Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Fuddo wrote: 16 Aug 2022, 21:46
Havana, sto se ti ne uguras na ovaj crveni tepih da te lajkam na klixu tamo?
Evo sad doso s mora. Ako moram oticu. Tebi za ljubav. I obucu odijelo. Ja ti od festivala vidim kafanu rakije kod rake. Doduse vidjam je i bez festivala.Ima odlicne recenzije.
Spicani se i uleti tamo
Ako pocnu ko si, sta si
Reci fudin drug, holivud
Snimali s bruslijem
Fuddo wrote: 16 Aug 2022, 21:46
Havana, sto se ti ne uguras na ovaj crveni tepih da te lajkam na klixu tamo?
Evo sad doso s mora. Ako moram oticu. Tebi za ljubav. I obucu odijelo. Ja ti od festivala vidim kafanu rakije kod rake. Doduse vidjam je i bez festivala.
Dobro doso kuci svojoj
Molim te prije nego podjes pogledaj sta se nosi, nemoj da se obrukas, znaci bijela kosulja, leptir masna, sako, bermude I japanke eh eto to je ono da bas potrefis umjetnicki dojam.
Evo sad doso s mora. Ako moram oticu. Tebi za ljubav. I obucu odijelo. Ja ti od festivala vidim kafanu rakije kod rake. Doduse vidjam je i bez festivala.
Dobro doso kuci svojoj
Molim te prije nego podjes pogledaj sta se nosi, nemoj da se obrukas, znaci bijela kosulja, leptir masna, sako, bermude I japanke eh eto to je ono da bas potrefis umjetnicki dojam.
Nemojte mene zdravlja vam, unezgodicu se. Cuj leptir masna, odakle mi ba leptir masna. I odijelo imam ono sto sam se ozenio u njemu. Japanki imam svakakvih. I starki.
Dobro doso kuci svojoj
Nemojte mene zdravlja vam, unezgodicu se. Cuj leptir masna, odakle mi ba leptir masna. I odijelo imam ono sto sam se ozenio u njemu. Japanki imam svakakvih. I starki.
Bgmi i on postade glumac. Kako sam padala na njega dok je imao kosu i bio mladji. Jednom sam mu dosla do broja pa smo se malo dopisivali. Stalker jbte.
Maja wrote: 16 Aug 2022, 22:47
Bgmi i on postade glumac. Kako sam padala na njega dok je imao kosu i bio mladji. Jednom sam mu dosla do broja pa smo se malo dopisivali. Stalker jbte.
Taj isti kao onaj brko iz Sulejmana Veličanstvenog, ali kad ga pregazi život, izgubi kosu itd.