Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Taare wrote: 17 Jan 2021, 23:03
Džaba im kad su hladne. U krevetu ko mejt.
Bio sam s jednom koja je bila upis ljepote. Da je vidiš, pomislio bi da normalan insan ne može pokupiti takvu žensku.
Nijedna žena koja ti sad pada napamet, ne može joj papuče okrenut. Ali nije znala šta je orgazam. Ne zanima je. Ok, bila je i malo paranoična.
Pa kako ce znati kad je bila s tobom.
S nekim drugim je sigurno saznala za orgazam.
milanbilic wrote: 15 Aug 2022, 22:27
Dvije godine
I zaboravih napisati, ja sam pravoslavac a zena katolik i nikada nismo imali problema vezano za vjeru...
Dvije godine
I zaboravih napisati, ja sam pravoslavac a zena katolik i nikada nismo imali problema vezano za vjeru...
Dvije godine
Dvije godine
Pa normalnó, slavite sve pravoslavno..
Slavimo i katolicke praznike, redovno se popije sa badzom hehe
Djeca su pravoslavci svojim izborom...
Matan wrote: 15 Aug 2022, 22:46
Ja pricam o jednoj stvari..
religije regrutuju najcesce djecu..
jer nemaju svoju slobodnu volju..
zato se i krste ili sunete kad su mali..
kad odrastu onda je teze..
...sta imam ja od toga, sto sam obojicu osunetila, a kao odrasli, ateisti? ...e sad ne znam, hoce li ih zene ucerat u neku vjeru!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Matan wrote: 15 Aug 2022, 22:46
Ja pricam o jednoj stvari..
religije regrutuju najcesce djecu..
jer nemaju svoju slobodnu volju..
zato se i krste ili sunete kad su mali..
kad odrastu onda je teze..
...sta imam ja od toga, sto sam obojicu osunetila, a kao odrasli, ateisti? ...e sad ne znam, hoce li ih zene ucerat u neku vjeru!
Ma nije problem religija, vec neumjerenost..
ali ode ja od teme..
Mundzira wrote: 15 Aug 2022, 22:50
Mijesas zabe i babe.
Covjek ti kaze da su djeca sama sebi izabrala kad su odrasli, a ti hoces da kazes da to ne moze biti, nego da su natjerani.
Ma dje pise odrasli..
Pa tako sam ja shvatila.
On nek demantuje ako nije tacno.