Haj necu
Et nek one malo o svojim zanimljiv detaljima

Moderator: spacebound
Haj necu
Ajde bolan, i tebe svasta pogadja..HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 19:09 Drugovi i drugarice, jebo nas je halid. Atmosfera je usijana ko na otesu 92g.
Pa nije on pametovao drugima kako će živiti i kako će rasporediti kućanske poslove i druge obaveze, već je branio ovaj Halidov odnos prema ženi u tom pogledu i svoj kao nešto normalno. I jeste normalno ako je to stvar dogovora i kad se to vremenom nekako i prirodno nametne. Nekima je to nezamislivo i sve obaveze i poslove dijele međusobno. I to je ok. Bitno je da je dogovor, pa bilo pola pola, samo žena ili samo muškarac da se bavi kućanskim poslovima. Neće niko biti manje ili više muškarac ili žena baveći se time ili ne. To su gluposti. Venera je prva uputila komentar o tome da je dosadan, naporan šta već. Ok i ja čitam ove njegove priče po dvadeseti put i više... pa šta. Ignorišeš i ćao.Mundzira wrote: 18 Aug 2022, 18:20Ma sta si ti znao.
To se izgleda ne smije imati misljenje o kucnim poslovima jer ce Laki biti nervozan.
Trebamo klimati glavama i vikati tako je, sve si u pravu, tvoj operativni model je najbolji, evo svi cemo ga primjeniti u vlastitim zivotima, jer ako tebi tako pase - mora i svima ostalima.
I daaaaa, ako ne klimas glavom, onda je to odmah napad na tradicionalnu zenu koja voli i brine o svojoj porodici, jer mi koji nismo tradicionalni haman ne volimo svoju djecu i porodicu, niti se o njima brinemo.
Dajte ba popustite.
Ma pizduni se uzrujali.Mundzira wrote: 18 Aug 2022, 19:17 Ne zivi Halidovca pogresan zivot.
Zivi zivotom po svojoj mjeri.
Ali njena mjera moze, ali i ne mora biti privlacna svima.
I prestanite kmecati kako su dvije napale Havanu.![]()
Pocinjete zvucati kao placipicke.
Nije to bas tako islo kako si ti napisao, ali nije ni bitno.
Ja sam samo reagirala, i eto reakcija. Da li to normalno, da svi brane Havanu, zbog tako banalnog komentara.uopce ga nisam napala, ili rekla nesto uvredljivo i maliciozno. Ovo za odbranu od grupe jeChan wrote: 18 Aug 2022, 19:18Pa nije on pametovao drugima kako će živiti i kako će rasporediti kućanske poslove i druge obaveze, već je branio ovaj Halidov odnos prema ženi u tom pogledu i svoj kao nešto normalno. I jeste normalno ako je to stvar dogovora i kad se to vremenom nekako i prirodno nametne. Nekima je to nezamislivo i sve obaveze i poslove dijele međusobno. I to je ok. Bitno je da je dogovor, pa bilo pola pola, samo žena ili samo muškarac da se bavi kućanskim poslovima. Neće niko biti manje ili više muškarac ili žena baveći se time ili ne. To su gluposti. Venera je prva uputila komentar o tome da je dosadan, naporan šta već. Ok i ja čitam ove njegove priče po dvadeseti put i više... pa šta. Ignorišeš i ćao.Mundzira wrote: 18 Aug 2022, 18:20
Ma sta si ti znao.
To se izgleda ne smije imati misljenje o kucnim poslovima jer ce Laki biti nervozan.
Trebamo klimati glavama i vikati tako je, sve si u pravu, tvoj operativni model je najbolji, evo svi cemo ga primjeniti u vlastitim zivotima, jer ako tebi tako pase - mora i svima ostalima.
I daaaaa, ako ne klimas glavom, onda je to odmah napad na tradicionalnu zenu koja voli i brine o svojoj porodici, jer mi koji nismo tradicionalni haman ne volimo svoju djecu i porodicu, niti se o njima brinemo.
Dajte ba popustite.
Pogodilo me pravo. Odo travaricu nasut i halida pjevatMatan wrote: 18 Aug 2022, 19:13Ajde bolan, i tebe svasta pogadja..HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 19:09 Drugovi i drugarice, jebo nas je halid. Atmosfera je usijana ko na otesu 92g.
trebas biti cool, ne mozes se svima dopadati..
od ovolikog foruma dvije te napadaju, a sto brani..
sta bi ti jednoglasnu podrsku, pa to nema ni Vucic..
Nisam dugo. Sad jesam. Jedva sitni pojeo.
Ja nisam napisala da mu je dosadno u zivotu.Fuddo wrote: 18 Aug 2022, 19:36 Ko god je zaisko, ona ih rasirila, i vice stajeee ja tako volim.
I ubjedjuje Havanu kako mu je dosadno u zivotu.![]()
HAVANA wrote: 18 Aug 2022, 19:34Pogodilo me pravo. Odo travaricu nasut i halida pjevatMatan wrote: 18 Aug 2022, 19:13
Ajde bolan, i tebe svasta pogadja..
trebas biti cool, ne mozes se svima dopadati..
od ovolikog foruma dvije te napadaju, a sto brani..
sta bi ti jednoglasnu podrsku, pa to nema ni Vucic..
Otkud znas da sam se tebi obracao?Venera wrote: 18 Aug 2022, 19:42Ja nisam napisala da mu je dosadno u zivotu.Fuddo wrote: 18 Aug 2022, 19:36 Ko god je zaisko, ona ih rasirila, i vice stajeee ja tako volim.
I ubjedjuje Havanu kako mu je dosadno u zivotu.![]()
Napisala sam da je dosadan sa ponavljanjem, a to su Skin i Chan isto primjetili,njoj ne smeta, on ignorira, a ja javno rekla, i sad ste se uzrujali.
Rasirila sam kome hocu, a ne svakome. Eto, ti i tvoji blesavi komentari.![]()
Ovo si mi pisao ranije na forumu.Fuddo wrote: 18 Aug 2022, 19:45Otkud znas da sam se tebi obracao?Venera wrote: 18 Aug 2022, 19:42
Ja nisam napisala da mu je dosadno u zivotu.
Napisala sam da je dosadan sa ponavljanjem, a to su Skin i Chan isto primjetili,njoj ne smeta, on ignorira, a ja javno rekla, i sad ste se uzrujali.
Rasirila sam kome hocu, a ne svakome. Eto, ti i tvoji blesavi komentari.![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests