noć dijete vrišti kao da ga naživo tobe jarabi gule
Još jedan minus za stan.....dosele se "Fadil i Bahra iz donjeg Brabonjišća",pa se ti slikaj........sjeca burek mlada
Izišla jučer na terasu,zavila se i naglas čita Kur'an.......dvorište zgrade graniči s cestom,tj.trotoarom,svijet prolazi,ona ko na bini,mene bruka
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Eto mene malo u Tuzlu (ako se ne varam) da se ugrijem.Fatma wrote:Ja se sledila na poslu i čim sam došla kući,pravac kotlovnica...nije bitno što sam k'o dimnjačar,važno je da je milina u kući....Dalia wrote:Ma daj? Ja sve kontam da sam samo ja zimogrizna...uf sad bih i ja kakvu vatricu...Fatma wrote:Da sam naložila vatru......
Tačno zamišljam situacijuZagorka wrote:Izišla jučer na terasu,zavila se i naglas čita Kur'an.......dvorište zgrade graniči s cestom,tj.trotoarom,svijet prolazi,ona ko na bini,mene bruka....
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
Što se mene tiče ne moraš se mučit, evo želudac mi plače od ovih jagoda...Fatma wrote:Bujrum,biće nešto i za prezalogajiti,ali još ne znam šta?
- Zagorka

Dalia wrote:Eto mene malo u Tuzlu (ako se ne varam) da se ugrijem.Fatma wrote:Ja se sledila na poslu i čim sam došla kući,pravac kotlovnica...nije bitno što sam k'o dimnjačar,važno je da je milina u kući....Dalia wrote:Ma daj? Ja sve kontam da sam samo ja zimogrizna...uf sad bih i ja kakvu vatricu...Fatma wrote:Da sam naložila vatru......![]()
Tačno zamišljam situacijuZagorka wrote:Izišla jučer na terasu,zavila se i naglas čita Kur'an.......dvorište zgrade graniči s cestom,tj.trotoarom,svijet prolazi,ona ko na bini,mene bruka....
a zivote
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41203 times
- Been thanked: 27865 times
Maja wrote:Kad je ovdje hladno, onda mogu misliti kod vas gore
Dalia wrote:Joj jest zima u kući čim ova kiša padne...
gejsha wrote:Smrznut ću se..
Fatma wrote:Da sam naložila vatru......
Primijeticete ih kako ljeti kukaju da im je vruce.To su isti oni koji zimi kukaju da je hladno
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9849 times
- Been thanked: 11621 times
Ja sam već zamijenio trofrtaljke sa trenerkom. Po svemu sudeći obući ću i duge rukave.
- Zagorka

Ja sam matere mi htjela sličnu stvar ko i Rum,sve kuknjaže u jednu temu objediniti,pa da se nasmijemo,ali moRe ko uhatorit',rekoh,pa odustanem 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3918 times
- Been thanked: 2950 times
Krokodil Behko wrote:Ja sam već zamijenio trofrtaljke sa trenerkom. Po svemu sudeći obući ću i duge rukave.
...obrijo bradu....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Zagorka

Pasaga wrote:Krokodil Behko wrote:Ja sam već zamijenio trofrtaljke sa trenerkom. Po svemu sudeći obući ću i duge rukave.
...obrijo bradu....
Nemoj Boga ti, bila sam u zgradi pored kad se to desilo.Sheval wrote:Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov,ambasada
Tebi mora da nije zimaZagorka wrote:Ja sam matere mi htjela sličnu stvar ko i Rum,sve kuknjaže u jednu temu objediniti,pa da se nasmijemo,ali moRe ko uhatorit',rekoh,pa odustanem
- Zagorka

Pa i nije nešto,vrtim se,volim malo svježine osjetiti po golim rukama,ako imam čarape i potkošulju,odmah sam dobro
Ali jesu velike razlike u temperaturama,a šta ćemo....tako je kako je......dobro je....
Ali jesu velike razlike u temperaturama,a šta ćemo....tako je kako je......dobro je....
Ja uopšte ne kukam,samo sam rekla da sam naložila vatru...digla svoju cijenjenu i odradila što je trebalo,da se ne smrznem.Zagorka wrote:Ja sam matere mi htjela sličnu stvar ko i Rum,sve kuknjaže u jednu temu objediniti,pa da se nasmijemo,ali moRe ko uhatorit',rekoh,pa odustanem
A kad budu vrućine krenu,ja ču opet bez kuknjave reći da odlazim na bazen....i to je to..
Zagorka,zar su ljudi na ovom forumu,toliko osjetljivi?
Ma najgore je što utiče na raspoloženje tj. povećava ljenost, i što bi nešto da uradiš korisno, mrsko ti , zima ti , samo bi da se pokriješ dekicom i uživaš, barem ja.Zagorka wrote:Pa i nije nešto,vrtim se,volim malo svježine osjetiti po golim rukama,ako imam čarape i potkošulju,odmah sam dobro![]()