Alal su se zahebale.

Moderator: spacebound
Kako vjetar puhneDori wrote: 18 Aug 2022, 17:20 Ja vise ne mogu ovdje upratiti ko je ZA a ko PROTIV Halida![]()
Pričamo li uopste o Halidu?
Pa znam i ja ono ali necu.Mundzira wrote: 18 Aug 2022, 17:11I ja vala.Dori wrote: 18 Aug 2022, 17:05
Ja mijenjam gume, sijalice, osigurače, farbam, sarafam…. Kopam ako treba šta zasaditi….Kanale hos nisam![]()
Drva i uglja nemamo. Oko konja nisam bas najbolja.
Kafu na dugme pravimo, tako da ga svako sebi pritisne![]()
Ali ne mijenjam gume. Znam ali necu.
Neeeeee, ti zaista ne znas kako se rukuje masinom za ves.
Halid zivi ko bubreg u loju,Matan wrote: 18 Aug 2022, 17:30 Ono sto je Halid rekao stvarno je prije bilo tako..
muskarci napolju, zene u kuci..
normalno, kad zene nisu radile po firmama..
muskarci radili i donosili pare kuci..
sta bi jos i da kavu prave..
danas je drugacije, i zene rade, i donose novac u kucu pa tako da nema vise one klasicne podjele poslova..
Ma covjek bez ijednog skandala u karijeri..Fuddo wrote: 18 Aug 2022, 17:34Halid zivi ko bubreg u loju,Matan wrote: 18 Aug 2022, 17:30 Ono sto je Halid rekao stvarno je prije bilo tako..
danas je drugacije, i zene rade, i donose novac u kucu pa tako da nema vise one klasicne podjele poslova..
A i Halidovca
I on je posten, porodican cojek, nikad nikakav skandal.
Ja da nako znam pjevat, sve bih potrosio na kurve, kokain i alkohol.
Al et, o ne valja
Valja bozo vreco
Jebo ih on, a oni njega
E to tek ne znam.Jednom probo sam i nesta ono puhce,sjebo sve.Nemam ja potrebe za tim.Imam suprugu i previse briznu...Zna se ko sta radi.I nisam ja to nista tako postavio nego zivot.I nista nam ne fali.
Realno, on nije baš privlačan za seksanje.Fuddo wrote: 18 Aug 2022, 17:34Halid zivi ko bubreg u loju,Matan wrote: 18 Aug 2022, 17:30 Ono sto je Halid rekao stvarno je prije bilo tako..
A i Halidovca
Al et, o ne valja
Valja bozo vreco
Jebo ih on, a oni njega
HvalaChan wrote: 18 Aug 2022, 16:56 Svaka čast starijim generacijama žena tipa 50-60+ i njima ide naklon do poda, jer su to bile velike borkinje tokom života i danas su.
Ne samo da su kuhale, raspremale i čistile, već su mnoge i cijepale drva, unosile ugalj, kopale, rovile, sadile itd.
Sve su odrađivale od tipično ženskih poslova do toga da su u gotovo svemu pomagale muževima.
Et on nije, ti si privlacna za sexVenera wrote: 18 Aug 2022, 17:38Realno, on nije baš privlačan za seksanje.Fuddo wrote: 18 Aug 2022, 17:34
Halid zivi ko bubreg u loju,
A i Halidovca
Al et, o ne valja
Valja bozo vreco
Jebo ih on, a oni njega![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest