ŽENA MILIONERA IZ DUBAIJA ZAKUKALA: "Muž mi daje samo 70.000 eura dnevno" (VIDEO)
Malika Raja, supruga dubajskog milionera, redovno privlači pažnju javnosti dijeljenjem detalja svog raskošnog života na društvenim mrežama, otkrivajući da, uprkos svakodnevnom šopingu i večerama u skupim restoranima, život nije "bajan". Posebnu buru izazvala je njena izjava u kojoj se požalila da dnevno dobija "samo 70.000 eura džeparca" od supruga.
Iako je njen jedini "posao" da izgleda skupo, život Malike Raja obuhvata i stroga pravila koja su poznata u krugovima bogatih porodica, a o čemu su ranije govorile i dadilje.
70.000 eura dnevno nije dovoljno
Malika Raja često koristi društvene mreže kako bi podijelila detalje svog luksuznog načina života, koji se uglavnom svodi na kupovinu dizajnerskih torbi i posjete fensi restoranima. Međutim, ona tvrdi da i takav život ima nedostataka.
"Ja sam žena milionera, moj jedini posao je da izgledam skupo! Biti domaćica iz Dubaija ima svoje prednosti i mane," najavljuje ona u jednom snimku.
U drugom, kontroverznom snimku, Malika Raja sjedi u zadnjem dijelu automobila pored svog usnulog sina i vodi razgovor sa suprugom:
"Mogu li da sjednem naprijed, molim te?", pita muža koji vozi automobil. Muž joj kaže da ne može, a na pitanje zašto – kaže da je njen posao da čuva sina.
Domaćica iz Dubaija se ponekad požali i na stres, tvrdeći da nije "sve tako bajno" kao što se čini. Čini se da nije zadovoljna ni finansijskim aspektom, s obzirom na izjavu:
"Moj muž milioner mi daje džeparac od samo 70.000 eura 24 sata."
Reakcije na društvenim mrežama: "razmaženo derište"
Nakon ove izjave, uslijedio je val kritika na društvenim mrežama. Mnogi su je optužili za bahatost i za to što ne cijeni udobnost koju joj muž pruža, dok su drugi pokazali razumijevanje za sistem kontrole u bogatim porodicama.
Korisnici društvenih mreža iznijeli su oštre komentare:
"Ti si razmaženo derište," bio je jedan od komentara.
Ipak, većina se složila da bi prihvatili takav životni stil bez prigovora.
"Sjediću pozadi samo da imam takav stil života," dodali su na mrežama.
Ova priča naglašava disparatnost između ekstremnog bogatstva i osjećaja sreće, ali i ukazuje na rigidna pravila koja vladaju unutar najbogatijih porodica Dubaija.