Raskrče to hanume sestro.
Kućni poslovi
Moderator: spacebound
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: Halid Bešlić: U životu nisam kafu napravio, nije muško tu da kuha
Ostalo je cutanje.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10027 times
- Been thanked: 16931 times
Papuco
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2893 times
- Been thanked: 24007 times
- Status: Online
Jebo te na sta ide ispasce budala jos ko ima porodicu,djecu,bracne obaveze i duznosti,raspodjelu poslova...Ko cudo nako sto zena kuha...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
Mundzira
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 142 times
- Been thanked: 244 times
Jel?
Srbi i Hrvati znaju napraviti kafu i prave je.
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Bitno je da ti hoces....Zato joj i nije nista tesko. Da ti samo sjedis i ocekujes sve od nje, mozda bi bilo drugacije.HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:15 I drugo kad zena uzme kucu na sebe,rijetko ces vidjeti i da trazi to.Meni moja prva ne da i kad hocu.Haj bjezi matere ti,ne brljavi mi tu.Nije to vise hoces li ili neces,nekako kroz zivot se nametne ko,sta i kako...Onda nije nista problem.Najmanji problem je i skuhati,ocistiti...Ako je sloga i ako traje,nije nista tesko.
Nista se ne podrazumjeva vec je stvar dobre volje. Sa obe strane. Tu je ta sloga i postovanje.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Oni "ukuvaju" šećer sestro .
Ostalo je cutanje.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Ne pregoniHAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:16 Jebo te na sta ide ispasce budala jos ko ima porodicu,djecu,bracne obaveze i duznosti,raspodjelu poslova...Ko cudo nako sto zena kuha...
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10027 times
- Been thanked: 16931 times
Nije stvar u tome, ne dam ni ja svom. Sta mi ima smetat po kuhinji. Uzme narezat salatu dok se ja zabavljam oko sporeta, ili pripremi sto itd. Bez da mu ja to trazim.HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:15 I drugo kad zena uzme kucu na sebe,rijetko ces vidjeti i da trazi to.Meni moja prva ne da i kad hocu.Haj bjezi matere ti,ne brljavi mi tu.Nije to vise hoces li ili neces,nekako kroz zivot se nametne ko,sta i kako...Onda nije nista problem.Najmanji problem je i skuhati,ocistiti...Ako je sloga i ako traje,nije nista tesko.
Al da mi kaze - Tebi je mjesto u kuhinji i ima da kuhas, necu to ja radit, e onda ne bih iz inata. Zbog stava i nacina.
Znaci jedini problem je ovaj stav s visine - Ja sam muskarcina, a tvoje je, zeno, da mi sluzis.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
Mundzira
- Poneki mu pročitamo

Nije cudo sto zena kuha. Cudo je kad muskarac izjavi da nikad nije napravio kafu jer je to papucarski.HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:16 Jebo te na sta ide ispasce budala jos ko ima porodicu,djecu,bracne obaveze i duznosti,raspodjelu poslova...Ko cudo nako sto zena kuha...
I cudo je kad ta izjava nadje podrsku.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28141 times
- Been thanked: 32140 times
Čudo neviđenoHAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:16 Jebo te na sta ide ispasce budala jos ko ima porodicu,djecu,bracne obaveze i duznosti,raspodjelu poslova...Ko cudo nako sto zena kuha...
Pa o Halidu je tema ćemu generalizacije...
Jel iko pročita cijeli tekst
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Zanki
- saudade

Razapet ga treba, svašta 
- HAVANA
- Forumaš godine

Pa da izvines qrac bi moj bio u braku 25 godina da necu.Il da ona nece.Dori wrote: 18 Aug 2022, 12:17Bitno je da ti hoces....Zato joj i nije nista tesko. Da ti samo sjedis i ocekujes sve od nje, mozda bi bilo drugacije.HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:15 I drugo kad zena uzme kucu na sebe,rijetko ces vidjeti i da trazi to.Meni moja prva ne da i kad hocu.Haj bjezi matere ti,ne brljavi mi tu.Nije to vise hoces li ili neces,nekako kroz zivot se nametne ko,sta i kako...Onda nije nista problem.Najmanji problem je i skuhati,ocistiti...Ako je sloga i ako traje,nije nista tesko.
Nista se ne podrazumjeva vec je stvar dobre volje. Sa obe strane. Tu je ta sloga i postovanje.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Ili kaze "nije muško tu da kuha"spacebound wrote: 18 Aug 2022, 12:19Nije stvar u tome, ne dam ni ja svom. Sta mi ima smetat po kuhinji. Uzme narezat salatu dok se ja zabavljam oko sporeta, ili pripremi sto itd. Bez da mu ja to trazim.HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:15 I drugo kad zena uzme kucu na sebe,rijetko ces vidjeti i da trazi to.Meni moja prva ne da i kad hocu.Haj bjezi matere ti,ne brljavi mi tu.Nije to vise hoces li ili neces,nekako kroz zivot se nametne ko,sta i kako...Onda nije nista problem.Najmanji problem je i skuhati,ocistiti...Ako je sloga i ako traje,nije nista tesko.
Al da mi kaze - Tebi je mjesto u kuhinji i ima da kuhas, necu to ja radit, e onda ne bih iz inata. Zbog stava i nacina.
Znaci jedini problem je ovaj stav s visine - Ja sam muskarcina, a tvoje je, zeno, da mi sluzis.
-
Mundzira
- Poneki mu pročitamo

Neeeeee.
Samo ako trazis tako.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Eeeeee pa to ti pricamo.....Nije problem nesto uraditi....Cak i rado neke stvari. Ali ne stvaljaj mi nesto pod "moranje". Nista onda od toga.HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:20Pa da izvines qrac bi moj bio u braku 25 godina da necu.Il da ona nece.Dori wrote: 18 Aug 2022, 12:17
Bitno je da ti hoces....Zato joj i nije nista tesko. Da ti samo sjedis i ocekujes sve od nje, mozda bi bilo drugacije.
Nego....Gdje nam je to Mute? Fali na ovakvim temama
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25008 times
- Been thanked: 27762 times
HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:11Pa dobro sad jebo ga kafa,ko nauka naka i utroseno vrijeme...A sto se halida tice, taj je pomogo kome je god mogao,njoj sigurno ne bi nista falilo.Shadow wrote: 18 Aug 2022, 12:09
Nije to poenta uopste.
Ako je napjevao para za zivota i ta zena mu je vratila 3x.
Problem napravit kafu, musko to ne radi? Iz ponizenja mu? Sta?
Ok. Valjda bi joj bolesnoj napravio..
Niko i nije rekao nikakav je covjek.
Acta non Verba
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3315 times
dobro prepoznaje .. doslo drugo vrijeme. ali valja i spoznati da je u danasnjem vremenu kuhanje i ciscenje, odrzavanje higijene licne i prostora u kojem zivis, zivotna vjestina bez koje odrastao covjek ne funkcionise kako treba. znati sebe (i porodicu) nahraniti i ocistiti, to je zivotna vjestina. kakve papuce i muski ili zenski posloviOna je dio mene, mi smo svaki dan zajedno. Ja inače nisam nikad kafu napravio u životu, za te stvari je ona zadužena, baklave, kafe...", ispričao je.
"S te strane sam pravi Bosanac, mi kažemo nije muško tu da kuha, a sad je došlo moderno vrijeme da se muškarci hvale da dobro kuhaju, u moje vrijeme smo ih zvali papučarima, ako si sklon kuhinji papučar, žena ti komandira. Kako starimo, sve smo vezaniji, pregrmili smo sve one probleme i sad smo u fazi nema kud, tjeraj do kraja. Kad provedeš sa ženom 40, 50 godina ne može niko biti preči od nje, to se nekako samo stvori", kazao je Halid
- HAVANA
- Forumaš godine

Sa ovim i ovakvim novinarima vise ne znam ni ko je sta izjavio.Nakroje za klikova i to stalno rade.Mundzira wrote: 18 Aug 2022, 12:19Nije cudo sto zena kuha. Cudo je kad muskarac izjavi da nikad nije napravio kafu jer je to papucarski.HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:16 Jebo te na sta ide ispasce budala jos ko ima porodicu,djecu,bracne obaveze i duznosti,raspodjelu poslova...Ko cudo nako sto zena kuha...
- Zanki
- saudade

Čovik je na njemu svojstven način ispričao dio svoje svakodnevnice, navike, a ako i triba skuhati će ne boj se...
Svak normalan danas zna sebi i skuhati i počistiti i odmjeniti
Svak normalan danas zna sebi i skuhati i počistiti i odmjeniti
-
Mundzira
- Poneki mu pročitamo

Jest, jest. Napad na Halida.HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 12:34Sa ovim i ovakvim novinarima vise ne znam ni ko je sta izjavio.Nakroje za klikova i to stalno rade.Mundzira wrote: 18 Aug 2022, 12:19
Nije cudo sto zena kuha. Cudo je kad muskarac izjavi da nikad nije napravio kafu jer je to papucarski.